24.3.17

Επέκταση της συμφωνίας για την βάση της Σούδας από 5 έως 10 χρόνια

Στη διάρκεια εκδήλωσης του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου στο Κογκρέσο, ο Καμμένος είπε ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για να συζητήσει «την επέκταση της συνεργασίας, όχι μόνο για ένα χρόνο, αλλά για τα επόμενα 5 ή 10 χρόνια». Τώρα  η χρήση της ανανεώνεται ετησίως μέσω της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και το έργο αποκατάστασης του "κρηπιδώματος Κ-14" στο Μαράθι  με προυπολογισμό που αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ. Η προβλήτα Κ-14 είναι από τις λίγες σε ολόκληρη την Μεσόγειο στην οποία μπορεί να «δέσει» αεροπλανοφόρο, όπως έγινε πρόσφατα με το George W. Bush και όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο διαγωνισμός για το έργο προκηρύχθηκε από την Διεύθυνση Δημοσίων Ναυτικών Έργων του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ενώ το κόστος του έργου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από πιστώσεις του ΝΑΤΟ. Ο διαγωνισμός θα γίνει την Πέμπτη 27 Απριλίου.

1 comment :

XXXX. said...

"ο Καμμένος είπε ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για να συζητήσει «την επέκταση της συνεργασίας, όχι μόνο για ένα χρόνο, αλλά για τα επόμενα 5 ή 10 χρόνια»."

ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΕΙΠΕ" Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ,ΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΥΠΕΔΕΙΚΝΥΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Η ΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!

Υ.Γ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΧΩΡΑ....Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ)...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ...ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ!!!

ΧΧΧΧ.