15/11/2016

Ο Μπακογιάννης υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλοφίλους

Οι «πατριώτες» της ΝΔ δεν κρατιούνται και αποκαλύπτουν την «προοδευτικότητά» τους! Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στο περιοδικό ‘Κ’ της Καθημερινής της Κυριακής τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Απαντώντας στη σχετική ερώτηση, δηλαδή αν θα ψήφιζε έναν νόμο που θα προέβλεπε κάτι τέτοιο, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε: «Ναι! Καταλαβαίνω πως σε αρκετούς μπορεί αυτό να φανεί ξένο, ειδικά στους μεγαλύτερους, αλλά η ζωή προχωράει. Το έχω σκεφτεί αρκετά, δεν ήμουν σίγουρος για αρκετό καιρό. Αλλά ξέρετε τι; Νόμος είναι η αγάπη. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά ομόφυλων οικογενειών που μεγαλώνουν εξίσου καλά με τα δικά μου. Με την ίδια, αν όχι περισσότερη, τρυφερότητα, φροντίδα, και συνέπεια. Με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, νοιάξιμο και ενθουσιασμό. Όπως αντίστοιχα, έχω δει παιδιά ετερόφυλών οικογενειών που δυστυχώς βιώνουν την ασυνέπεια, τη αδιαφορία και την απόρριψη. Με το να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα δεν κερδίζουμε τίποτα.»

Η φιλελεύθερη μεγάλη παράταξη λοιπόν, μέσα από το στόμα ενός στελέχους που προβάλλεται ως ακέραιο και ελπιδοφόρο, τάσσεται υπέρ μιας κίνησης που θα καταστρέψει την ελληνική κοινωνία. Μετά και τον νόμο που ψήφισαν οι «πατριώτες εθνοπατέρες» για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα!

http://www.elkosmos.gr/

3 comments :

  1. Αν κάποτε ο Θεός της Ελλάδος μας αξιώσει να αποκτήσουμε Λόγο ενεργό στο δημόσιο βίο του ημιθανούς μαρξιστικού ψευδοκρατιδίου, μέσα στα πλαίσια αναστήσεως του Ελληνικού Κράτους, τους πρώτους του οποίους θα ''διώξουμε'', ως άλλοι Ιουλιανοί, δεν θα είναι οι μπολσεβίκοι, αλλά οι συνοδοιπόροι και υπηρέτες γλύφτες αυτών, δημοκρατιστές φιλελεύθεροι διεθνιστές...

    ReplyDelete
  2. " μας αξιώσει να αποκτήσουμε Λόγο ενεργό "

    ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ "ΚΥΒΟΥ" ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ 3 ΔΟΜΕΣ..ΓΕΓΟΝΟΣ-ΠΡΟΣΩΠΟ-ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΔΟΜΕΣ,ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΨΕΥΤΟΙΣΤΟΡΙΑ....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΨΕΥΤΟΙΣΤΟΡΙΑ-ΨΕΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑΚΑ....ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΠΗΛΑΙΟ" η ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ)...ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ...ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ (Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ)....ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.!
    ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΤΡΕΛΑ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ....ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΟ;;

    "τους πρώτους του οποίους θα ''διώξουμε'', ως άλλοι Ιουλιανοί, δεν θα είναι οι μπολσεβίκοι, αλλά οι συνοδοιπόροι και υπηρέτες γλύφτες αυτών, δημοκρατιστές φιλελεύθεροι διεθνιστές..."

    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ....ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ "ΚΑΘΟΔΟΣ",ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ,ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ....ΡΙΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΜΥΚΗΝΑΙΟΥΣ.....ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ-Ο-Ν-Ο ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.,ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ,ΣΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  3. ΑΥΤΟΣ Ο "ΛΟΓΟΣ"..ΕΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ...ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...ΤΟΝ ΗΧΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ....Ο ΚΥΒΟΣ η ΜΑΤΡΙΞ...ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ Ο "ΚΥΒΟΣ" ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΧΡΟΝΟ....ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ,ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ,ΤΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ....

    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ "ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ"...ΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΡΜΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΡΧΗ ,Ο ΟΡΟΣ "ΚΥΚΛΟΤΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ;;

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ!!!

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/09/Milky_Way_2005.jpg/300px-Milky_Way_2005.jpg

    Υ.Γ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ...ΑΝΤΕ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ.!!ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ "ΕΡΓΑΛΕΙΟ",ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,Ο ΚΑΛΟΣ Ο "ΜΑΣΤΟΡΑΣ" ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ...ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete