12.2.17

“Μεταναστευτικό”: Η Ευρώπη εντείνει τις απελάσεις, η Ελλάδα ξέφραγο και χρεοκοπημένο αμπέλι!

Η πραγματικότητα είναι πάντα σκληρή για αυτούς που αρνούνται να τη δεχτούν λόγω των ιδεοληψιών τους. Έτσι, η “ανθρωπιστική” αριστερή μας κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κληθεί να διαχειριστεί χιλιάδες “προσφύγων” καθώς δεν είναι μόνο αυτοί που έρχονται με τα φουσκωτά. Ειδικότερα, στη Γερμανία η σύμβουλος προσφύγων Μ. Σακούρα δήλωσε στη DW, ότι η κυβέρνηση της χώρας σε συνενόηση με τα ομόσπονδα κράτη είχει δρομολογήσει τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία για εντατικοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας απέλασης όσων μεταναστών ή προσφύγων απορρίπτεται η αίτηση για χορήγηση ασύλου. Όπως γίνεται αντιληπτό, η εξέλιξη αυτή έχει σπείρει πανικό στους “μετανάστες”, αλλά φαίνεται ότι είναι απάνθρωποι στη Γερμανία.

Δεν είναι μόνο οι Γερμανοί όμως οι απάνθρωποι. Οι γείτονές μας οι Ιταλοί, προβαίνουν σε ανάλογες ενέργειες, καθώς και στην Ιταλία οι “μετανάστες” είναι πάρα πολλοί και πολύ δύσκολο για ένα κράτος να διαχειριστεί τόσους ανθρώπους. Έτσι ενώ γίνονται προσπάθειες για τη χορήγηση ασύλου για όσους το δικαιούνται επιταχύνονται, το ίδιο γρήγορες θα γίνουν και οι διαδικασίες απέλασης από την Ιταλία. Την ίδια στιγμή μαζικές απελάσεις Πακιστανών πραγματοποιεί και η Σαουδική Αραβία και όπως έγινε γνωστό μέσα σε τέσσερις μήνες έχουν απελαθεί πάνω από 40.000, οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι για τρομοκρατία.

Σε σημερινά δημοσιεύματα γίνεται λόγος για τον κίνδυνο κατάρρευσης της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας, αλλά και για 1.000.000 “μεταναστών” από τη Λιβύη που είναι έτοιμοι να περάσουν τη Μεσόγειο… Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ποιος θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα μετά από όλα αυτά. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα την πληρώνουν οι αδύναμοι, οι χρεοκοπημένοι ή οι πρόθυμοι και στη περίπτωση της ελληνικής κυβέρνησης ισχύουν και τα τρια χαρακτηριστικά. Εν όψει του 4ου μνημονίου μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο εκβιασμού; Το κακό δεν είναι όμως αυτό, το κακό είναι ότι οι θέσεις της κυβέρνησης της αριστεράς είναι τέτοιες που μάλλον δεν θα χρειαστεί καν να γίνει αυτός ο εκβιασμός.

http://www.elkosmos.gr/

No comments :