3.11.16

"ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΜΙΛΑΜΕ... ΚΑΙ ΟΧΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΙ... ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ...

Η σημερινή διαμαρτυρία κατά των βομβαρδισμών στη Συρία από τη Ρωσία, έγινε στο Σύνταγμα και συνδυάστηκε με την επίσκεψη του υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα. Οι διαδηλωτές, κυρίως πρόσφυγες από τη Συρία, έφτασαν στο Σύνταγμα έχοντας σε πλακάτ φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Πούτιν στις οποίες είχαν σχεδιάσει το χαρακτηριστικό μουστάκι του Χίτλερ. Στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα κατά της Ρωσίας, έσκισαν και έκαψαν τα πλακάτ με τον εικόνα του Ρώσου προέδρου.

ΦΩΤΟ ΕΔΩ:http://www.stoxos.gr/2016/11/blog-post_590.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΤΟ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.  ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΕΣ ΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟΠΑΤΟ.

No comments :