15/02/2017

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΡΑΠΤΙΚΗΣ "Gucci"

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΤΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ" (ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ) ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ "ΜΝΗΝΕΙΩΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΑΕΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ (ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΝΑΩΝ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ "ΜΝΗΜΕΙΩΝ")  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣ Ο ..."ΒΡΑΧΟΣ" ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ;

Υ.Γ-1: ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ, ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ-ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΣΑΣ.
Υ.Γ-2: ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΚΩΣ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

4 comments :

  1. Anonymous15/2/17 19:03

    Δυστυχώς όχι μόνο τους ναούς στην Ακρόπολη, αλλά και σε όλη την Ελληνική επικράτεια δεν αφήνουν να χρησιμοποιηθούν σαν ναοί της Ελληνικής θρησκείας, για τον λόγο δηλαδή που ανεγέρθησαν.
    Όταν αρχίσουν να πυκνώνουν οι επισκέψεις των Ελλήνων σε κάποιο ιερό μέρος φροντίζουν να το μαντρώσουν και να απαγορεύσουν την είσοδο: π.χ. κλείσανε την είσοδο στην Κασταλία Πηγή.
    Το "αρχαιολογικό συμβούλιο" καταχωνιάσματος, στην απάντηση του λέει ότι δεν δίνεται η Ακρόπολη γιατί είναι μνημείο της unesco!!!!
    Σκοτιστήκαμε! Δηλαδή μιά ζωή τι λένε οι άλλοι! Αν δεν περιλαμβανόταν στην λίστα της unesco θα την δίνανε;
    Όσο για το παπαδαριό ας μην μιλάει και προκαλεί ο μουγκοθόδωρος τζερόνυμο, γιατί από όλους τους μαυροφόρους γίνανε ερείπια οι ναοί μας.

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/2/17 21:24

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 15/2/17 19:03.ΚΟΥΡΗΤΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. Anonymous16/2/17 06:56

    Να λέμε τα κακά, να λέμε και τα καλά!; Εγώ δεν περίμενα με τίποτα η τωρινή κυβέρνηση να ρίξει τέτοια χυλόπιτα σε αυτήν την περίπτωση!


    12G

    ReplyDelete
  4. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ή ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ή ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ReplyDelete