12/12/2016

Γυρίζουν στημένα ντοκιμαντέρ στα νησιά για το προσφυγικό

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΘΕΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΑΨΟΓΑ ΤΕΧΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ)  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΣΗΣ/ΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ/ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.  ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ.

ΕΘΝΙΚΕΣ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ/ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ/ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΠΑΜΕ, ΑΝ...

Τον ύποπτο ρόλο κινηματογραφικών συνεργείων με τελική κατάληξη τη δυσφήμιση των νησιών – υποδοχέων των προσφυγικών ροών ξεσκεπάζει δημοσίευμα του Μαν. Στεφανάκη από το «Σαμιακό Βήμα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «αναταραχή επικράτησε πριν μερικές μέρες στο Άνω Βαθύ όταν κάτοικοι είδαν ξαφνικά μεγάλη ομάδα μεταναστών, να «κόβει» βόλτες στα στενά του χωριού ακολουθούμενη από συνεργείο με κάμερες που πραγματοποιούσε λήψεις. Κάποιοι μάλιστα από τους μετανάστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, κουβαλούσαν – έσερναν και βαλίτσες, σαν να βρίσκονταν σε κάποια μετακόμιση ή αναζήτηση στέγης. Όπως προέκυψε τελικά, από ερωτήματα του διευθυντή του «Σαμιακού Βήματος» Μάνου Στεφανάκη, το τριήμερο 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου, βρέθηκε στη Σάμο συνεργείο κινηματογραφιστών (εικονοληπτών και τεχνικών εικόνας και ήχου) αποτελούμενο από Πολωνούς οι οποίοι, υπό την καθοδήγηση Ιταλού σκηνοθέτη προχώρησαν σε γυρίσματα δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ. Το όλο πρότζεκτ περιελάμβανε 4 ομάδες συμμετεχόντων, 2 ομάδες Ελλήνων και 2 ομάδες αποτελούμενες από πρόσφυγες-μετανάστες και 2 κατηγορίες ηλικιών. Οι 2 ομάδες (για την ελληνική αλλά και για την ομάδα μεταναστών), αποτελούνταν από άτομα παιδικής έως εφηβικής ηλικίας και οι άλλες 2 ομάδες αποτελούνταν από ενήλικες. Μέσω συνεντεύξεων γίνονταν προσπάθεια να συγκριθεί (;) η ζωή των Ελλήνων και των μεταναστών στο νησί.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων μεταφέρθηκαν με άγνωστο σκεπτικό οι μετανάστες από το χώρο του hot spot στην περιοχή του Άνω Βαθέος αναστατώνοντας τους περιοίκους που δεν γνώριζαν τι ακριβώς συνέβαινε και το λόγο που βρίσκονταν το συνεργείο και οι συμμετέχοντες στο ντοκιμαντέρ, στην περιοχή τους. Κατόπιν αιτήσεως των δημιουργών του ντοκιμαντέρ, μάλιστα, τους παραχωρήθηκε και ο χώρος που ανήκει στον Δήμο, στο κοινοτικό κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος, χωρίς κανέναν έλεγχο των προθέσεων των δημιουργών της ταινίας. Το ερωτήματα που εγείρονται είναι τι είδους ντοκιμαντέρ ετοιμάζεται, που θα προβληθεί (σε κάποιο φεστιβάλ κινηματογράφου, σε τηλεοπτικό κανάλι κάποιας ευρωπαϊκής χώρας;) και αν τελικά χρησιμοποιηθεί έμμεσα ως μέσο δυσφήμισης του νησιού στο εξωτερικό δημιουργώντας προβλήματα, ακόμη μια φορά, στην τουριστική κίνηση». «Ας μην ξεχνάμε», επισημαίνει ο Μαν. Στεφανάκης, «ότι τα διάφορα δραματικά ρεπορτάζ των ξένων ΜΜΕ, ιδιαίτερα στην τηλεόραση, είχαν τελικά σαν αποτέλεσμα πέρυσι τέτοια εποχή την κατάρρευση των κρατήσεων από το εξωτερικό προς τη Σάμο», συμπληρώνοντας ότι η Σάμος δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που βρίσκονται σήμερα τουριστικά η Λέσβος και η Χίος.

http://www.tribune.gr/greece/news/article/309347/girizoun-stimena-ntokimanter-sta-nisia-gia-prosfigiko-sovari-katangelia.html

6 comments :

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ; ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ...

    ReplyDelete
  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ; ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ, (ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ).

    ReplyDelete
  3. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΠΡΩΤΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.

    ReplyDelete
  4. ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΛΙΓΟΙ.

    ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (ΕΣΤΩ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Η ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ... ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΤΗΣ ΟΛΓΑΡΑΣ, ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, (ΑΟΖ, ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ) ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΝΤΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ.

    ReplyDelete
  5. "ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (ΕΣΤΩ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Η ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ... ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΤΗΣ ΟΛΓΑΡΑΣ, ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, (ΑΟΖ, ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ) ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ"

    ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΙΟ....ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ελληνες" ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ/ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΙΣΛΑΜ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ελληνες" ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ,ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΔΕΞΙΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΕΞΙΟΥΣ"...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΤΙΚΟΦΡΟΝΕΣ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!

    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ,ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΙΣΩ....ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ...ΟΙ Η ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  6. "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ"

    ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΩ...ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ....ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ....ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ,ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ....ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠ'ΕΞΩ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete