19/11/2016

Οι Εθνικιστές στην πρωτοπορία για μια νέα Ελλάδα

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Στη Δημοκρατία οι πολιτικοί, τα πολιτικά κόμματα, ο κοινοβουλευτισμός θεωρούν το κράτος και την πατρίδα ιδιοκτησία τους. Θεωρούν ότι μπορούν να τα διαθέτουν όπως νομίζουν. Τους πληροφορούμε λοιπόν εξ αρχής ότι και το κράτος και η πατρίδα ανήκουν μόνο στον Ελληνικό λαό. Αυτός και μόνον αυτός μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις για τον τρόπο διακυβέρνησης του κράτους και το μέλλον της πατρίδος. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να τους γνωστοποιήσει με κάθε τρόπο ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον εκμεταλλεύονται. Και θα πρέπει κάποτε να απαλλαγεί από τους εκμεταλλευτές του.  Στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος ουδέποτε οι δημοκράτες πολιτικοί ενήργησαν σύμφωνα με τα συμφέροντα του λαού. Πάντοτε ήταν με πάθος αφοσιωμένοι στα δικά τους συμφέροντα. Πάντοτε στον πολιτικό τους βίο κινήθηκαν με γνώμονα την μικροπολιτική και το κομματικό συμφέρον. Καταλαμβάνουν το κράτος πάντα βέβαια με δημοκρατικές διαδικασίες. Κυβερνούν φαυλοκρατικά με αποτέλεσμα το κράτος και η πατρίδα να δεινοπαθούν από την κακοδιοίκηση τους. Τα κίνητρα τους πάντα είναι ιδιοτελή. Προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους καταπατούν κάθε ηθική ιδέα και κοινωνικές αξίες. Τίποτα δεν τους συγκινεί και δεν τους συγκρατεί προκειμένου να επιτύχουν τον αντικειμενικό σκοπό τους.

Όμως το πρόβλημα είναι οι νέες γενιές το μέλλον της πατρίδος. Τι διδάγματα θα αποκομίσουν όταν βλέπουν τους πολιτικούς να συμπεριφέρονται και να ενεργούν όχι με γνώμονα το μέλλον της πατρίδος, αλλά για το δικό τους προσωπικό και κομματικό συμφέρον. Αυτοί προκειμένου να απολαμβάνουν τα αγαθά που τους προσφέρει η εξουσία, δεν ασχολούνται ούτε με τη βελτίωση των θεσμών του κράτους, ούτε το μέλλον της πατρίδος. Εάν λοιπόν συνεχίσουν να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο οι πολιτικοί, τότε θα ενσπείρουν και εν πολλοίς το έχουν κατορθώσει, την διχόνοια στη νεολαίας μας, την κοινωνική αναταραχή στο λαό και στο τέλος το διχασμό. Θα οδηγήσουν τους νέους στην έξαψη των παθών, στην ανυπαρξία ιδανικών. Η πατρίδα μας θα οδηγείται στην καταστροφή, ενώ οι όμοροι γείτονες μας ισχυροποιούνται συμπεριφερόμενοι εχθρικά. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι δημοκράτες πολιτικοί ευθύνονται σήμερα για τον εκπεσμό της πατρίδος μας. Για την κατάπτωση του Ελληνικού έθνους. Σήμερα το κράτος και μέσω αυτού η πατρίδα παρουσιάζει θλιβερό θέαμα. Ένας πρωτοφανής εκπεσμός κάθε ηθικής και κοινωνικής αξίας. Όλες οι κυβερνήσεις μεταπολιτευτικά προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία χρησιμοποίησαν την κολακεία, την δημαγωγία, οδηγώντας το λαό στη φτώχια και την πατρίδα στην εξάρτηση. Μας έδεσαν με τις αλυσίδες της υποτέλειας και μας παρέδωσαν ως δουλοπάροικους στα μεγάλα ξένα οικονομικά συμφέροντα. Εξάντλησαν όλη τους την δραστηριότητα σε αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα και έλαβαν αποφάσεις όχι για το λαϊκό καλό, αλλά για τα δικά τους συμφέροντα και των ξένων.

Επί των ημερών τους ο Ελληνισμός ήλθε σε δεινή κρίση. Η ιδεαλιστικές ιδέες κατέπεσαν προς χάριν του υλιστικού δημοκρατισμού. Η Ελληνική φυλή δέχεται συνεχώς κτυπήματα με την αποδόμηση της Ελληνική οικογένειας. Ο γηγενής πληθυσμός συνεχώς συρρικνούται, αφού καμμιά κυβέρνηση δεν έλαβε μέτρα για το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Θέλουν να αντικαταστήσουν τους γηγενείς Έλληνες με τους «παράτυπους μετανάστες» και «πρόσφυγες» που καθημερινά και ανεξέλεγκτα εισβάλουν στην πατρίδα μας. Ο Ελληνισμός που βρίσκεται εκτός των Ελληνικών συνόρων έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. Ουδείς από το ελαδιστάν της αριστεράς ασχολείται με αυτόν. Σε παλαιότερα χρόνια στις Ελληνικές παροικίες ανθούσε το Ελληνικό πνεύμα, ο Ελληνικός πολιτισμός, οι αξίες της φυλής μας και η αγάπη προς την μητέρα πατρίδα. Τώρα αυτά τα ιδανικά έχουν χαθεί παντελώς. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να συμπεράνουμε ότι, όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας είναι αυτά που την έχουν οδηγήσει σε εθνική παρακμή. Ό λαός μας πρέπει να αγωνιστεί για να αποφύγει την καταστρεπτική τροχιά που μας οδηγούν οι πολιτικάντηδες του «δημοκρατικού τόξου». Να αγωνιστεί για να απαλλαγεί από αυτό το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι στον αγώνα αυτόν συμμετέχει μία μικρή αλλά δυναμική μειοψηφία Ελλήνων πατριωτών. Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν καθήκον να ζητήσουν τη βοήθεια των νέων ανθρώπων προκειμένου να σωθεί το Έθνος από τον αφανισμό. Από του παλαιούς οι νέοι δεν έχουν να αναμένουν τίποτα απολύτως. Όπως δείχνουν σήμερα τα γεγονότα ούτε αυτοί επιθυμούν να προσφέρουν στην αναγέννηση της πατρίδος. Τα συμφέροντα τους είναι αυτά που λειτουργούν ανασταλτικά στην ανάδειξη νέων ηγετών με νέο ελληνικό πνεύμα και πνοή.

Ίσως κάποιοι να ισχυριστούν ότι τα προβλήματα για να λυθούν θέλουν πείρα. Πράγματι έτσι είναι. Αλλά όταν υπάρχει θέληση τότε η πείρα είναι περιττή. Οι νέοι με την κατάλληλη εθνική καθοδήγηση είναι σε θέση να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τις ευθύνες του Έθνους. Μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες δίχως να καταφύγουν στην πείρα των παλαιών. Από τους παλαιούς το μόνο που θα τους ζητηθεί είναι ευθύνες, πως και γιατί μας οδήγησαν σε αυτή την εθνική καταστροφή. Όχι συμβουλές. Οι νέοι σήμερα έχουν υποχρέωση να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους και όχι να οδηγούνται στην προσφυγιά προκειμένου να επιβιώσουν επαγγελματικά και οικονομικά. Οι νέοι λοιπόν που δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν τους καρεκλοκένταυρους χαρτογιακάδες γνωρίζουν πολύ καλά πως θα κατακτήσουν τα δίκαιά τους. Οι νέοι πρέπει να απαιτούν από το κράτος αυτά που αξίζουν. Και όταν δεν τους τα δίδουν με επιμονή και υπομονή να τα κυριεύουν. Η Ελληνική νεολαία πρέπει να δονείται από τα ιδανικά του πατριωτισμού και να προετοιμάζεται συνεχώς για αγώνες προκειμένου η πατρίδα να ξεφύγει από την μιζέρια, την κομματική υποδούλωση. Μόνο αυτή μπορεί να αποτινάξει τον ζυγό των μνημονίων. Η άρχουσα τάξη η οποία μέσω της πλουτοδημοκρατίας καταδυναστεύει το λαό έχοντας σύμμαχο του παλαιοκομματικούς οδήγησαν την Ελλάδα στην εξάντληση, την οικονομική και κοινωνική συντριβή. Δεν είναι δυνατόν να τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν. Οφείλουμε οι Έλληνες πατριώτες να εντείνουμε την αγωνιστικότητα μας όσο υπάρχει ακόμη καιρός. Να σταματήσουμε το «Δημοκρατικό τόξο» να συνεχίσει την καταστροφική πολιτική ρίχνοντας ο ένας τα λάθη στον άλλο.

Όλοι τους συνέβαλαν για να φτάσουμε ως εδώ. Όσο υπάρχει καιρός να ετοιμαστούμε για την τελική αναμέτρηση με τους παλαιοκομματικούς. Πάντα βέβαια μέσα στα πλαίσια που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους. Η Νέα Ελλάς ανήκει στους νέους Έλληνες πατριώτες. Οι νέοι αγωνιστές του Εθνικισμού να είναι βέβαιοι ότι θα νικήσουν γιατί τους ακολουθεί η Άγια Ιδέα της Πατρίδος.

Νίκος Παπαγεωργίου

1 comment :

  1. "Πάντα βέβαια μέσα στα πλαίσια που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους"

    Είδες τι κάνει η φυλακή; Σε κάνει νομιμόφρονα. Αυτό κι αν είναι δίδαγμα για τους νέους. Άσε μας ρε Παπαγεωργίου που οι περισσότεροι γράφετε γιατί σας αρέσει να τα βλέπετε και μιλάτε για να απολαμβάνετε τον ήχο της φωνής σας.

    Αυτός που ξέρεις

    ReplyDelete