18.3.17

Αυτοκίνητα με λίζινγκ του “κουτιού” για... hotspots !!!

Τα ολοκαίνουργια αγροτικά αυτοκίνητα προορίζονται για την Λέρο, την Κω και την Λέσβο. Τα ΄χει πάρει ο Στρατός με τη μέθοδο λίζονγκ για μια πενταετία, όπως λένε οι πληροφορίες. Όμως δεν προορίζονται για τις ανάγκες των ΕΔ. Θα χρησιμοποιηθούν …εμμέσως από τις ΕΔ, αφού προορίζονται για τις ανάγκες των hotspots στα τρία νησιά που προανάφεραμε.

Μήπως όπως βρέθηκε λύση για τα hotspots να βρεθούν λύσεις και για τις μονάδες του Στρατού Ξηράς που έχουν πολλά προβλήματα με ελλείψεις οχημάτων;

Φωτό: http://www.militaire.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ:  http://www.armynow.net/agrotika-autokinhta-posa-pairnei-to-polemiko-nautiko/

1 comment :

XXXX. said...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΟ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ....Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΣΕ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ...Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!Η ΦΩΦΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...ΤΟ ΚΚΕ ΝΑΙ ΜΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΣΟΛΟ" ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ....Ο ΦΡΑΠΕΤΖΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ....ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΞΕΡΑΘΗΚΕ....ΚΑΙ Η Χ.ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ "ΣΟΛΟ" ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΜΕ BOTOX ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ ΔΕΔΝ ΕΚΑΝΕ.

https://1.bp.blogspot.com/-PBgkepxF43M/V7YPD7ErVBI/AAAAAAAAEMo/CaAoSxEcgWIY6CD-qWguCvnimUMRsRRlQCLcB/s400/beach8.jpg

ΧΧΧΧ.