09/12/2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η τουρκική απειλή προ των πυλών

"Ψύχραιμο" το ψευτορωμαίικο. Κλιμακώνει κάθε ημέρα και περισσότερο την επιθετική της πολιτική κατά της χώρας μας η Τουρκία. Από την ενταύθα πλευρά του Αιγαίου το κράτος των Αθηνών παρακολουθεί “ψύχραιμο” τις προκλήσεις και απαντά με λόγια του αέρα και με ευχολόγια ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι σύνορα της Ευρώπης και ότι δήθεν δεν θα επιτρέψουν οι Ευρωπαίοι την Τουρκία να προβεί σε εχθρικές ενέργειες εις βάρος μας. Ευχολόγιο είναι επίσης και ο ισχυρισμός ότι δεν έχουν περιεχόμενο οι απειλές της Τουρκίας και απλά αποτελούν μία πολιτική εκτόνωσης της κρίσεως η οποία υπάρχει στην Τουρκία…

Αξίζει να θυμηθούμε τι είπε ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος απειλώντας ευθέως την Πατρίδα μας: «Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία και εκτός από τα 79 εκατομμύρια των πολιτών της, φέρει ευθύνη και απέναντι στα εκατοντάδες εκατομμύρια αδέλφια μας στη γεωγραφική περιοχή με την οποία μας συνδέουν ιστορικοί και πολιτισμικοί δεσμοί». «Είναι καθήκον, αλλά και δικαίωμα της Τουρκίας να ενδιαφέρεται για το Ιράκ, τη Συρία, την Λιβύη, την Κριμαία, το Καραμπάχ, την Βοσνία και τις άλλες αδελφές περιοχές… Η στιγμή που θα παραιτηθούμε από αυτό, θα είναι η στιγμή που θα χάσουμε την ανεξαρτησία μας και το μέλλον μας». «Ορισμένοι ιστορικοί θεωρούν πως τα σύνορα του εθνικού συμβολαίου περιλαμβάνουν επίσης την Κύπρο, το Χαλέπι, τη Μουσούλη, το Αρμπίλ, το Κιρκούκ, το Μπατούμ, τη Θεσσαλονίκη, το Κίρτζαλι, τη Βάρνα και τα νησιά του Αιγαίου». Δεν αφήνουν αμφιβολίες τα λεγόμενα του σουλτάνου των νεοοθωμανών, θέλουν την Γη μας, θέλουν την Πατρίδα μας και η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει!

Στην ίδια εξ άλλου γραμμή με τον Ερντογάν δήλωσε και ο Τούρκος υπουργός των εξωτερικών τα παρακάτω: «Τα “Καρντάκ” (σ.σ. τουρκική ονομασία των Ιμίων) είναι τουρκικό έδαφος», δήλωσε σύμφωνα πάντα με την «Milliyet» ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας γραπτώς σε ερώτηση που κατέθεσαν οι Τούρκοι βουλευτές, Φικρί Σαγκλάρ και Νιγιαζί Νεφί Καρά, σχετικά με το καθεστώς νησιών, νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο. Πρόσθεσε δε ο Τούρκος ΥΠΕΞ: «Δεν υπάρχει αλλαγή στην πολιτική μας όσον αφορά τα Ίμια. Τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος. Όσο κυβερνάει το AKP δεν έχει υπάρξει αλλαγή στο νομικό και de facto status των νησιών του Αιγαίου». Προσέξτε ιδιαίτερα την φράση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών που ομιλεί για “de facto status των νησιών του Αιγαίου», αναφερόμενος ευθέως στο de facto καθεστώς, το οποίο από το 1996 υπάρχει στα Ίμια στα οποία δεν μπορεί να πάει Έλληνας πολίτης, ούτε να κυμματίσει Ελληνική Σημαία μετά το 1996!

Αυτή είναι η κατάσταση, κατάσταση θλιβερή για όλους τους Έλληνες πατριώτες οι οποίοι παρακολουθούν με αγανάκτηση και οργή την παθητικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων για δεκαετίες ολόκληρες απέναντι στις τουρκικές απειλές. Είναι δυνατόν η κατάσταση αυτή να αλλάξει; Με το υπάρχον πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο σίγουρα ΟΧΙ! Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης είχε γράψει για την περίπτωση ενός ελληνοτουρκικού πολέμου και αυτών οι οποίοι εξουσιάζουν την Πατρίδα μας τα παρακάτω: “Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες, που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους, ίσως να καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στη μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο…” Με δύο λόγια εάν υπήρχε εθνικό Ελληνικό κράτος και όχι ψευτορωμαίικο, θα έπρεπε να είχαμε φέρει τις τουρκικές απειλές, όπως και το casus belli για το Αιγαίο στους διεθνείς οργανισμούς. Όμως, “ψύχραιμοι” οι εξουσιαστές αυτού του τόπου παρακολουθούν τις εξελίξεις άμοιροι και άβουλοι να υπερασπιστούν τα εθνικά δίκαια.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

1 comment :

  1. Anonymous9/12/16 19:46

    ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ....ΟΣΟΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΔΙΤΣΕΣ...ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ....ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ "ΦΕΥΓΕΙ" ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ".....12 ΜΕ 36 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ι-Α!!

    https://www.youtube.com/watch?v=ih58fw0iTMY

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete