2.12.16

Παρακολουθήσεις και άλλα πράγματα του διαβόλου!

Το ΚΚΕ κατήγγειλε ότι τα τηλέφωνά του παρακολουθούνται, όπως και άλλων κομμάτων. Και τι βρήκε να πει η υπεύθυνη κυβέρνησή μας; Ότι είναι πολύ σοβαρές οι καταγγελίες! Δεν είχαμε αμφιβολία γι αυτό. Το ΚΚΕ είναι ένα σοβαρό μαγαζί. Έχει συνέπεια, τεχνογνωσία, αξιοπιστία. Το ερώτημα, όμως, παραμένει: Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Πόσα βαλιτσάκια κυκλοφορούν; Ζούμε σε ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον. Τέτοιες μοναδικές στιγμές δεν τις έχουμε ζήσει με άλλη κυβέρνηση. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να παρακολουθεί το ΚΚΕ, αλλά είναι βέβαιο ότι ο παγκόσμιος καπιταλισμός έχει πάψει εδώ και χρόνια να νιώθει ότι απειλείται από τον Περισσό. Τι να θέλουν, δηλαδή, να μάθουν οι ξένες υπηρεσίες; Αν θα κάνει απεργία το συνδικάτο οικοδόμων; Τι είπε το ΚΚΕ; Ότι υπάρχουν συνακροάσεις στα τηλέφωνα του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού και της Ν.Δ. Για το ΠΑΣΟΚ δεν είπε κάτι. Όπερ και σημαίνει ότι είναι επίσημο και καρατσεκαρισμένο: Ουδείς ενδιαφέρεται για την Φώφη.

Για την Ν.Δ το βρίσκουμε απολύτως φυσιολογικό! Αν δεν παρακολουθούνται τα τηλέφωνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ποιου άλλου θα είχε ενδιαφέρον να ακούσει κανείς τις συνομιλίες; Του Μπάμπη του γαλατά;
Αυτό που δεν βρίσκουμε λογικό είναι να παρακολουθούνται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τι κάνει η ΕΥΠ; Ο Γιάννης ο Ρουμπάτης; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των επικοινωνιών στο κυβερνών κόμμα; Αυτό μας θλίβει.
Όσο για το Ποτάμι; Ο Σταύρος εξακολουθεί και είναι ένας ενδιαφέρον τύπος. Αν δεν ήταν ενδιαφέρον δεν θα ασχολιόντουσαν ακόμη μαζί του. Και του είπα προχτές που μου έλεγε κάτι ιστορίες από το παρελθόν: «κρύβε λόγια…». Τίποτα αυτός! Όλα στην φόρα…
Όχι! Δεν είναι ύποπτο το γεγονός ότι δεν υπάρχει στην λίστα ο Πάνος ο Καμμένος. Κι αυτό διότι ο Πάνος έχει χαρτογραφηθεί στο ίδιο μπλοκ με τον Τσίπρα. Είναι αυτοκόλλητοι. Ό,τι λέει ο ένας ανήκει και στον άλλον.

Το ότι το ΚΚΕ είναι σε θέση να κάνει σοβαρές καταγγελίες το γνωρίζαμε. Ας μην ξεχνάμε ότι το ΚΚΕ έσωσε την Βουλή από την εισβολή των αγανακτισμένων. Το ερώτημα είναι αυτό που είπαμε και στην αρχή: Πόσα βαλιτσάκια υπάρχουν και πόσες υπηρεσίες παρακολουθούν τα τηλέφωνά μας σε αυτή την χώρα; Πόσα βαλιτσάκια και πόσες υπηρεσίες; Μήπως δεν είναι θέμα εθνικής ασφάλειας; Αν αυτό δεν είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, ποιο άλλο μπορεί να θεωρηθεί ως τέτοιο; Εκτός κι αν υπάρχουν περισσότερες από μία υπηρεσίες κι έχουν μπλέξει οι αρμοδιότητες. Υπάρχει πρωθυπουργός, ας τις ξεμπλέξει κι ας δοθούν έτσι οι απαντήσεις. Πρωθυπουργός της χώρας είναι, δεν είναι πρόεδρος σε φιλότεχνο σύλλογο. Αυτός άλλωστε είναι εκείνος που έχει διορίσει τον κ. Ρουμπάτη και τους αρμόδιους υπουργούς που ασχολούνται με τα θέματα αυτά του διαβόλου…

http://www.liberal.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες ήταν κάθε κλήση που γινόταν προς το ΚΚΕ με απόρρητο αριθμό απαντούσαν την ίδια ώρα και τα τηλεφωνικά κέντρα άλλων κομμάτων.  Δηλαδή γινόντουσαν με απόκρυψη αριθμού τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να μιλάει κανείς την ώρα που η τηλεφωνήτρια απαντούσε. Άρα υπήρχαν κλήσεις από ένα τηλεφωνικό κέντρο και αυτόματα οι κλήσεις αυτές γινόντουσαν και σε άλλα κόμματα. Μιλάμε για ένα τηλεφωνικό κέντρο με ανεπτυγμένη τεχνολογία. Αυτό παρατηρήθηκε τις δυο τελευταίες ημέρες και οι κλήσεις ήταν επαναλαμβανόμενες»

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ "ΚΑΛΕΣ" ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΑΟ, ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΕΙΤΕ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ (ΩΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ) ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΙΤΕ Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΩΣ "ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ", ΚΟΙΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ.    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ  ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗ. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ. ΤΕΤΟΙΕΣ "ΜΟΡΦΕΣ" (ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΤΟΥ 80) ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ (Ο ΤΡΟΠΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Υ.Γ: ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ ΑΝ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΣ (ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ... ανεπτυγμένη τεχνολογία) ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ, ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

1 comment :

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΙΝΕ...ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!

-ΔΗΜΗΤΡΑ-