14/11/2016

Βουλγαρία: Στις προεδρικές εκλογές εξελέγη ο ρωσόφιλος υποψήφιος των Σοσιαλιστών

Ο υποψήφιος του βουλγαρικού σοσιαλιστικού κόμματος, στρατηγός Ρούμεν Ράντεφ, κέρδισε στις επαναληπτικές προεδρικές εκλογές που έγιναν σήμερα στη Βουλγαρία. Ο Ράντεφ- απόστρατος του βουλγαρικού στρατού- συγκέντρωσε σχεδόν το 60 τοις εκατό των ψήφων των Βουλγάρων πολιτών και υπολογίζεται ότι τον ψήφισαν περίπου 2 εκατομμύρια ψηφοφόροι. Με τη νίκη αυτή μπήκε ‘φραγμός’ στις απανωτές βουλευτικές και δημοτικές νίκες του δεξιού κόμματος Gerb στο οποίο ηγείται ο Μπόικο Μπορίσοφ. «Ο πρώην διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας, που καθορίστηκε ως υποψήφιος από την αντιπολίτευση κέρδισε τις προεδρικές εκλογές, ενώ απέτυχε στην προτίμηση των ψηφοφόρων η υποστηριζόμενη από το κυβερνητικό κόμμα του Gerb, Τσέτσκα Τσάτσεβα. Πριν από τις εκλογές ο Ράντεφ είχε προβεί σε εκστρατεία κατά των μεταναστών στη χώρα. Είπε ότι για χάρη του εθνικού συμφέροντος της Βουλγαρίας πρέπει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της ΕΕ και της Ρωσίας.

Ο στρατηγός Ρούμεν Ράντεφ γεννήθηκε το 1963 στο Ντιμίτροφγκραντ. Το 1987 απεφοίτησε την Ανώτατη Εθνική Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης, το 2003 αποφοίτησε με άριστα το στρατιωτικό κολλέγιο «Maxwell» στις ΗΠΑ και έλαβε μάστερ ‘στρατηγικών μελετών’.

The Hellenic Information Team

2 comments :

  1. Σαν γυναίκα που είμαι δεν γνωρίζω καλά τους βαθμούς των στρατιωτικών.Όμως ξέρω ότι στρατηγός είναι για τον στρατό ξηράς. Για την αεροπορία ποιό είναι το αντίστοιχο; Μήπως πτέραρχος;

    ReplyDelete
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ή ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΑΔΟΚΙΜΟ ΚΑΝΟΝΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ (ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

    ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ-ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΟΣ- ΑΙΘΕΡΑΡΧΗΣ (ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ)
    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ
    ΑΝΤΙ.....
    ΥΠΟ......
    ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ-ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

    ReplyDelete