20.11.16

"ολοκληρωτική iσλαμική δικτατορία" η Τουρκία, για τον νέο διοικητή της C.I.A Mike Pompeo - Τραμπ: Τεράστιο λάθος που βομβαρδίσαμε τους Σέρβους. Ζητώ συγγνώμη


Το twitt του Mike Pompeo: “Το Ιράν είναι τόσο δημοκρατικό όσο και η κυβέρνηση του Προέδρου της Τουρκίας, Ερντογάν. Και οι δυο είναι ολοκληρωτικές, ισλαμικές δικτατορίες” .

Ο νέος διευθυντής της CIA Mike Pompeo ναι μεν είναι «σκληροπυρηνικός» εναντίον του Ιράν και του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ αλλά είναι εξίσου αρνητικό με τον Ρ.Τ.Ερντογάν και το καθεστώς στην Τουρκία το οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει «ισλαμική δικτατορία». Έναν χαρακτηρισμό τον οποίο έκανε προσφάτως λίγο μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου στην Τουρκία. Φυσικά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά οι διαρροές έγιναν ήδη και σκοπίμως ότι ο Μάικ Πομπέο θα είναι ο επικεφαλής μιας εκ των ισχυροτέρων υπηρεσιών πληροφοριών του πλανήτη και υπήρχε λόγος για αυτό.  Οι Τούρκοι πάντως είναι πολύ προβληματίσμένοι με την επιλογή του και ήδη τα τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς με την επιλογή του και με στάση που θα τηρήσει απέναντι στην Τουρκία.

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:  http://www.pronews.gr/

Μια συνέντευξη που έδωσε πριν αρκετούς μήνες ο Donald Trump στο Larry King κάνει εκ νέου το γύρο του διαδικτύου καθώς μετά την εκλογή του, ορισμένες δηλώσεις του αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.Τότε ο Trump είχε ερωτηθεί σχετικά για την επέμβαση των ΗΠΑ στη Γιουγκοσλαβία το 1999 καθώς συμπληρωνόντας η 17η επέτειος. Στην απάντησή του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επισημάνει:
- Οι Κλίντον δημιούργησαν ένα χάος στα Βαλκάνια και το Κοσσυφοπέδιο. Κοιτάξτε τι κάναμε στη Σερβία σε εναέριους βομβαρδισμούς από ασφαλές ύψος. Αυτοί οι ίδιοι οι Σέρβοι διέσωζαν Αμερικάνους πιλότους στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
- Είναι ένα λάθος μας που βομβάρδισαμε ένα έθνος το οποίο υπήρξε σύμμαχός μας σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Οι Κλίντον πιστεύουν ότι ήταν μια επιτυχία, εγώ θεωρώ ότι είναι ντροπή.
- Απευθύνω μια συγγνώμη σε όλους τους Σέρβους για το λάθος της αμερικανικής πολιτικής, κυρίως των Κλίντον. Χρειαζόμαστε συμμάχους στον αγώνα κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας που έχουν την εμπειρία της μάχης πολεμώντας αυτό το κακό - και αυτοί στην Ευρώπη είναι οι Ρώσοι και οι Σέρβοι.
- Αν γίνω ο επικεφαλής της Αμερικής η εξωτερική πολιτική θα αλλάξει πορεία που έχει μέχρι τώρα αποδειχθεί συχνά λάθος.

Ο Τραμπ πλέον εξελέγη. Αναμένουμε να δούμε τις διορθωτικές κινήσεις.

http://newsnea.com/

1 comment :

Anonymous said...

Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ (ΚΛΙΝΤΟΝ-ΣΟΡΡΟΣ κ.λ.π) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΑΝΤΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΕΛΙΤ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΩ(ΥΠΕΡ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ Ν.Δ ΣΥΡΙΖΑ,κ.λ.π) ....ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΙΛΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ!!!

Υ.Γ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΣΑΣ....ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

ΧΧΧΧ.