23/01/2017

Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον Ελληνικό Στρατό

Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της πολυδιαφημισμένης διαδικασίας έντασης και ενσωμάτωσης των τέκνων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Τα παιδιά αυτά υποτίθεται ότι έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και αποφοιτήσει από ελληνικά σχολεία δηλ. έχουν λάβει την ελληνική παιδεία. Και όμως όπως φαίνεται ο Αλβανικός εθνικισμός κατάφερε να επηρεάσει αυτά τα παιδιά στην Ελλάδα, τα οποία ενώ φέρουν το Ελληνικό Εθνόσημο υιοθετούν τον χαιρετισμό των πλέον ακραίων κύκλων της γειτονικής χώρας με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την περαιτέρω συνύπαρξη των ατόμων αυτών εντός της ελληνικής κοινωνίας η οποία καθημερινά ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα κατά την Ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία από τις ακραίες εθνικιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και του εθνικιστικού κόμματος των Τσάμηδων. Το παραπάνω περιστατικό θα πρέπει να αποτελέσει την αφορμή για τον έλεγχο της δραστηριότητας της Αλβανικής διπλωματικής αποστολής στην Ελλάδα η οποία μεθοδικά επιδιώκει την ίδρυση και υποστήριξη ενός παράλληλου εκπαιδευτικού μηχανισμού σε περιοχές της χώρας όπου διαβιούν Αλβανοί μετανάστες με την δικαιλογία ότι επιδιώκουν την διατήρηση της ταυτότητας των τέκνων των Αλβανών που φοιτούν σε αυτά.

Πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο υπαλλήλους του Αλβανικού ΥΠΕΞ να μεταφέρουν στην Ελλάδα εκπαιδευτικό υλικό εθνικιστικού περιεχομένου το οποίο θα το διένυμαν σε αυτά τα τοπικά «αλβανικά» σχολεία. Όπως φαίνεται η αδράνεια της ελληνικής Πολιτείας και οι αφελείς πρωτοβουλίες μερικών λίγων τοπικών αρχόντων που πιστεύουν ότι μπορούν να παράγουν με την προώθηση αυτών των σχολείων εξωτερική πολιτική έδωσε την δυνατότητα στα Τίρανα να δημιουργήσουν την υποδομή για την ανάπτυξη της Αλβανικής εθνικιστικής πολιτικής στην Ελλάδα. Επιπλέον η ασυοδοσία που υπάρχει στο διαδίκτυο επιτρέπει σε οποιοδήποτε ακραίο άτομο ή οργανισμό να προωθεί μηνύματα μίσους και εχθρότητας. Όλα αυτά θα πρέπει να επανεξεταστούν απο τις Ελληνικές Αρχές εαν φυσικά επιθυμούμε την ειλικρινή και αρμονική ένταξη των νέων από άλλες χώρες στην Ελληνική κοινωνία όχι αλα κάρτ αλλά όπως ορίζουν οι νόμοι της χώρας μας και τα ήθη και οι ευαισθησίες του Ελληνικού λαού.

http://www.viadiplomacy.gr/

Ο “αλβανικός αετός” στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι δεν θα ΄χει συνέπειες μόνο για τους επτά νεοσύλλεκτους που τον “αμόλησαν” μπροστά στη φωτογραφική μηχανή κάποιου κινητού. Φαίνεται ότι συνέπειες θα υπάρξουν και για στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που προέρχονται από το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είπε σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στο Τατόϊ κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Α/ΓΕΑ ότι “δόθηκε εντολή στον Α/ΓΕΣ να εξαντληθούν όλα τα προβλεπόμενα”. Από την άλλη από το ΓΕΕΘΑ λένε ότι “η εντολή είναι η διερεύνηση να φθάσει μέχρι το κόκκαλο . Όλοι έχουν ευθύνες όχι μόνο αυτοί που προσέβαλαν τον ελληνικό στρατό”. Αυτό ερμηνεύεται ως αναζήτηση ευθυνών και πέρα από την ομάδα των επτά νεοσύλλεκτων.

http://www.militaire.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: https://isxys.blogspot.com/2017/01/blog-post_734.html

1 comment :

  1. Anonymous23/1/17 16:49

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να υπηρετεί κάποιος σε στρατό κράτους και λαού που θεωρεί εχθρικό και να αναγκάζεται να φέρει το εθνόσημο του στην κεφάλα του καθημερινά! Όλα αυτά τα τσουτσεκάκια που βλέπετε θα λάβουν διαταγές σε περίπτωση εμπλοκής κι αν κάνουν ότι δεν τις εκτελούν ή ότι θα σαμποτάρουν τους Έλληνες να είστε και να είναι βέβαιοι ότι θα καταλήξουν με τα τυφέκια στον κώλο στην κυριολεξία!
    Μπορεί ο στρατός μας να είναι μπουρδέλο εξοπλιστικά, να έχει ανεκπαίδευτους κοπρίτες σαν στελέχη και στην πλειοψηφία τους οι έφεδροι να είναι κουραμπιέδες αλά θέλω να πιστεύω ότι στην πλειοψηφία τους οι νεοέλληνες θα κάνουν τη δουλειά τους και το καθήκον τους αν και όταν χρειαστεί.


    12G

    ReplyDelete