27.11.16

Ρουμανία : Συμπαραγωγή με την Rheinmetall για Τ.Ο.Μ.Π - Κορβέτες κλάσης Sigma για το ναυτικό της.

Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Dacian Ciolos, ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο Άμυνας της χώρας του σχεδιάζει την σύναψη κοινοπραξίας μεταξύ Ρουμανίας-Γερμανίας για την κατασκευή στην Ρουμανία Θωρακισμένων Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού (APCs). Ο Γερμανικός εταίρος θα είναι η Rheinmetall. Σύμφωνα με το πλάνο, τα νεα APCs θα αντικαταστήσουν τα Ρουμανικά ΤΑΒ, τα οποία είναι παραλλαγή του Σοβιετικού BTR-70. Δεν έγινε γνωστό το συνολικό ποσό που θα διατεθεί, αλλά οι συνολικές ανάγκες αφορούν την πρόσκτηση περίπου 1500 νέων οχημάτων στα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον κ. Dacian Ciolos η Ρουμανία θα επιδιώξει την σύναψη αντίστοιχων συμβάσεων και με άλλους κατασκευαστές στρατιωτικού υλικού, όπως στην περίπτωση των νέων κορβετών που σχεδιάζει να προμηθευτεί το Ρουμανικό Ναυτικό. Τέλος, ο Ρουμάνος Πρωθυπουργός τόνισε ότι για το 2017 η Ρουμανία σκοπεύει να δαπανήσει ένα μάξιμουμ 2% του Ρουμανικού ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες.

http://defencenews.gr/

Η ρουμάνικη κυβέρνηση προχώρησε στην παραγγελία τεσσάρων κορβετών κλάσης Sigma για το ρουμάνικο Ναυτικό με κόστος ύψους 1,1 δις δολάρια. Τα νέα πλοία θα κατασκευαστούν βάση συμφωνίας στα ναυπηγία στο Γκαλάτσι της Ρουμανίας. Σύμφωνα με δήλωση που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Βουκουρέστι, "Το σχέδιο προβλέπει την αγορά τεσσάρων κορβετών πολλαπλού ρόλου, με ελάχιστη διάρκεια ζωής 30 έτη, η οποία μπορεί να παραταθεί με διαδοχικές αναβαθμίσεις. Τα σκάφη που θα αποκτηθούν θα χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικές ενέργειες, μεμονωμένα ή στο πλαίσιο πολυεθνικών ενεργειών, την διασφάλιση της ακεραιότητας του θαλάσσιου χώρου, την συμμετοχή στην επιβολή της συμμόρφωσης και της ασφάλειας, και τέλος για την συμμετοχή στην έρευνα και διάσωση. "

Το υπουργέιο άμυνας της Ρουμανίας είχε 13 προτάσεις στα χέρια του, εκ των οποίων μόνο τέσσερις πληρούσαν τις απαιτήσεις που καθορίζονται από τις ρουμανικές ναυτικές δυνάμεις. Η τελική επιλογή έγινε σύμφωνα με δύο σημαντικά κριτήρια. Το πρώτο και πιο σημαντικό ήταν οτι η Ρουμανία ήθελε να τα ναυπηγήσει η ίδια. Το δεύτερο κριτήριο αφορούσε τον χρόνο παράδωσης, με το Ρουμάνικο ναυτικό να ζητάει το πρώτο πλοίο να παραδωθεί σε στα μέσα του 2019. Το κόστος είνα μεγαλύτερο απο το αναμενόμενο για μία τέτοια αγορά, αλλα οι απαιτήσεις της Ρουμανίας για ναυπήγηση στα δικά της ναυπηγεία αλλα και ο περιορισμός του χρόνου φαίνεται πως το δικαιολογεί. Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι ο σύντομος χρόνος παράδοσης ήταν απαραίτητη προϋπόθεση, διότι "Η ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας χαρακτηρίζεται από ενέργειες παράβασης των κανόνων του διεθνούς δικαίου και αυτό απαιτεί μια ισχυρή αποτρεπτική στάση στη Μαύρη Θάλασσα».

http://defencenews.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ/ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ

10 comments :

Anonymous said...

ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ
-ΧΑΜΗΛΟΥΣ (ΕΩΣ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥΣ) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ (ΕΩΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ)
- ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΕΩΣ 30 ΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 50αρα εδω)
- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΜΕΡΤΣΕΝΤΕ" "ΜΠΕΜΠΕΣ" ΚΑΙ "ΤΖΙΠ", ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ), ΠΟΥ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
- ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΟΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΚΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ (ΠΑΡΑΓΩΓΗ).
- ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ
- ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ
- ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΤΟ ...ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΑΝ ΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ", ΤΟ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ , ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΨΙΜΑΤΑ Κ.Λ.Π

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ (ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ. ΕΦΥΓΑΝ (ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΙΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Υ.Γ: ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΒΑΣ, Β.ΚΟΡΕΑΣ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ...''ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ''.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΛΑΣ;ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ''ΜΑΥΡΗ'' ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΧΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ) ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΗΣ;ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ 'Η ΧΡΗΖΩ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ;

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΟΔΟ ΜΥΞΟΠΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;;ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ,ΤΟ ΕΝΘΥΜΗΤΙΚΟ;;ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ.!!ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ,ΧΑΡΑΣΕΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ΜΑΣ Ε.Ε ΚΑΙ Η.Π.Α...ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ,ΤΟ ΔΝΤ...ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΙΛΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ (ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΚΟΜΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ) ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ.....ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΖΟΜΠΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΒΙΑΙΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ-ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ...ΑΝ 3.000.000 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;;...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ....Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.!!

ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;;ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ",ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΤΥΠΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"...ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α.Ε (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ),ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ....ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ....ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ....ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.!!ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε η ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ 3 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗ,ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΡΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΛΤΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ FB.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ....ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/fuck-being-calm-and-shoot-them-all.png
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/don-t-keep-calm-just-kill-them-all-1.png
http://poster.keepcalmandposters.com/8679583.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/df/bd/4f/dfbd4f608a2696e2fe21655543d9afcc.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=dyFodXE4Tcs

Anonymous said...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΧΧΧ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...1500 ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - ΘΗΡΙΑ ΕΞΙ ΤΡΟΧΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ!ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΞΑΤΡΟΧΟ ΠΑΤΙΝΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ.ΤΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ,ΚΡΙΜΑ.

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

https://www.youtube.com/watch?v=gmzq8RWiXRc

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΡΘΑ/ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟ-ΚΑΛΥΨΗ .....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΟ-ΚΑΛΥΨΗ...Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ...ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 8.000 ΜΕ 10.ΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ Ο Γ'Π.Π ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ....ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ....Ο Γ'ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

https://www.youtube.com/watch?v=ubP2KM7YdUg

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Ενα απο τα καλυτερα σου σχολια που εχω διαβασει ΙΣΧΥΣ. Χαιρομαι που εχω ανακαλυψει αυτο το ιστολογιο.