24.2.17

Ελληνικής καταγωγής πράκτορας της Μ.Ι.Τ ; Τον Μ.Χατζησάββα "φωτογραφίζουν".

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜΙΤ ελληνικής καταγωγής. Ο άνθρωπος αυτός είχε εμπλακεί σε απάτη–μαμούθ ύψος 8 εκατομμυρίων ευρώ, είχε δραπετεύσει από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα στην Τουρκία. Στρατολογήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μεταφέροντας και μέρος των κλοπιμαίων και έκτοτε δραστηριοποιείται για λογαριασμό της ΜΙΤ κάνοντας διαδικτυακή προπαγάνδα αλλά και ενέργειες υποκλοπής πληροφοριών. Οι ελληνικές υπηρεσίες ακολούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του, από τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εντόπισε τα σημεία στα οποία δραστηριοποιείται. Η περίπτωση του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή…

Την σχετική είδηση φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

http://www.crashonline.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΛΛΗΨΗ;  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ; ΕΤΣΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ  ΣΥΛΛΗΨΗΣ. ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΚΟΛΛΑΕΙ" ΣΤΟ ΟΛΟΝ.

Διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από την τουρκική μυστική υπηρεσία (ΜΙΤ), εκτελώντας κατά καιρούς «αποστολές», στοχοποιώντας πρόσωπα που ενοχλούν με τη δράση τους την Άγκυρα, εκδόθηκε από την Interpol. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημο­κρατίας», το ένταλμα αφορά τον Χ.M, ο οποίος έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε ως εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜIT. O άνθρωπος αυτός, που είχε αρχικά ως «έδρα» τη Ρό­δο, ενεπλάκη σε απάτη-μαμούθ ύψος 8.000.000 (για την οποία έχει καταδικαστεί), δραπέτευσε έπειτα από αυ­τό από την Ελλάδα και βρή­κε καταφύγιο ύστερα από άγνωστο χρονικό διάστημα στην Τουρκία. Εκεί στρατολογήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με άγνω­στα ανταλλάγματα, μεταφέροντας και μέρος των κλοπιμαί­ων.

Έκτοτε δραστηριοποιεί­ται για λογαριασμό της ΜΙΤ, κάνοντας διαδικτυακή προπαγάνδα αλλά και ενέργειες υποκλοπής πληροφοριών. Οι ελληνικές υπηρεσίες ακο­λούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του από τις δημοσιεύ­σεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτύω­σης και εντόπισαν τα σημεία στα οποία δραστηριοποιεί­ται, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να ξεσκεπαστεί ο ρόλος που παίζει σε βάρος της χώρας ένας άνθρωπος που κατά καιρούς μάλιστα εμφανιζόταν ως πρά­κτορας της ΕΥΠ (κάτι, βέβαια που δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά). Η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς εκτός από τον πόλεμο προπα­γάνδας και δολιοφθοράς που εξαπολύει σε στόχους που του υπαγορεύονται από την τουρκική υπηρεσία, δημοσι­οποιεί και στοιχεία από δια­βαθμισμένα έγγραφα που εί­τε έχουν πέσει στα χέρια του είτε του έχουν δοθεί από ανθρώπους της Άγκυρας.

https://olympia.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Δύσκολα χαρακτηρίζεις τους Ρουμπάτη, Καμμένο, στόχους. Μάλλον... στόκους. Γιατί να θέλουν οι Τούρκοι να "κάψουν" τον Ρουμπάτη; Είναι από τους καλύτερους φίλους που θα μπορούσαν να έχουν. ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ.Χατζησάββα:  https://www.scribd.com/document/340443454/

No comments :