1.12.16

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ «ΕΝΩΣΙΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ», ΤΗΝ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 1913 Η ΚΡΗΤΗ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΙΛΜ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Στην εισαγωγή αναφέρεται η ημερομηνία 14-12-1913, που ίσχυε μέχρι το 1922 στην Ελλάδα.ΔΕΙΤΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ: http://www.stoxos.gr/2016/12/103-o.html

12 comments :

Anonymous said...

ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟΙ....ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΤΟΤΕ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ...ΑΠΕΧΕΙ ΟΣΟ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ "ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ....ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΥΛΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΩΘΡΟΥΣ,ΧΟΝΤΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕ "ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ".ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΣΕ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ.

https://greek1.blogspot.gr/2015/04/episkepsi-sxoliou-evraiki-sinagogi.html

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

"ΤΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΡΗΤΙΚΟΙ".

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ. ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ Η "ΙΣΧΥΣ", ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ, ΠΕΛ/ΝΗΣΙΟΙ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΘΡΑΚΕΣ, ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ΘΕΣΑΛΛΟΙ, ΒΛΑΧΟΙ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ/ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΒΡΑΚΟΦΟΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΙ ΕΥΘΙΚΤΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΛΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ "ΜΗ ΚΡΗΤΕΣ".

ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΑΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΣΧΥΣ said...

Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΘΡΟΣ ή ΧΟΝΤΡΟΣ (ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΕΡΟΣ.

Anonymous said...

ΤΟ "ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟΙ" ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ,ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΑΣ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΖΕΤΕ....ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΡΗΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ....Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ.ΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕ Π.Χ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΤΕ....ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΑΠΠΑ"....ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΦΟΡΑΣ,ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΑΤΕΙΣ.ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΒΡΑΚΕΣ η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ η ΧΙΤΩΝΕΣ....Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ....Ο ΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ "ΤΣΟΥΒΑΛΙ"...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ "ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ " ΑΛΛΑ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ....Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΠΩΣ ΖΟΥΝ...ΤΙ ΛΕΝΕ,ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΕΡΟΣ ΧΜ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ..ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 2-3 ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ...ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ....ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ;;

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΘΡΟΣ ή ΧΟΝΤΡΟΣ (ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. "

ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΡΑΦΑ..."ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΤΕ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΩΘΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ"..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΑΣ.!!ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΤΟ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ...ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΦΕΡΕΙ. Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ). ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΑΤΑ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΠΙ ΤΩ ΧΕΙΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ.

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΨΑΞΕΙΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ . ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ. ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΩΣ (ΕΞΩΤ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ) ΜΕΙΚΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.

300.000/6(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ) = 50000. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΞΩΤΕΡ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ Σ.Α.

Anonymous said...

"300.000/6(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ) = 50000"

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 50.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΗΣΟ...ΑΝ ΔΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ 12.5000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ.!!ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 5.000 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ISIS,ΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 4.000 ΜΑΧΗΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ...ΤΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ 12.5000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΝΗΣΟ.!!ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 11 ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 12.500χ11=137.500 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 12.500 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ 50.000.!!ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

50000 ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 50000 ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ 50000 ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ 50000 ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ 50000 ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ) .

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
- Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ή ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ.
- ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
- ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ Ο ΕΝΑΣ (ή ΔΥΟ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΟΙ 10 ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.

Anonymous said...

"Blogger ΙΣΧΥΣ said...
50000 ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 50000 ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ 50000 ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ 50000 ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ 50000 ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ) "

ΑΚΡΙΒΩΣ...ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...Ο ΕΛΛΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ "ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ"..ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ...Ο ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΚΑΙ ΓΑΓΓΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ,ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ...ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ "ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ"....ΑΝ "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ" ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ.!!ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ....ΤΙ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ.!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ...ΑΝ ΣΤΟΥΣ 10 ΜΟΝΟ ΟΙ 3 ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ..ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ 12.500 ΜΟΝΟ ΟΙ 3.500 ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ)...ΑΡΑ 3.500χ4 ΝΟΜΟΥΣ=14.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ 14.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ..ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

Υ.Γ ΑΝ ΕΙΧΑ 14.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ(ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΧΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ) ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ... "ΑΝ ΕΙΧΑ", ή "ΔΩΣΕ ΜΟΥ" ή "ΚΑΝΕ ΜΕ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ; ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ). ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΑΓΕΙ/ΑΛΛΑΞΕΙ, (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ). Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Anonymous said...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..."ΔΩΣΕ ΜΟΥ" ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ) ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟΝ ΕΘΝΟΣ ΘΕΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ;;ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΙΑ ΗΤΑΝ 20.000 ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟ (ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ)

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

καλα μην υπερβαλλουμε κιόλας ότι οι καθαροί φυλετικά έλληνες είναι μισό εκ. ας το πάμε με νούμερα, 7% αλβανοί, 5% πακιστανομπαγλαντες, 3% βουλγαρορουμανοι, 2% τούρκοι και άλλοι από τουρκια, 2% συροιρακινοιρανοι, 1% μογγολοειδεις και επιμειξίες τους, 2% βορειαφρικανοι και νέγροι με διάφορες μιξεις, 5% τουρκογυφτοι, 2% διάφοροι σλαβοι-ρωσοουκρανοπολωνοι,1% γεωργιανοι και άλλοι από καυκασο, 1% άλλοι κυρίως από δυτική ευρωπη και μιξεις, σύνολο 31%. Μενουν 69%. Από αυτούς έχουμε 7% αρβανίτες, 2% βλαχους, 2% ελληνοποιημενους μογγολορωσοποντιους, 4% καραμανληδες,4% λαζους και άλλους τουρκοφωνους χριστιανούς, 2% αραβοσιμητοεβραιους, 2% φραγκολεβαντινους, 5% ρωμιους από την πόλη και αλλού, 2% απογόνους σλαβων, και 8% ρωμιους του πόντου. Σύνολο 38%. Μενουν 31%. Από αυτούς σχεδόν όλοι είναι απόγονοι των ιωνων και των δωριεων, γιατί οι υπόλοιπες ελληνικές φυλές γενοκτονηθηκαν, από το 168 π.χ, έως περίπου το 700 μ.χ. Όποτε το 31% είναι περίπου 3+ εκατομμύρια.