30.3.17

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Λήμνος και μία ακόμη προδοσία των “συμμάχων”

Η Ελλάδα δεν θα γίνει δορυφόρος της Τουρκίας όπως θέλει το… “πολιτισμένο” πολιτικό κατεστημένο και η ξενοκρατία.
Από τις 20 μέχρι τις 22 Μαρτίου έλαβε χώρα στο Αιγαίο μία προγραμματισμένη άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου του ΝΑΤΟ. Κατόπιν απαιτήσεως της Τουρκίας εξαιρέθηκε από την άσκηση η νήσος Λήμνος, λόγω της από την συνθήκη της Λωζάννης προβλεπόμενης “αποστρατικοποίησης” των Ελληνικών νήσων στο Αιγαίο. Το ΝΑΤΟ υπεχώρησε ατάκτως στις απαιτήσεις του Ερντογάν, ο οποίος απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη και αυτό δείχνει ότι όποιος ασκεί επιθετική πολιτική και διεκδικεί τελικά κερδίζει. Σημειώνεται ότι ίδια ακριβώς άσκηση είχε πραγματοποιηθεί και το 2016 και δεν είχε εξαιρεθεί η Λήμνος. Έχει δίκαιο όμως η Τουρκία στην απαίτησή της αυτή βάση της συνθήκης της Λωζάννης; Δεν έχει δίκιο! Και στο ερώτημα αυτό απαντά ο αείμνηστος καθηγητής Νεοκλής Σαρρής, ο οποίος σε άρθρο του προ πολλών ετών τόνιζε ότι η αποστρατιωτικοποίηση των νήσων της εν λόγω συνθήκης προβλέπει και αποστρατιωτικοποίηση των Δαρδανελλίων από την Τουρκία, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει, το αντίθετο μάλιστα!

“Αποστρατιωτικοποίηση των Δαρδανελλίων δικαιούται βάσει διεθνών συνθηκών να ζητήσει η Ελλάδα”.
Συγκεκριμένα λίγους μήνες μετά την κρίση των Ιμίων, τον Δεκέμβριο του 1996, ο αείμνηστος καθηγητής Σαρρής δίνει μία συνέντευξη στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, με την οποία απαντά στις απαιτήσεις της Τουρκίας, η οποία αμφισβητεί το δικαίωμα της Ελλάδος να έχει ένοπλες δυνάμεις στα νησιά. Σας παραθέτω το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη: “Η Τουρκία ζητεί επιμόνως αποστρατιωτικοποίηση των νησιών επικαλούμενη τη Συνθήκη της Λωζάννης, η οποία επιβάλλει όντως μια αποστρατιωτικοποίηση στα νησιά. Αλλά η ίδια η Συνθήκη της Λωζάνης επιβάλει την αποστρατιωτικοποίηση στα Στενά του Βοσπόρου και της Κωνσταντινούπολης… Δεν μπορεί να ζητείται από εμάς να αποστρατιωτικοποιήσουμε τα νησιά, την στιγμή που στρατιωτικοποιούν εκείνοι τα Στενά. Μέχρι σήμερα κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έχει αναφερθεί σ’ αυτό, να το ζητήσει ή να απειλήσει τη σύγκληση της διάσκεψης, η οποία θα αναθεωρήσει το καθεστώς των Στενών … Κατά ποια λογική η Τουρκία να είναι συγκυρίαρχη στο Αιγαίο και να μην είναι και η Ελλάδα συγκυρίαρχη στην Προποντίδα, η οποία ενώνει τον Εύξεινο Πόντο. Με βάση ακριβώς το πνεύμα, το οποίο έχει επικρατήσει στη Συνθήκη της Λωζάννης.”

Για μία ακόμη φορά οι “σύμμαχοί” μας μας προδίδουν, ξεπουλάνε τα συμφέροντά μας προς χάριν της Τουρκίας.
Η Ελλάδα σε δύο παγκόσμιους πολέμους πολέμησε στο πλευρό των “συμμάχων”, ενώ η Τουρκία στον μεν Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο πολέμησε κατά των “συμμάχων” και στον Β’ ήταν επιτήδεια ουδέτερη. Είναι το γεγονός αυτό, η εξαίρεση δηλαδή της Λήμνου και η πλήρης αποδοχή των τουρκικών θέσεων από το ΝΑΤΟ, μία ακόμη ενέργεια κατά της Ελλάδος, μια ακόμη προδοσία των “συμμάχων”, απέναντι στην οποία αρκέστηκε το κράτος των Αθηνών σε ένα… διάβημα διαμαρτυρίας, το οποίο ασφαλώς και δεν είναι αρκετό την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι απειλούν ευθέως την εθνική μας κυριαρχία, ζητούν το μισό Αιγαίο και 18 Ελληνικά νησιά! Περίφημη η αναφορά το 1996 στις ελληνοτουρκικές σχέσεις του αειμνήστου καθηγητού Κονδύλη για το πώς πρόκειται να πορευθεί η Ελλάδα έναντι της τουρκικής απειλής. Αναφορά η οποία δυστυχώς επιβεβαιώνεται και από την οποία και τα παρακάτω: “Ενώ δηλαδή η Ελλάδα προσανατολίσθηκε ψυχή τε και σώματι στην «Ευρώπη» για να διασφαλισθεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός της προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας … και δεν αποκλείεται η ελληνική πλευρά, ανίσχυρη κι αναζητώντας παρηγοριές ή εκλογικεύσεις, ν' αρχίσει κάποτε να θεωρεί κι η ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος και αυτονόητο καθήκον του «εξευρωπαϊσμού» της αφού μάλιστα οι «πολιτισμένοι άνθρωποι», που έχουν ξεπεράσει τους «εθνικιστικούς αταβισμούς», δεν ξεκινούν πολέμους για πράγματα τόσο απαρχαιωμένα μέσα στον εκλεπτυσμένο μας κόσμο όσο είναι δα τα κυριαρχικά δικαιώματα.”

Πράγματι έτσι έγινε και συνεχίζει να γίνεται. Εν ονόματι μιας ηττοπαθούς πολιτικής και του περίφημου ευρωπαϊκού ονείρου, το οποίο έχει καταστεί εφιάλτης, η Ελλάδα υποχωρεί συνεχώς και το ΝΑΤΟ, αλλά και η Ε.Ε. προσπαθούν με κάθε τρόπο να είναι αρεστές στην Τουρκία του Ερντογάν, ο οποίος απειλεί ευθέως. Ας μάθουν όμως ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνον “πολιτισμένοι άνθρωποι”, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τον Εθνικισμό και ότι όλοι οι Έλληνες ενωμένοι την ώρα της κρίσεως θα υπερασπιστούν με όλες τους τις δυνάμεις τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έθνους στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος, που είναι το Αιγαίο.

Συνέντευξη Τύπου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Euro Channel Θεσσαλονίκης. Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή μετά την δυναμική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
- Απάντησε αρχικά για το φαινόμενο της εποχής να συμμετέχουν στην παρέλαση "προσφυγόπουλα" με μαντήλες, σημειώνοντας πως τα σύμβολα του ισλαμικού φανατισμού είναι ύβρις για την Εθνική επέτειο.
- Τόνισε πως οι εθνομηδενιστές κυβερνώντες αφήνουν ορθάνοιχτη την "κερκόπορτα" στην Θράκη, δίνοντας πεδίο δράσης στους πράκτορες της Άγκυρας.
- Για την ελληνική ιθαγένεια επανέλαβε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι"!
- Για την αριστερή τρομοκρατία επισήμανε πως δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την πάταξη του φαινομένου.
- Για την δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία τραβά εις μάκρος, σημείωσε πως θα αναδειχθεί το σαθρό και ανύπαρκτο κατηγορητήριο και η αλήθεια θα λάμψει.
- Τέλος, τόνισε πως η μόνη λύση για τον νέο κύμα λαθρομετανάστευσης που αναμένεται στην Πατρίδα μας είναι η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και η καταγγελία της Τουρκίας.

BINTEO: https://www.youtube.com/watch?v=-BKo7tk9oSY

1 comment :

XXXX. said...

ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΦΗΜΗ.....ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΓΙΑΣΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ......ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..."Σε ακύρωση της άσκησης ηλεκτρονικού πολέμου με την επωνυμία «Ramstein» προχώρησε το ΝΑΤΟ έπειτα από ένα τυπικό αλλά απολύτως χαρακτηριστικό παράδειγμα ενδοσυμμαχικής σύγκρουσης ανάμεσα στην Αθήνα και την Αγκυρα. Η άσκηση επρόκειτο να ξεκινήσει από χθες και να συνδυάσει χρήση ηλεκτρονικών μέσων τόσο αεροπορικών όσο και ναυτικών δυνάμεων, αποκλειστικά ελληνικών. Επρόκειτο, δηλαδή, για μια άσκηση ελληνική, στην οποία το ΝΑΤΟ είχε κληθεί να συμβάλει με κάποια μέσα, πρακτική συνήθης για τα δεδομένα της Συμμαχίας. Την Κυριακή, η Αγκυρα ζήτησε η άσκηση να μην περιλαμβάνει τη Λήμνο, με βάση την πάγια θέση της περί αποστρατικοποίησης του νησιού, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάννης για το καθεστώς των Στενών του 1923, κάτι που η Αθήνα αρνείται επικαλούμενη τη Σύμβαση του Μοντρέ του 1936. Επειτα από το τουρκικό «βέτο», η Συμμαχία εξαίρεσε τη Λήμνο από το σενάριο της άσκησης"

http://www.kathimerini.gr/901435/article/epikairothta/politikh/e3airesh-lhmnoy-apo-natoikh-askhsh

"Ας μάθουν όμως ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνον “πολιτισμένοι άνθρωποι”, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τον Εθνικισμό και ότι όλοι οι Έλληνες ενωμένοι την ώρα της κρίσεως "

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ,ΟΡΑΜΑ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....ΑΙΜΑ!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ....ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Δ-Ε-Ν ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΑΛΥΠΗΤΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ....ΟΣΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ....ΑΜΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ,ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ;;;ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ....Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ...ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ....ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΕΙΛΗ....ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΗΛΙΘΙΑ.!!

ΧΧΧΧ.