10.3.17

Ιβάνοφ: Ο στρατός είναι έτοιμος - 80 ένοπλοι UCKάδες: «Θα απελευθερώσουμε τα αλβανικά εδάφη» - Ειδικές μονάδες του Αλβανικού στρατού στα σύνορα με τα Σκόπια

Ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ, ο οποίος είναι και ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας με σημερινές του δηλώσεις σε τελετή για τη γιορτή της Ημέρας της Διοίκησης των εφεδρικών δυνάμεων του Στρατού, ανέφερε ότι ο στρατός είναι έτοιμος να υπερασπισθεί την ανεξαρτησία της χώρας για να τη διαφυλάξει, όπως δήλωσε ο Ιβάνοφ στην 25η επέτειο της κατάληψης του παρατηρητηρίου «Ράμνα Νίβα» από το στρατό και την έπαρση της σημαίας της χώρας στα σύνορα της. Στη στρατιωτική τελετή παρευρίσκονταν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, αντιστράτηγος Μετόντι Βελισκόφσκι, η διοίκηση των εφεδρικών δυνάμεων, η τοπική αυτοδιοίκηση, οργανώσεις αποστράτων και άλλοι, όπως γράφει η σλαβική των Σκοπίων «telegraf.mk».

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου των Σκοπίων, ότι ο στρατός είναι έτοιμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απειλή, ογδόντα στρατιώτες του ‘UCK’ και του ‘AKSH’ εμφανίστηκαν στην πόλη Τέτοβο του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, που κυρίως κατοικείται από Αλβανούς, όπως σημειώνει η αλβανική των Σκοπίων «albeu.com». Την παρουσία τους έκαναν γνωστή με την παρακάτω ανακοίνωση: «Προειδοποιούμε τον «πρόεδρο» (τα εισαγωγικά στο αλβανικό κείμενο) Ιβάνοφ, για τον στρατό του, ότι εμείς είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από αυτούς και θα τους αντιμετωπίσουμε σύντομα. Είμαστε μια ομάδα 80 στρατιωτών και βρισκόμαστε στην (οροσειρά) ‘Sharr’ (σημ. σύνορα Σκοπίων –Κοσσυφοπεδίου) και σύντομα θα απελευθερώσουμε τα εθνικά αλβανικά εδάφη και θα κηρύξουμε τη Δημοκρατία της Ιλλυρίδας». Διοικητής Νατσίστι (NACISTI), UÇK AKSH TETOVË

Αλβανικές ιστοσελίδες του Κοσόβου, των Σκοπίων και της Αλβανίας, αναφέρουν τη συγκέντρωση επίλεκτων μονάδων του αλβανικού στρατού στα σύνορα με τα Σκόπια. Μάλιστα, σχετική ειδησεογραφία παρουσιάζεται και στο Facebook. Η είδηση τιτλοφορείται «Καλημέρα από τα σκοπιανά σύνορα» και αναφέρεται στα μέλη της ομάδας του αλβανικού στρατού ‘Κόμπρα’. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των «gazetanewborn.net», «tetovasot.com», «lajm.co» οι μονάδες αυτές καθορίζονται ως «οι καλύτερες μονάδες του αλβανικού στρατού και είναι έτοιμες να συμμετάσχουν σε πολλές διεθνείς αποστολές».

The Hellenic Information Team

1 comment :

XXXX. said...

ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ....ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ η ΜΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΥΠΙΚΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ,ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΕΩΣ ΚΑΜΠΥΛΟΥ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.....ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΑΟΑ...ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!!ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Η ΥΒΡΙΣ...ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ....ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ...ΑΡΧΙΚΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ,ΕΝΩ ΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ.

ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΠΤΑΔΑ,ΕΝΩ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ η ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ ΔΕΚΑΔΑ.....Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΟΡΦΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ,ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΘΕΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ .....ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ/ΓΕΓΟΝΟΤΑ....ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ....ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ....ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ....ΜΕ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΤΟΠΙΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΥ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΗΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠ'ΑΠΕΙΡΟΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ.

ΑΥΤΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ"....ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΟΥΣΙΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ.«Σε πολύ μικρή κλίμακα ο χωροχρόνος έχει δέκα διαστάσεις και είναι εντονότατα καμπυλωμένος» ΣΤΕΦΕΝ ΧΩΚΙΓΚ
ΤΑ ΑΚΡΑΙΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ....Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ,ΩΣΤΕ Ο ΠΑΡΟΝ ΧΡΟΝΟΣ (ΟΧΙ ΕΤΟΣ) ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ* ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 323 π.χ....ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

*ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΩ=ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ Η ΛΕΞΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ,ΟΠΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΩ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ξ-Α-Ν-Α ΜΕ Α-Λ-Λ-Η ΜΟΡΦΗ.!!!

https://www.youtube.com/watch?v=4OdCbrjqSxY

ΧΧΧΧ.