12.11.16

Φυλή του Ειρηνικού με DNA που δεν συνδέεται με κανέναν γνωστό πρόγονο του ανθρώπου.

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Τέξας, το γενετικό υλικό των Μελανήσιων δεν αντιστοιχεί σε κανέναν γνωστό πρόγονο του ανθρώπου. Το DNA των Μελανήσιων υποδεικνύει ότι υπάρχει αναμφίβολα και τρίτος κοντινός πρόγονος του ανθρώπου, που δεν αποκλείεται να ήταν σύγχρονος του Νεάντερνταλ και να εξαφανίστηκε κάποια στιγμή από προσώπου γης. «Είτε μας λείπει ο ίδιος, είτε κάτι δεν έχουμε καταλάβει για τη σχέση τους», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας (Ryan Bohlender) που έρχεται να ανατρέψει δεδομένα δεκαετιών: «Η ανθρώπινη ιστορία είναι πολύ πιο περίπλοκη απ’ όσο είχαμε πιστέψει».Ο μυστηριώδης συγγενής προέρχεται πιθανότατα από ένα τρίτο παρακλάδι της οικογένειας των ανθρωπίδων που έδωσε τον Νεάντερνταλ και τον Ντενίσοβαν και χάθηκε κατόπιν στη λήθη του χρόνου. Το δικό τους DNA περιέχει ίχνη κάποιου εξαφανισμένου είδους ανθρωπίδων, κάποιου πρωτεύοντος δηλαδή που δεν έχουμε βρει σε κανένα απολίθωμα του πλανήτη.

Ο όρος "Μελανήσιοι" αφορά στους νησιωτικούς πληθυσμούς που ζουν στα βορειοανατολικά της Αυστραλίας και περιλαμβάνει την Παπούα Νέα Γουινέα και τα γύρω νησιά.

http://www.newsbeast.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... "Υπήρχαν τουλάχιστον δύο είδη αρχαϊκών ανθρώπων που ζούσαν την ίδια εποχή και σε στενή γεωγραφική εγγύτητα"

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ-ΑΔΑΜ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟ-ΕΥΑ ΤΟΥΣ.  ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΝΑΙ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΕ Ο ΗΛΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΙΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΙΣΟΚΛΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΜΜΟΘΥΕΛΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ DNA.
ΚΑΙ Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΒΙΒΛΟΣ...; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕ;
ΑΥΤΟΣ Ο "ΘΕΟΣ" ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ή ΑΥΤΗ Η ΒΙΒΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΔΟΞΑΣΙΩΝ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ, ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

No comments :