26.2.17

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, που αποκάλυψε την ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Κατήγγειλε Εισαγγελέα και ΕΛ.ΑΣ. για τα γεγονότα στο Ωραιόκαστρο!

Προς: Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Χαλκίδα,  23 Φεβρ. 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Παρουσιάζομαι σήμερα ενώπιόν σας, προκειμένου να καταγγείλω σειρά γεγονότων που συνιστούν κατάφωρη παραβίαση τόσο του ελληνικού Συντάγματος, όσο και της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας. Παραβίαση που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
Τις πρωινές ώρες της ως άνω αναγραφομένης ημερομηνίας, ομάδα κατοίκων του Ωραιοκάστρου, συγκεντρώθηκε έξωθεν του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το φλέγον ζήτημα της παρακολούθησης μαθημάτων εντός του σχολικού κτηρίου, από μικρό αριθμό ανήλικων προσφύγων. Το δε αίτημα των συγκεντρωμένων, ήταν σαφές και δίκαιο: να πιστοποιηθεί ότι τα εν λόγω προσφυγόπουλα διαθέτουν τα ίδια πιστοποιητικά υγείας που διαθέτουν οι Έλληνες μαθητές και να πιστοποιηθεί ότι έχουν εξετασθεί όπως εξετάζονται και οι Έλληνες μαθητές. Το αίτημα αυτό, άπτεται του Οικογενειακού Δικαίου και αποτελεί αναμφισβήτητο δικαίωμα του κάθε γονέα, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί του.

Το εύλογο όμως αυτό αίτημα των γονέων, κρίθηκε «ρατσιστικό» από ομάδα αναρχικών στοιχείων, αλλά και από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Τσόγκα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένης έκτασης επεισόδια, τόσο εκτός του σχολείου, όσο και εντός αυτού. Ομάδα αναρχικών κουκουλοφόρων, επιτέθηκε στους κατοίκους με χυδαίο υβρεολόγιο. Η επιθετικότητά τους όμως, δεν περιορίστηκε στο υβρεολόγιο. Επιτέθηκαν στους γονείς με σκαπτικά εργαλεία, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να απολαμβάνουν το θέαμα απαθείς, αδιαφορώντας για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων. Αποκορύφωμα της ημέρας ήταν -όπως όλοι είδαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- ο άγριος ξυλοδαρμός νεαρού κατοίκου από αναρχικούς κουκουλοφόρους εντός του προαυλίου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικός δεν κινήθηκε να σταματήσει τη δολοφονική επίθεση των αναρχικών προς το νεαρό κάτοικο, ο οποίος χρωστά τη ζωή του στην παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ και όχι στους άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι ενήργησαν ως ΣΥΝΕΡΓΟΊ των αναρχικών κουκουλοφόρων. Στη συνέχεια, ο ανεκδιήγητος προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, διέταξε τη σύλληψη του θύματος ως ένοχο για κατηγορίες που άπτονται του... «αντιρατσιστικού νόμου», ενώ διέταξε ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό του θύματος. Προφανώς, ο εν λόγω εισαγγελέας, δεν άκουσε ΠΟΤΈ κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη Νομική, ούτε στη διάρκεια της καριέρας του για το Οικογενειακό Δίκαιο, συνεπώς είναι ανίκανος και ανάξιος της θέσης που κατέχει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σ' εμένα, το νεαρό θύμα εκβιάζεται αισχρά από το Δήμο Ωραιοκάστρου, καθώς ο εν λόγω Δήμος διαθέτει δικηγόρο στο θύμα του ξυλοδαρμού, υπό τον όρο να μην έρθει σ' επαφή με τους υπόλοιπους διαμαρτυρομένους κατοίκους. Όλα αυτά, αποτελούν ΟΝΕΙΔΟΣ για την πολιτεία, το πολίτευμα, αλλά και το Δικαστικό Σύστημα, το οποίο ΟΦΕΙΛΕΙ να διαφυλάξει την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία του από τα πολιτικά κέντρα διαπλοκής.

Μετά τιμής, Γεώργιος Δουρμούσης-Μεταξάς, Πρόεδρος Α.Κ.Ε.Ε* (Ανεξάρτητη Κυβέρνησις Ελευθέρας Ελλάδος).

*Η ΑΚΕΕ, έχει καταθέσει τη Συστατική της Διακήρυξη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Αρ. Πρωτ. 2735/16-5-2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Κας ΣΟΥΦΛΗ:  http://attikanea.blogspot.gr/2017/02/blog-post_981.html

No comments :