11/11/2016

Drone "Sunflower": Περιπολεί γύρω από το σπίτι σας

Οι εξωτερικές κάμερες CCTV που έχετε εγκαταστήσει στο σπίτι σας είναι ένας καλός τρόπος προστασίας, αλλά αν δεν είναι στραμμένες στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή, μπορεί να χάσετε το πιο σημαντικό σημείο, όταν κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το σπίτι ή το χώρο σας. Ένα νέο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι, ελπίζει ότι θα το εξαλείψει αυτό και παίρνει τη μορφή του Sunflower, ενός συστήματος ασφαλείας drone, το οποίο χρησιμοποιεί ένα σύνολο αισθητήρων και έρχεται εξοπλισμένο με ηλιακά φώτα κήπου που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την ιδιοκτησία σας και τη γύρω περιοχή. Στο πάνω μέρος των φώτων κήπου υπάρχουν αισθητήρες κίνησης 360° που ενεργοποιούν τα φώτα και ήχους για να αποτρέψουν τους εισβολείς όταν ανιχνεύουν βήματά ή κίνηση στο χώρο. Τα φώτα με αισθητήρα κίνησης στη συνέχεια, σε συνδυασμό με μια φωτογραφική μηχανή drone, επιτρέπουν να λάβετε πλάνα της σκηνής από οποιαδήποτε γωνία του σπιτιού σας.

Οι δημιουργοί του μη επανδρωμένου αεροσκάφους ασφαλείας για το σπίτι, εξήγησαν λίγα περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά του.

"Για μεγαλύτερη ασφάλεια στο σπίτι, θα πρέπει να γνωρίζετε τι συμβαίνει πριν φτάσει στην πόρτα σας. Το σύστημα προστασίας σπιτιού Sunflower, συνδυάζει εξωτερικούς αισθητήρες με μια εναέρια κάμερα drone για μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει γύρω από το σπίτι σας.Τα Smart lights μαθαίνουν τη συνηθισμένη κίνηση του ακινήτου σας, αποτρέποντας τους ανεπιθύμητους επισκέπτες με το φως και τον ήχο. Όταν υπάρχει ασυνήθιστη δραστηριότητα, τα Smart lights και o drone ενεργοποιούνται για να προσδιορίσουν τι συμβαίνει. Όταν ένα Smart Light ανιχνεύει κάτι παράξενο, στέλνει την κάμερα drone στο σημείο που σας ενδιαφέρει και τραβάει ζωντανά βίντεο στη συσκευή. Διαφορετικά γεγονότα απαιτούν διαφορετικούς χειρισμούς. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να πείτε στο σύστημα πότε να σας ειδοποιεί και πότε να χειρίζεται τα πράγματα μόνο του."

Περισσότερα για το σύστημα ασφαλείας "Sunflower" στην επίσημη ιστοσελίδα: https://sunflower-labs.com/

No comments :

Post a Comment