4.11.16

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» καταγγέλλει την πρόσφατη θρασύτατη ενέργεια των Τουρκαλβανών

Με επί κεφαλής το τσιράκι των αμερικανο-σιωνιστών, τον γυμνιστή πρωθυπουργό Έντι Ράμα και με την υπογραφή του προδότη/γενιτσάρου δημάρχου της Χειμάρρας Γιώργου Γκόρου, οι οποίοι ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου του ΟΧΙ (28 Οκτωβρίου 2016) προέβησαν στην προδήλως προσχεδιασμένη αποστολή ειδοποιητηρίων εκκενώσεως 19 κατοικιών Ελλήνων της Χειμάρρας, που κρίθηκαν κατεδαφιστέες με το πρόσχημα της αστικής αναπλάσεως. Μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν βλέπουν ότι πρόκειται για σχέδιο γενοκτονίας και ολικού ξερριζωμού των Βορειο-Ηπειρωτών από τις προαιώνια ελληνικές εστίες τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιούνται Έλληνες από το αμετανόητα και απαρέγκλιτα μισελληνικό, απάνθρωπο τουρκαλβανικό κράτος.

Ειδικά η ηρωϊκή Χιμάρα, που απελευθέρωσαν προσωρινώς –φευ!- μόνοι τους, πρώτοι, οι κάτοικοί της το 1912, αποτελεί κάρφον εν τοις οφθαλμοίς των, διότι ξέρουν καλά πως μολονότι παρανόμως δεν την αναγνωρίζουν ως μέρος της «μειονοτικής ζώνης», είναι ανέκαθεν προπύργιο του Βορειο-ηπειρωτικού Ελληνισμού και σύμβολο αντιστάσεως κατά των ξένων κατακτητών (Αλβανών). Μέσα στην μανία του να πραγματοποιήσει εσπευσμένα την εξαφάνιση των Ελλήνων, ο ίδιος ο Έντι Ράμα προέβη σε εξωφρενικά ανιστόρητες δηλώσεις ταυτίζοντας το ελληνικότατο φύλο των Αρβανιτών με τους επήλυδες κατσαπλιάδες της δυτικής χερσονήσου του Αίμου ομοσταύλους του, ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ πως επί Τουρκοκρατίας η Ακρόπολις των Αθηνών διεσώθη υπό…. Αλβανών. Πέραν του γελοίου του πράγματος, που καταντά γραφικό, δεν κρύβεται η πραγματικότης.

Οι από καιρού αρξάμενες συστηματικές απαλλοτριώσεις των παραλιακών κατοικιών και οικοπέδων/αγροτεμαχίων (πάντοτε και αποκλειστικώς Ελλήνων), η κατεδάφιση ή ανακατάληψη Ορθοδόξων Ιερών Ναών (πβ Ι. Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πρεμετή τον Αύγουστο του 2013, ξυλοδαρμό του 77/χρονου ιερέως πατρός Χρήστου Παππά μετά την κατεδάφιση του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους στους Αγίους Σαράντα τον Σεπτέμβριο του 2015) σε όλη την κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο, εν συνδυασμώ με την τρομοκρατία ιδίως σε περιόδους εκλογών ή και ανά πάσα στιγμή (πβ. την δολοφονία του Χειμαρριώτη Αριστοτέλη Γκούμα, επειδή μιλούσε ελληνικά + 12 Αυγούστου 2010), η νόθος απογραφή του 2011 με απαγόρευση δηλώσεως εθνικής καταγωγής διαφορετικής από εκείνην που υποχρεώνονταν να δηλώνουν στα πιστοποιητικά γεννήσεως επί του τρισκατάρατου Εμβέρ Χότζα όσοι ήταν εκτός των 99 μόνον χωρίων που αυθαιρέτως μέχρι σήμερα αναγνωρίζει ως ελληνικά η δολία Αλβανία, αποδεικνύουν ότι οι Αλβανοί είτε με Μπερίσα είτε με Ράμα έχουν προδιαγεγραμμένο σχέδιο και ενεργούν βάσει αυτού.

Καταγγέλλουμε όμως και την διαχρονικά αδιάφορη ελλαδική πολιτεία, που εξέδωσε απλώς δύο χλιαρές ανακοινώσεις περί μη εισδοχής της γείτονος στην Ευρωπαϊκή Ένωση (!), χωρίς να απειλήσει ευθέως την ένοχο γενοκτονίας Αλβανία. Δεν αθωώνουμε τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Δεν λησμονούμε ότι επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ΥΠ.ΕΞ. Αντώνη Σαμαρά, αντί να στηριχθούν οι 450.000 Βορειο-Ηπειρώτες αφέθησαν στο έλεος των κατσαπλιάδων και τους προέτρεψαν να εγκαταλείψουν τις εστίες των. Παράλληλα, όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις χορήγησαν και χορηγούν αντισυνταγματικώς ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αχαρίστων Αλβανών, που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα, αλλά την μισούν θανάσιμα από τα γεννοφάσκια τους. Βαρύνεται βεβαίως και η σημερινή κυβέρνηση γενιτσάρων Τσίπρα-Καμμένου, που ξεπουλάει τα πάντα και κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μωαμεθανών λαθρομεταναστών, ψευτο-προσφύγων, εφαρμόζοντας πλήρως τα σχέδια της νέας τάξεως πραγμάτων, από τα οποία επωφελείται και η Αλβανία. Ας παραδειγματισθούμε από την Τουρκία, που υπερασπίζεται άφοβα πραγματικές και ανύπαρκτες τουρκικές μειονότητες μέχρι εντός της Κίνας!

Αλλά ευθύνεται η πλειονότης του ελληνικού λαού για το παρόν κατάντημα, διότι ουδέποτε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σαν τον Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα, τον ΠΑΣΥΒΑ και ολίγους ακόμη Συλλόγους, ουδέποτε ενδιαφερθήκαμε για τους αλύτρωτους Έλληνες, που είχαν την ατυχία να βρεθούν εκτός ελληνικών συνόρων. Αφήσαμε τα αδέρφια μας ομήρους στα χέρια των εχθρών μας, παρακολουθώντας ως θεατές την εκρίζωσή τους. Οι πλείστοι των νεο-Ελλήνων ενδιαφέρονται για το ίδιον συμφέρον και δεν δίνουν σημασία για τον Βορειο-ηπειρωτικό, το Κυπριακό, το όνομα της Μακεδονίας, τους κινδύνους της Θράκης και εν γένει όλα τα εθνικά μας θέματα. Δυστυχώς, ομοίως αφομοιώθηκε και η πλειονότης των Βορειο-ηπειρωτών, που συνεργάζονται σαν ζητιάνοι με ανθελληνικά αλβανικά κόμματα, αντί να ενωθούν και να διεκδικήσουν και στον πολιτικό στίβο τα δίκαιά τους ως Έλληνες. Αγνοείται και ο Χιμαριώτης Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. Έτσι πλην των γνωστών ελαχίστων εξαιρέσεων, ουδείς αντιδρά. Αντί να είναι χιλιάδες Ελλήνων (με πρώτους τους εδώ Βορειο-Ηπειρώτες) στους δρόμους και στα προσωρινά σύνορα απαιτώντας να ακυρωθούν οι παράνομες κατεδαφίσεις, επικρατεί απόλυτος ηρεμία. Οι συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών (ΟΛΜΕ – ΔΟΕ) έχουν εκδώσει αναρίθμητες ανακοινώσεις για υπαρκτές (και ανύπαρκτες) παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάσης φυλής στην υδρόγειο. Συμμετείχαν σε αμέτρητα συλλαλητήρια για να φωνάξουν για αλλοεθνείς πάσης καταγωγής και αποχρώσεως. Ουδέποτε ψέλλισαν μία λέξη για την σκλάβα Βόρειο Ήπειρο.

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Κινδυνεύουμε σε λίγα χρόνια να εκλείψουν όλως διόλου οι Έλληνες από την ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο και να γίνουν πρόσφυγες χωρίς να τους υπερασπισθεί κανείς από την ελεύθερη Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι Αλβανοί έφθασαν να θέτουν και θέμα επιστροφής των κακούργων δοσιλόγων – εγκληματιών πολέμου αλβανο-Τσάμηδων. Στο θέμα αυτό, οι παρ’ ημίν επαγγελματίες «αντιφά» και «αντιναζί» ξεχνούν ότι οι καταδικασθέντες Τσάμηδες συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές επί Κατοχής, όπως και οι Βούλγαροι σε ανατ. Μακεδονία-Θράκη, διαπράττοντας ωμότητες που δεν διενοήθησαν καν οι Γερμανοί που εκδιώχθηκαν οριστικά από Τσεχοσλοβακία και Πολωνία. Ως τόσο, παρά τις ζοφερές συνθήκες, δεν υποστέλλουμε την Σημαία του Αγώνα. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας, και ο Θεός ευλογεί το δίκαιο. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να παλεύουμε για την Βόρειο Ήπειρο, πιστοί στο όραμα του αειμνήστου μητροπολίτου Σεβαστιανού. Με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, θα νικήσουμε! Το ζητά ο Πατροκοσμάς, το ζητούν οι άταφοι 7.976 πεσόντες του 1940-1941, που ακόμη δεν μας επιτρέπει να ενταφιάσουμε η σύγχρονη κομπλεξική Αλβανία. Και θα έρθει η λύση, το ποθούμενο!

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)

6 comments :

Anonymous said...

"ο ίδιος ο Έντι Ράμα προέβη σε εξωφρενικά ανιστόρητες δηλώσεις ταυτίζοντας το ελληνικότατο φύλο των Αρβανιτών με τους επήλυδες κατσαπλιάδες της δυτικής χερσονήσου του Αίμου ομοσταύλους του"

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ η ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΕΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ UCKαδων ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΔΑΡΔΑΝΙΩΝ ΠΥΛΩΝ...
ΑΙΝΕΙΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ..."Όθε κρατούν οι Αλβανοί πατέρες των Λατίνων"!!!ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ....ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΕΙΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΩΑΔΙΤΗΣ...ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ "ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ";;

http://sci.tech-archive.net/Archive/sci.lang/2006-08/msg00650.html

ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΝΤΙΚΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΙΑΝΩΝ ΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΙΑΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ;;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ Κ-Α-Ι ΕΛΛΗΝΙΚΑ ....ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΤΡΩΕΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΚΥΘΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ,ΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΥΘΡΗ ΤΗΝ ΟΨΗ(ΩΨ)...ΤΟΥ ΘΥΜΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ,ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ...ΣΚΥΘΙΚΟ ΠΟΝΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΤΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ...ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΘΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ!!ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΚΥΘΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΥΨ (Ο ΟΡΦΕΑΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΧΑΛΥΒΕΣ),η ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΛΔΑΙΟΥΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΒΙΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "Σκόλοτοι" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ "σκότιον",ΣΚΙΕΡΟ...ΣΚΟΤΕΙΝΟ.ΣΚΛΗΡΟ,ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Κόλχα η Κοχλία η ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΥ (Σμινθέα) ΚΑΤΟΙΘΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

Σμινθείς ΚΑΙ ΟΙ Smiths ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ Ο "ΠΟΝΤΙΚΟΣ" Ο ΑΡΟΥΡΟΣ....ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ.

https://books.google.gr/books?id=j53LEAuao5QC&pg=PA309&lpg=PA309&dq=%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%82+%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82&source=bl&ots=6Yg-TcEq3a&sig=btS34gqeF9ouTMqmk4h7Np32-Kc&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwiT_-PUstzPAhWFOxoKHUQgDvMQ6AEIJTAC#v=onepage&q=%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82&f=false

ΧΑΛΥΒΕΣ=ΑΛΥΒΕΣ=ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΧΑΛΥΒΕΣ η ΑΛΥΒΕΣ-ΧΑΛΔΑΙΟΙ=ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

https://books.google.gr/books?id=rbJfAAAAcAAJ&pg=PA245&lpg=PA245&dq=%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%94%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%99&source=bl&ots=2ogYtLdqNd&sig=TYfpLMfGisuYU9IQFUSzU8UbAV0&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwjujJKB_fzLAhWIESwKHV_JBlE4FBDoAQgeMAI#v=onepage&q=%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%94%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%99&f=false

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΗΘ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΘΗΣ,ΣΚΟΤΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΜΑΥΡΙΛΑ,ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ,ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ,ΚΟΛΧΕΣ,ΚΟΧΛΙΕΣ,ΟΡΥΧΕΙΑ,ΧΑΛΥΒΕΣ,ΚΟΛΧΙΔΑ,ΚΑΔΜΟΣ (Σέτ,Σήθ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΣΙΡΙ)....ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΤΟ ΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ....ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

καμία σχέση οι αλβανοί με τους τρωες(ούτε ανθρωπολογικά, ούτε γλωσσικά αποδεικνύεται κάτι τέτοιο), μην λέμε ασυναρτησίες και δίνουμε αξία σε λαούς με ιστορία μόλις λίγων εκατοντάδων χρόνων.

Anonymous said...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 5/11/16 02:57

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ALBANI ή ALBANÖRUM η ALBANUS ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΑΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ....Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ SHQYP'NIE, SHQIPENIA και Shqiperia ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ "SHQY + BEN
+ ΙΑ ", δηλαδή," Ishık + BEN + Oy "(BEN ISIK Oyu) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ "ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ"...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΥ ΠΥΡΟΣ;;;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ:

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΙΑΜΟ;;ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΠΡΙΑΜΟΣ" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο "ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ"...Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ....ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;;;ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΗΤΑΝ Ποδάρκης.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ,ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ....ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ...ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΝΕΙΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ..."Όθε κρατούν οι Αλβανοί πατέρες των Λατίνων"!!! ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΝΕΙΑΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΡΓΙΛΙΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 1 ΑΙΩΝΑ (29π.χ-19π.χ) ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ.!!ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΙΝΕΙΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΕΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΑΔΙΤΗΣ...

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΡΩΑΣ...ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Τρωσί(ν) αρσενικό ΔΟΤΙΚΗ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΡΩΣ...

https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF

ΤΡΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ....τρώση <αρχ. τρῶσις < τιτρώσκω= τείρω ,τρυπώ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΙΓΩ ΤΡΥΠΕΣ,ΣΤΟΕΣ,ΜΕΤΑΛΕΙΑ

https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CF%8E%CF%82


ΤΟ ΟΝΟΜΑ "Κόχλες" ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "Κόλχες"...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η "ΣΠΕΙΡΑ" ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ...ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ Κόλχες (Κόχλες) ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ η ΖΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (Kolge)...ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Golge ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ.

Υ.Γ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ;;ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΙΛΑΝΕ Κ-Α-Ι ΕΛΛΗΝΙΚΑ....ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ...ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΥΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ....ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΑΤΛΑΝΤΕΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΑΦΓΑΝΟΥΣ,ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ κ.λ.π ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ "Σμινθείς ΚΑΙ ΟΙ Smiths ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ Ο "ΠΟΝΤΙΚΟΣ" Ο ΑΡΟΥΡΟΣ....ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ."...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ...ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ,ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ (MUSA) ΠΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕ 6 ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ...ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΣΤΕΡΟΣ ΔΑΥΙΔ.!!ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΛΕΞΗ MUSAKARAHANA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η "ΦΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΥ"....ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΞΟΡΚΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ"....ΑΥΤΟΣ Ο GANESA ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΑΠΟΔΟΜΟΥΡΗ ΚΘΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΣ Lovecraft....ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΓΑΤΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΟΛΑ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΕΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ....ΦΤΑΝΕΙ ΔΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΥΦΩΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ..

http://www.harekrsna.de/ganesha/ganesh-vahana2.jpg

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΙΟ...Σιν-δίς=Σκυθία...Η ΟΕΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΡΙΟΛΗ "ΣΙΝ" ΑΡΑ Η ΣΙΝ-ΔΙΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΙΝΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΩΑΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ...ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΣΙΝ-άτορες;;;ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΥΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ...ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Κάστωρ(α).
http://www.perseus.tufts.edu/hopper/text?doc=Perseus%3Atext%3A2008.01.0209%3Astephpage%3D282a

Plutarch, Quaestiones Romanae
Frank Cole Babbitt, Ed.

"διὰ τί τὰς ἐν τοῖς ὑποδήμασι σεληνίδας οἱ διαφέρειν δοκοῦντες εὐγενείᾳ φοροῦσιν;’

πότερον, ὡς Κάστωρ φησί, ΣΥΜΒΟΛΟΝ ἐστι τοῦτο τῆς λεγομένης ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ καὶ ὅτι μετὰ τὴν τελευτὴν αὖθις αἱ ψυχαὶ τὴν σελήνην ὑπὸ πόδας ἕξουσιν, ἢ τοῖς παλαιοτάτοις τοῦθ᾽ ὑπῆρχεν ἐξαίρετον; οὗτοι δ᾽ ἦσαν Ἀρκάδες τῶν ἀπ᾽ Εὐάνδρου Προσελήνων λεγομένων.

ἢ, καθάπερ ἄλλα πολλά, καὶ τοῦτο τοὺς ἐπαιρομένους καὶ μέγα φρονοῦντας ὑπομιμνήσκει τῆς ἐπ᾽ ἀμφότερον τῶν ἀνθρωπίνων μεταβολῆς παράδειγμα ποιουμένους τὴν ΣΕΛΗΝΗΝ, ὡς "

ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΘΕΣ/ΑΛΒΑΝΟΙ/ΑΛΥΒΕΣ/ΧΑΖΑΡΟΙ/ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ.

ΧΧΧΧ.