13.12.16

Η.Π.Α: Σκάνδαλο Novartis στην Ελλάδα. Χρηματισμοί και κυβερνητικών αξιωματούχων

Σκάνδαλο με τη Novartis στην Ελλάδα αποκαλύπτουν οι ΗΠΑ. Οι κατηγορίες που καλείται να ερευνήσει η Aμερικανική Δικαιοσύνη ( και οι οποίες βασίζονται σε καταθέσεις ελλήνων μαρτύρων), αφορούν σε παράνομες δωροδοκίες αξιωματούχων, ανεπάρκεια του εσωτερικού ελέγχου της εταιρείας ώστε να ανιχνεύει παράνομες πληρωμές, πληρωμές γιατρών του ΙΚΑ και των νοσοκομείων στην Ελλάδα, πληρωμές σε μέσα ενημέρωσης για να ασκούν κριτική σε πολιτικά πρόσωπα των οποίων οι αποφάσεις τους δεν ευνοούσαν την εταιρεία. Φαίνεται όμως οτι ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν λαδωθεί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, χωρίς να αποκλέιεται το ενδεχόμενο κάποια ποσά να κατέληξαν και σε κομματικά γραφεία … Οι πληροφοριοδότες είναι Ελληνες πολίτες που εργάζονταν στη Novartis από το 2008, ως επικεφαλής επικοινωνίας και εταιρικής ευθύνης ο ένας και ως υπεύθυνος πωλήσεων ο δεύτερος

http://www.tribune.gr/

4 comments :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ "ΓΙΑΤΡΟΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΟΠΩΣ Η NOVARTIS.

ΙΣΧΥΣ said...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ. ΔΛΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ/ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ; ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ; ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ; ΤΟΥ ΕΟΦ; ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΑ ΜΜΕ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

Ε ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΥΤΑ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ;;;

XXXX. said...

http://www.tribune.gr/politics/news/article/318463/o-kouloglou-sentrari-ton-samara-gia-to-skandalo-novartis.html

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ...ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ "ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ" ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ,ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ...Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ.!!Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΕΩΣ ΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΟ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΗΓΗΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΘΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

ΧΧΧΧ.