23/11/2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Συνεχίζουμε απτόητοι τον Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μίλησε ζωντανά στον δημοσιογράφο Γιώργο Αρίστογλου στην εκπομπή "Εγγύς της πόλεως" στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης City International (ΗΧΗΤΙΚΟ).

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στο καθεστώς διώξεων και αποκλεισμού που υπόκειται η Χρυσή Αυγή από μια "αριστερή χούντα". Κάθε φορά που οι Έλληνες Εθνικιστές διοργανώνουν μια νόμιμη πολιτική εκδήλωση οργανώνονται παράνομες αντισυγκεντρώσεις με την ανοχή του κράτους.

Αναφορικά με την συγκρότηση του ΕΣΡ και την τοποθέτηση ενός ανώτατου δικαστικού στην προεδρεία της Ανεξάρτητης Αρχής εξέφρασε την προσδοκία να τηρηθεί η νομιμότητα και η πολυφωνία και να δοθεί επιτέλους στην δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση στην Χρυσή Αυγή ο χρόνος που της αναλογεί. Σημείωσε ακόμη πως συνεχίζεται η προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής από τα "Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης" που παρουσιάζουν τους Έλληνες Εθνικιστές ως εγκληματίες. Κανείς όμως πια δεν τους πιστεύει!

Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τον Νίκο Αναστασιάδη δήλωσε ότι λειτουργεί εις βάρος των εθνικών συμφερόντων ως υπέρμαχος του προδοτικού σχεδίου Ανάν. Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν υπάρχουν "Έλληνες και Κύπριοι", αλλά Ελλαδίτες και Κύπριοι, αφού είμαστε όλοι Έλληνες! Επεσήμανε επίσης τον ραγιαδισμό κάποιων που για τουριστικούς λόγους επιτρέπουν φιέστες στην Θεσσαλονίκη για τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου επανέλαβε πως το σημαντικό πρόβλημα για το Ελληνικό Έθνος παραμένει το δημογραφικό και εξαιτίας αυτού πάγια θέση της Χρυσής Αυγής από το 1992 παραμένει η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στα 18 για άνδρες και γυναίκες με εξαίρεση τις γυναίκες σε περίπτωση μητρότητας.

Για την προσβολή του αιματοβαμμένου Εθνικού Συμβόλου, το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας τόνισε πως όλοι οφείλουν να ζητήσουν μία συγγνώμη, ενώ δεν υπήρξε ούτε μία παραίτηση!

Για τις δήθεν διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την τρόικα τόνισε πως αυτό το "έργο" το χουμε ζήσει 7 ολόκληρα χρόνια και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και στο τέλος πάντα τα βρίσκουν. Με την βαριά φορολογία δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη και πρέπει άμεσα να καταγγελθεί το δημόσιο χρέος και να γίνει επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Επανέλαβε επίσης πως όσοι έχουν διοριστεί στο δημόσιο από κομματικά γραφεία, πρέπει να πάνε στα σπίτια τους.

Τέλος έκλεισε με το αγωνιστικό μήνυμα πως οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι, να έχουν ψηλά το κεφάλι και να δίνουν ο καθένας από την μεριά του την προσωπική μάχη για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

3 comments :

  1. ΑΣΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ...ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ "ΒΑΘΙΑ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΧΩΣ "ΣΩΣΙΒΙΟ".

    https://www.youtube.com/watch?v=gmhYbHwqM-0

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ...ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΟΤΙ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ-Ε-Χ-Ν-Η....ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.....ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ,ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΛΑΟΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥ....ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΚΟΥΝ....ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ.....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΟ 1997,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.....ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2018-2020 ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ....ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΑΜΜΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!!!

    ΒΛΕΠΕ ΚΥΠΡΟ 1974 ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟ 1999....ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΤΟΥΡΚΩΝ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΥΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ"...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑ...ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ κ.λ.π ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ....ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΥΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΞΕΝΟΒΟΦΟΙ...ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ...ΚΛΕΦΤΕΣ....ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ κ.λ.π ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ;;

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  3. ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΤΟ 1974 ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΤΟ 1999 ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ (ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ;;) ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 2 ΛΑΩΝ...ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ...ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ!!!!!

    ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ 36 η 72 ΩΡΩΝ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ....ΕΚΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ,ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ (Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ,ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ....ΤΟ ΧΑΠΙ ΘΑ ΧΡΥΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ(ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ) ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ...ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο Ε.ΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΟΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ.....ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ'ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ.!!!

    Υ.Γ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete