2.2.17

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α: ΠΡΟΣ ΤΟΝ 19ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡΙΑΤΗ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΑΒΑ ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 6/2/2017 ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ, ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΚΡΙΣΗ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Η ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΡΘΡΟ 128/2, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ 3/5 ΗΤΟΙ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΚΤ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ». Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΗΤΟΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΗΤΟΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΝΕΚΗΡΥΞΕ ΩΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚΠΤΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 134 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ‘’ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ‘’ΑΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΣ (ΔΙΚΑΣΤΗΣ), ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ’’.

Η Ο.Ε.Α ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΗΜΙ-ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ‘’ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ’’, ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138-151.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΛΘΩ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΣΤΙΣ 6/2/2017, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 4 ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΑ ΡΙΞΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ –ΤΕΝΟΝΤΩΝ--ΜΥΙΚΩΝ ΘΛΑΣΕΩΝ ΚΛΠ. ΔΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΒΛΑΒΗ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΟΣΤΟΥΝ. ΕΧΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ’’ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ’’ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΨΟΓΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

No comments :