14/12/2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ ΠΛΕΥΡΗ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Συνέντευξη στο Ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι «Αρούτς 10» έδωσε πρίν λίγες ημέρες ο «Πατριάρχης» του Ελληνικού Εθνικισμού Κώστας Πλεύρης και η συνέντευξη προβλήθηκε στο Ισραήλ κάνοντας μεγάλη εντύπωση. Εμείς την πληροφορηθήκαμε από ανάρτηση του Αρχιραββίνου Μορντοχάϊ Φριζή στο YouTube και σας παρουσιάζουμε μερικά μόνο από όσα εκπληκτικά είπε στους Εβραίους ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στα αγγλικά…

1) «Ποτέ δεν έχω πάει στο Ισραήλ. Θα ήθελα να πάω, αλλά δεν μού δίνετε βίζα».
2) «Οι Εβραίοι ήσαν πάντοτε ένα Έθνος Δούλων: Κάτω από τον ζυγό των Αιγυπτίων, των Βαβυλωνίων, των Περσών, των Ελλήνων, των Ρωμαίων και των Αράβων»
3) «Οι Εβραίοι είναι οι πρώτοι στην παγκόσμιο Ιστορία που πήραν το δικαίωμα από τον Θεό τους, να σκοτώνουν τους άλλους ανθρώπους».
4) «Το να είσαι εναντίον των Εβραίων είναι έγκλημα, αντισημιτισμός. Το να είσαι εναντίον των Αμερικανών, των Άγγλων, των Γερμανών, των Κινέζων ΔΕΝ είναι έγκλημα. Μόνο όταν μιλάς εναντίον των Εβραίων είναι έγκλημα».
5) «Ουδείς μπορεί να αρνηθεί ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τις Τράπεζες. Πείτε μου μια Τράπεζα που δεν ελέγχεται από τους Εβραίους».
6) «Εάν είχα την δυνατότητα να οργανώσω το Κράτος στην Ελλάδα, θα αντέγραφα το Ισραήλ. ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Πιστεύουν στην Ιστορία τους, στον προορισμό τους, έχουν Εθνική υπερηφάνεια. Δεν βλέπω στο Ισραήλ τίποτα κακό. Αν ήμουν Εβραίος, θα ήμουν Σιωνιστής».
7) «Πιστεύω ότι υπάρχουν κατώτερες Φυλές, όπως ας πούμε οι Άραβες. Εσείς πιστεύετε ότι είναι όλοι ίσοι; Έχω γράψει 61 βιβλία και ξέρω ότι στην Φύση δεν υπάρχει ισότης. Ακόμη και στα σκυλιά δεν υπάρχει ισότης. Άλλο είναι για κυνήγι, άλλο για φύλακας κλπ.»

Η πλάκα είναι το πώς σχολίασε ο Αρχιραββίνος Φριζής την ανωτέρω συνέντευξη του Πλεύρη: «Άραγε, πρόκειται για ένα πρώτο σημάδι μετάνοιας ενός αντισημίτη; Αν ο Πλεύρης μετανοήσει για το μίσος του ενάντια στον εβραϊκό λαό, είναι καλοδεχούμενος. Όποιος και αν είναι. Ακόμα και αν πρόκειται για τον ίδιο τον Πλεύρη»

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"
http://www.stoxos.gr/2016/12/blog-post_598.html

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

No comments :

Post a Comment