14.11.16

Επιβεβαιώνει ο TAP ότι ο Επίτιμος αρχηγός Γ.Ε.Σ Στρ/γος (ε.α), Χ.Μανωλάς είναι σύμβουλος ασφαλείας του έργου

«Ο κύριος Χρήστος Μανωλάς είναι Σύμβουλος Ασφαλείας του ΤΑΡ (Security Advisor) για την Ελλάδα. Οι προσωπικές απόψεις του κου. Μανωλά που παρουσιάστηκαν σε πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας Real News διατυπώθηκαν με την ιδιότητα του ως Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ και δεν αντανακλούν τις θέσεις του ΤΑΡ, καθώς ο ΤΑΡ ως εταιρεία δεν εκφράζει απόψεις σχετικά με εγχώρια ή διεθνή γεωπολιτικά και αμυντικά θέματα.»

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.viadiplomacy.gr/epiveveoni-o-tap-oti-o-ch-manolas-ine-simvoulos-asfalias-tou-ergou/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΕΛΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ: https://isxys.blogspot.com/2016/11/blog-post_46.html. Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ  ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ/ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ. ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ, Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ (ΑΖΕΡΟΙ=ΤΟΥΡΚΟΙ) ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ; ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΘΕΣΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΓΕΙΤΟ ΤΩΝ Ε.Ε.Δ.

No comments :