1.12.16

ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Μετά την τέλεια καταιγίδα [χώρα και χρόνος] του BREXIT ήλθε και ο απόλυτος τυφώνας του ''τραμπισμού'', ώστε από τις ΗΠΑ αυτή την φορά να ανοίξει άπλετα η λεωφόρος του ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ, για την επιβίωση αλλά και την δόξα της ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. Και τέτοιος θα είναι θα είναι ο αγώνας από εδώ και πέρα και έτσι πρέπει να είναι.ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. Η κάθε ΦΥΛΗ στην χωριστή της ανάπτυξη με τα δικά της βιώματα αλλά και το διακριτό της ΔΝΑ. Οχι στην διαφυλετική διαμάχη, την τόσο ύπουλα καλυμμένη κάτω από την μπούργκα του ισλάμ, των αφρικανικών δοξασιών αλλά και των πλαστών ''ανθρωπίνων δικαιωμάτων'', που έναν και μόνον σκοπόν έχει, την με κάθε τρόπον ισοπέδωση και εξαφάνιση του ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, του μόνου πραγματικού αντιπάλου της νέας τάξης. Το πολιτικό πρόγραμμα του Τράμπ για να εφαρμοστεί επιτυχώς στην καθημερινότητα μας, θα χρειαστεί ερείσματα, γέφυρες και συνεργασίες με τα αντίστοιχα Εθνικιστικά προγράμματα της Ευρώπης, τα οποία προϊόντος του χρόνου ολοκληρώνονται και με εκλογικές νίκες. Λοιπόν μην ρωτάς τι θα κάνει ο Τράμπ για σένα αλλά τι θα κάνεις εσύ για τον Τράμπ.

Είθε η Αγία μας Βαρβάρα η προστάτης του πυροβολικού μας που η μνήμη της εορτάζεται την 4ην ΔΕΚ, να ευλογήσει τα κανόνια, ώστε να ευστοχήσουν και στην Ιταλία και στην Αυστρία. Θα είναι μέγα ιστορικό προηγούμενο για τα ευτυχή επέκεινα, για όλη την Ευρώπη και πρωτίστως για την Ελλάδα.

Υ\Γ. πλήθος ''αναλυτών''του συμπεράσματος ...ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, έπιασαν δουλειά και με κείμενα γραφείου [δεν εχει αλάξει ακόμη η βάρδεια της... πρεσβείας] ανταγωνιζόμενοι σε υστερία αποδομήσεως του αναθεωρητικού προγράμματος του Τράμπ. Και εντάξει αυτοί γράφουν η παρουσιάζουν επωνύμως και είναι γνωστής διαδρομής. Υπάρχουν όμως και οι ύπουλοι. Οι ΨΙΘΥΡΙΣΤΑΙ. Ανώνυμοι με εύηχα πατριωτικά προσωνύμια καλλιεργούν και αυτοί δια του ''ναι μεν αλλά'' την μη ελπίδα, με διάφορα κείμενα ''γραφείου'', πλημμυρίζοντες το διαδίκτυο, στοχεύοντας τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο και με συμπλήρωμα τα κατευθυνόμενα από δαύτους ενισχυτικά σχόλια. Ας το προσέξουν κάποιες πραγματικώς πατριωτικές ιστοσελίδες. Το κατ εξοχήν μέλημα ενός εκάστου ΑΝΑΔΡΟΥ ''ΕΛΛΗΝΟΣ'' είναι να καλλιεργεί το ''όλοι ίδιοι είναι'', ώστε ο Ελληνας απογοητευμένος να απορρίπτει τον ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟ χάριν του ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ.

Παν Αλτζερίνος- Γρηγοράκης, αποστρ Λοχαγός ΠΒ [ΣΣΕ-77]

1 comment :

Anonymous said...

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ "ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ"...ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΙΚΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,Η ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ Η.Π.Α,ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ (Λύκοι της Νύχτας).ΦΤΙΑΞΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Τ-Ω-Ρ-Α ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.....ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

http://www.theeventchronicle.com/news/middle-east/report-says-blackwater-academi-involved-creating-unrest-pakistan/

http://vathikokkino.gr/wp-content/uploads/2014/03/D57B7639E082317716F910CC62070FF7.jpg

ΧΧΧΧ.