03/01/2017

Επιστολή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τον πρωθυπουργό για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συναντήσεις για το Κυπριακό

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό αναφορικά με τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του από τις συναντήσεις των Πολιτικών Αρχηγών για το μείζον Εθνικό ζήτημα του Κυπριακού.  Ακολουθεί η επιστολή του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου:

Αθήνα 3η Ιανουαρίου 2017

Προς Αξιότιμο Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα
Κοινοποίηση: Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο

Κύριε Πρόεδρε,

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε χθες ανακοίνωση σχετικά με τις διαδοχικές συναντήσεις που θα πραγματοποιήσετε την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 με τους Πολιτικούς Αρχηγούς για να τους ενημερώσετε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό εν όψει της πολυμερούς Διάσκεψης, που θα γίνει στη Γενεύη, στις 12 Ιανουαρίου. Όπως ενημερώθηκα από τις συναντήσεις των Πολιτικών Αρχηγών για το μείζον Εθνικό αυτό θέμα έχετε αποκλείσει εμένα, τον επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος της Χώρας, σύμφωνα με την θέληση του Ελληνικού Λαού, γεγονός το οποίο έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν.

Δεδομένης της συνεχόμενης τουρκικής προκλητικότητας και των ανιστόρητων διεκδικήσεων έναντι της Πατρίδας μας και της πεφρασμένης βούλησης του Κυπριακού Λαού ενάντια στην προωθούμενη λύση της «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας», είναι επιβεβλημένο να σας καταθέσω τις απόψεις και τις προτάσεις μας για το Κυπριακό. Θεωρώ πως είναι υποχρέωσή σας και Συνταγματική επιταγή (Άρθρο 4: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου», «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις») να μην με αποκλείσετε από τις συναντήσεις για το Εθνικό ζήτημα του Κυπριακού, καθώς εκφράζω την βούληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Μετά τιμής

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματεύς Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δείτε επίσης:

No comments :

Post a Comment