09/11/2016

Πρώτη νίκη των κατοίκων του Βοτανικού

Σήμερα θα εκδικάζονταν η προσφυγή των κατοίκων του Βοτανικού κατά της απόφασης ανέγερσης τζαμιού στην περιοχή. Χωρίς να γνωρίζουμε ποιούς ακριβώς λόγους επικαλέστηκαν (Εθνικούς, Θρησκευτικούς, περιβαλλοντολογικούς ή άλλους) ο συνήγορος του κράτους ζήτησε αναβολή λόγω φόρτου εργασίας! Επισημαίνουμε πως μία ομάδα κατοίκων με πενιχρά μέσα χωρίς να υποστηρίζονται από κάποια ΜΚΟ ή κάποιο κόμμα, με σωστές ενέργειες δύναται να φέρει το Κράτος το οποίο ομόφωνα τάχτηκε υπέρ της ανέγερσης τεμένους, σε πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Ελευθέρου Κόσμου, μέχρι τις 4 Απριλίου 2017 που θα εκδικαστεί η υπόθεση, παγώνουν οι εργασίες ανέγερσης του τζαμιού (εκτος αν παρακαμφθεί αυτή η απόφαση με τρόπο τον οποίο όμως ακόμη δεν γνωρίζουν οι κάτοικοι που προσέφυγαν στο ΣΤΕ) γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι για να ζητήσουν αναβολή ίσως γνωρίζουν ότι η υπόθεση θα «κολλούσε»κάπου! Τελικά μάλλον δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

http://www.elkosmos.gr/proti-niki-ton-katikon-tou-votanikou-sto-ste/

1 comment :

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2017 ΕΧΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ...Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΨΕΥΤΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΗΣΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ...ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΨΕΥΤΟΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

    ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ΤΟΝ ΓΑΠ,ΤΣΙΡΠΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ...ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ...ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ.!! :)

    Y.Γ. ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ...ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ.

    XXXX.

    ReplyDelete