26.1.17

Η ανάρτηση του Κ.Μητσοτάκη στο Facebook για το... "ολοκαύτωμα των Εβραίων".

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ή ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΥΞΟΣΥΓΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ.

"Ποτέ ξανά! Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα της αποτρόπαιας θηριωδίας του Ολοκαυτώματος. Μιας ασύλληπτης βαρβαρότητας, που οδήγησε στην μαζική εξόντωση του εβραϊκού πληθυσμού της Ευρώπης και στον αποδεκατισμό της, άλλοτε ανθηρής, εβραϊκής κοινότητας της Ελλάδας. Είναι αναμφισβήτητα μία ημέρα περισυλλογής και προσευχής. Αλλά, ταυτόχρονα, και προβληματισμού, καθώς το φάντασμα του λαϊκισμού, το οποίο εκφράζεται μεταξύ άλλων και μέσα από ένα ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο, πλανάται και πάλι σήμερα απειλητικό πάνω από τον κόσμο μας. Η πολυεπίπεδη κρίση που όλοι βιώνουμε δεν περιορίζεται μόνο στο οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Αλλά, επεκτείνεται και στο αξιακό μας γίγνεσθαι. Αρκετοί πολίτες σε όλο τον κόσμο – και δεν αναφέρομαι μόνο για τον δυτικό κόσμο – τείνουν ευήκοον ους σε διχαστικές ρητορικές, «λογικοφανείς» υπεραπλουστεύσεις και «εύκολες λύσεις» και αναζητούν νέους αποδιοπομπαίους τράγους. Ελπίζω, λοιπόν, η ημέρα αυτή να δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να αναλογιστούμε σοβαρά και υπεύθυνα τι είδους κόσμο επιθυμούμε για εμάς και τα παιδιά μας."

ΣΧΕΤΙΚΑ:
6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ!
Ισραηλινός κινηματογραφιστής διαλύει τον μύθο ότι οι ναζί έκαναν σαπούνια τους Εβραίους
FBI: "2.000.000 οι Εβραίοι στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο"

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:  https://isxys.blogspot.com/2013/06/blog-post_499.html

1 comment :

Anonymous said...

http://2.bp.blogspot.com/-MvP9auKjeTw/VqTcHLlfMRI/AAAAAAABH5Y/exciHZ9o61U/s1600/12552653_511210905725744_8131244770760700031_n.jpg

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-