25.2.17

Καταγγελίες λαθρομεταναστών σε βάρος αστυφύλακα, ειδικού φρουρού και δημοτικού υπαλλήλου, διερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Δύο υποθέσεις που αφορούν καταγγελία αλλοδαπών σε βάρος αστυφύλακα και ειδικού φρουρού η πρώτη και σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου η δεύτερη, διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στο πλαίσιο αυτό σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες.
Σχετικά με την πρώτη υπόθεση, δύο Πακιστανοί έκαναν καταγγελία σε βάρος αστυφύλακα και ειδικού φρουρού, υποστηρίζοντας ότι ιδιοποιήθηκαν κινητό τηλέφωνό τους και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, προκάλεσαν φθορές σε συσκευές κινητών τηλεφώνων και βιαιοπράγησαν, κατά τη διάρκεια χθεσινών ελέγχων στην Αθήνα. Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση αυτή και από πειθαρχικής πλευράς.
Η δεύτερη υπόθεση, που διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, αφορά καταγγελία που έγινε σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου, για περιστατικά που σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του σε Δήμο της Αττικής, αλλά και την παράλληλη ενασχόλησή του, ως ελεύθερου επαγγελματία.
Οι προσαχθέντες για τις δύο υποθέσεις αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

http://www.euro2day.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΗ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ  ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΤΑΙΟΤΗΤΑ.

No comments :