01/01/2017

2017: Οι Έλληνες αντιστέκονται. Η κρισιμότερη χρονιά του Έθνους

Μία δυναμική χρονιά ξεκινά για τους εθνικιστές σε όλη τη χώρα. Αυτή τη φορά έρχεται από ανένταχτους απλούς πατριώτες που απλά υπερασπίζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων στη χώρα των Ελλήνων και όχι το Ελλαδιστάν που θέλουν να μας μετατρέψουν. Έτσι η πρώτη είδηση της χρονιάς είναι αισιόδοξη και έρχεται από τους Έλληνες πατριώτες που έριξαν φυλλάδια υπέρ του αυτονόητου το οποίο δυστυχώς στις μέρες μας οφείλουμε να το βροντοφωνάζουμε. Οι Έλληνες πατριώτες ορίζουν και θα καθορίσουν αυτή τη χρονιά, η οποία δεν θα είναι όπως η προηγούμενη. Από την πρώτη κιόλας μέρα ξεκινάει η αντίσταση από κάθε μετερίζι, από κάθε σημείο της χώρας. Έλληνες, το 2017 θα είναι έτος αγωνιστικότητας και δυναμικής παρουσίας των εθνικιστών,δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Η κοινωνία χρειάζεται παιδεία Εθνικής Επιβίωσης, άμεση αλλαγή πλεύσης με Εθνική πυξίδα και στόχο την Επανελλήνιση, ένοπλο πληθυσμό, πολίτες εκπαιδευμένους άρα και ελεύθερους και με Εθνικό φρόνημα, μέσα απο ιδιωτικές πρωτοβουλίες κινήματα και πυρήνες αντίστασης ΤΩΡΑ αν και ήδη είναι αργά και πιστεύω ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, διατηρώ μια άσβεστη φλόγα μέσα μου μια ελπιδα ότι υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος ειδικότερα αν συγχρονιστούμε και με τα Ευρωπαικά και Αμερικανικά κινήματα αντίστασης που προσπαθούν να ανακτήσουν τα κεκτημένα στην γη των πατέρων που πότισαν με αίμα την γηραιά αλβιώνα πιστεύοντας στην Ευρώπη των πατρίδων. Για τα παιδιά μας τα αγέννητα και τους νεκρούς μας ξορκίζω την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά να πράξει το χρεός του, αν όχι τώρα πότε; αν όχι οι πατριώτες ποιο;

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.elkosmos.gr/2017-i-krisimoteri-chronia-tou-ethnous/

Διανύσαμε μια δύσκολη χρονιά, τόσο ο καθένας προσωπικά όσο και σε επίπεδο εθνικό. Δεν μείναμε όμως απαθείς και ανενεργοί. Οι δύσκολοι καιροί είναι για τους Έλληνες και η αγωνιστικότητα για τους Εθνικιστές. Με την δική σας υποστήριξη και ενθάρρυνση, με την δική σας συμμετοχή και ενεργητική διάθεση, κρατήσαμε δυναμικό και ζωντανό ένα μέσο έκφρασης όλων των Πατριωτών. Οι συντελεστές της ιστοσελίδας, του ραδιοφώνου και της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος, εύχονται, σε όλους τους Πατριώτες και Εθνικιστές αλλά και σε όλους τους Έλληνες, το 2017 να είναι μια επίσης δημιουργική και αγωνιστική χρονιά. Οι αγώνες όλων μας, κρατούν ζωντανή την αισιοδοξία!

http://www.elkosmos.gr/

No comments :

Post a Comment