2.2.17

Το αεροπλανοφόρο "Τζορτζ Μπους" θα καταπλεύσει στη Σούδα στις 6 Φεβρουαρίου και θα μείνει μέχρι τις 10 του μηνός

Tον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, ο Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Brad J. Collins (Πλοίαρχος Μπραντ Τζ. Κόλινς), με αφορμή την επίσκεψη του αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN-77) την επόμενη εβδομάδα στα Χανιά. Ο Διοικητής ενημέρωσε τον κ. Βουλγαράκη ότι το πλοίο θα βρίσκεται στα Χανιά από τις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου, με σκοπό την ξεκούραση και την αναψυχή του πληρώματος, το οποίο απαριθμεί τα 6000 άτομα. Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την επίσκεψη αυτή, η οποία θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία, ειδικά αυτήν την περίοδο εκτός τουριστικής αιχμής. Το αεροπλανοφόρο "USS George H.W. Bush" (CVN-77) απέπλευσε απο την ναυτική βάση του Νόρφολκ στις 21 Ιανουαρίου. Είναι το 10ο υπερ-αεροπλανοφόρο κλάσης Nimitz και ξεκίνησε την επιχειρησιακή του δράση το 2001.Έχει μήκος 333 μέτρων και κινείται με ταχύτητα 30 κόμβων απο την ενέργεια που δίνουν δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες.
Στο πλοίο επιβαίνουν 3.200 άτομα πλήρωμα και περίπου 2.500 άτομα για την αεροπορία.Το αεροπλανοφόρο μεταφέρει 90 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα καθώς και μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως τα τελευταία χρόνια για χτυπήματα και κατα των τζιχαντιστών.

http://flashnews.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ": ΠΡΙΝ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΛΠ ΔΗΘΕΝΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ;;; ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ Θ΄ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤA ΧΑΖΟΧΑΣΙΚΛΟΝΤΙΝΤΙΔΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΕΕΕ;;; ΧΑΧΑΧΑ!!!

No comments :