19.3.17

Β.Κορέα: Δοκιμή νέου κινητήρα πυραύλων υψηλής απόδοσης

Η Βόρεια Κορέα διεξήγαγε επιτυχώς δοκιμές ενός νέου κινητήρα πυραύλων υψηλής απόδοσης στο επιστημονικό κέντρο Τονγκτσάνγκ-ρι και ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν υποστήριξε πως η εξέλιξη σηματοδοτεί την «αναγέννηση» της πυραυλικής βιομηχανίας της χώρας του, μετέδωσαν βορειοκορεάτικα κρατικά ΜΜΕ σήμερα. Ο κινητήρας θα επιτρέψει στη χώρα να στέλνει δορυφόρους στο διάστημα με πυραύλους «παγκόσμιας» κλάσης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων KCNA, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για έναν νέο τύπο κινητήρα για πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. Η Βόρεια Κορέα έχει προχωρήσει σε πέντε πυρηνικές δοκιμές και επανειλημμένες δοκιμαστικές εκτοξεύσεις πυραύλων. Ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν έχει δηλώσει πως σύντομα θα γίνει δοκιμή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.Ο Κιμ «σημείωσε ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της δοκιμής σηματοδοτεί ένα σπουδαίο γεγονός ιστορικής σημασίας, καθώς αναγγέλλει τη νέα γέννηση της πυραυλικής βιομηχανίας που είναι βασισμένη στην τσουτσέ» (σ.σ. «αυτάρκεια», επωδός του βορειοκορεάτικου δόγματος).«Ο κόσμος σύντομα θα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη σημασία έχει η σπουδαία νίκη που πετύχαμε σήμερα», πρόσθεσε ο Κιμ, σύμφωνα με το KCNA.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ,  ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η Ν.ΚΟΡΕΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.

1 comment :

Anonymous said...

Η Β. Κορεατική αρχιτεκτονική νοοτροπία των τελευταίων ετών μόνο κουμουνιστική ή παραδοσιακή Ασιατική δεν είναι:

https://www.google.be/search?q=n.+korea&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwig3bvpjuPSAhXD0xQKHXffCZAQ_AUIBygC&biw=1152&bih=716#q=n.+korea+buildings&tbm=isch&tbs=rimg:CZeHDr26H5g6IjiyDC-RG4RGPMZgv-kor2wG1m6QoZMkwgyDAf8sSqrZmxqAmfoTB-82vOz5F-Rz-RO3qsEaQDl-MCoSCbIML5EbhEY8EbuTO7e7kIG9KhIJxmC_16SivbAYRRcwKfMTbpAsqEgnWbpChkyTCDBHeJqkuNDFsZSoSCYMB_1yxKqtmbEXDvmorH1n6GKhIJGoCZ-hMH7zYRihFgGlybVP0qEgm87PkX5HP5ExE4Js9gw70W2CoSCbeqwRpAOX4wEXn5UTX8kFRm&*&imgrc=0-hbXDV4oWEdrM:

Σε όλα τα μέρη του κόσμου υπάρχει παρόμοια νοοτροπία και χτίζουν ουρανοξύστες. Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ξεκινήσαμε με τις λεγόμενες εργατικές κατοικίες και συνεχίζουμε με παρόμοιες διεθνιστικές πρακτικές δίχως πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα και ειδικά της κλασικής Ελληνορωμαικής!
Αυτά όλα δεν γίνονται από μόνα τους, αλλά από "Συμβούλους"....