02/12/2016

Χρυσή Αυγή: Να συνεδριάσει απαραιτήτως η Επιτροπή Άμυνας στο Καστελόριζο

Το Καστελόριζο αποτελεί τμήμα της ελληνικής επικράτειας, ως εκ τούτου θεωρούμε υποχρεωτική την Συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας σε αυτό. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αϊβατίδης, Κασιδιάρης και Παππάς δηλώνουν την πρόθεσή τους να μεταβούν στη νήσο Μεγίστη ως μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Οι αντιδράσεις των κομματικών παραγόντων και η άρνησή τους να μεταβούν στο Καστελόριζο, αποδεικνύουν πως είναι όλοι τους πιστοί στη γραμμή της εθνικής υποτέλειας και της μειοδοσίας. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, που λόγω της ύπαρξης του συμπλέγματος της Μεγίστης, καθιστά την Ελλάδα κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την μειοδοτική στάση Τσίπρα - Καμμένου απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και την εθνικά επικίνδυνη γραμμή όλων των υπολοίπων κομμάτων της Βουλής.

http://www.xryshaygh.com/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΛΔ, ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΚΕΤΑ ΤΑ "ΒΛΗΜΑΤΑ" ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΖΩΣΕΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ..."ΒΙΑΣΕΙ". ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ; Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΓΝΩΣΤΗ. Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΟΗΕΔΕΣ" ΣΤΙΣ "ΕΥΡΩΠΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ "ΦΟΡΑ", ΤΡΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΙΡΗΝΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΕΣ. ΑΝ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

3 comments :

  1. Anonymous2/12/16 21:55

    "Το Καστελόριζο αποτελεί τμήμα της ελληνικής επικράτειας"

    ΤΑ ΙΜΙΑ (ΛΙΜΝΙΑ) ΕΙΝΑΙ η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;;ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.....ΡΕ ΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ...ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ;;ΑΝ ΕΧΕΤΕ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ)...ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ...ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΙΑ 13ις ΜΗΝΕΣ....ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ....ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΣ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ (ΚΑΠΟΙΟΙ),ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ),ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ....ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ...ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΗ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/12/16 08:17

    Το φρικτό τέλος είναι προαποφασισμένο... Ο βρυκόλακας και χασάπης της Μέσης Ανατολής το δήλωσε: "Μέχρι το 2018 δεν θα υπάρχει Ελλάδα".
    Ξοφλήσαμε σαν χώρα εδώ και 40 χρόνια πιθηκίζοντας κάθε αμερικανιά και ζώντας με δανεικά [εννοώ διορισμούς, αγροτικές επιχορηγήσεις που έγιναν 4Χ4, επιχειρηματικές επιχορηγήσεις που έγιναν βίλες. Τα παιδιά ή ανίψια από νδ και πασόκ είχαν και τις εταιρείες διαχείρισης των κοινοτικών κονδυλίων, οπότε δεν έπεσε τίποτα απολύτων στην πραγματική οικονομία, αλλά έγινε αέρας στα κομματόσκυλα].
    Τώρα δεν θα είμαστε ούτε καν χώρος, γιατί εξαπλώνουν τους λαθρό σε όλη την επικράτεια, σε κάθε νομό, σε κάθε δήμο και σε περίπτωση ξεσηκωμού θα παύε άκλαυτοι...

    ReplyDelete
  3. Anonymous3/12/16 11:44

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 3/12/16 08:17

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΚΑΙ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ(ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ)* ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ)...ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ....ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΑΡΟΔΟΞΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΕΛΛΟΝ....Η ΛΕΞΗ Χ-Α-Ο-Σ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΝ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.!!ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΟΠΛΟ.!!ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ....ΤΑ ΒΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ.

    * ΤΟ 2005 Η ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΛΕΓΕ..."Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας" ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ....ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ,ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete