05/11/2016

Ελληνικά πλαστά διαβατήρια με το... κιλό, μέσω διαδικτύου!

Η κατάσταση στην Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Και δεν είναι μόνο η οικονομία η οποία καταρρέει και δημιουργεί πλείστα όσα προβλήματα. Είναι, κυρίως, το κύρος της χώρας, το οποίο συνθλίβεται υπό την "ευθύνη" και της σημερινής κυβέρνησης, η οποία συμπεριφέρεται σαν να ηγείται κάποιας μπανανίας...! Απίστευτο κι όμως αληθινό(;) και σίγουρα αποτελεί θέμα προς διερεύνηση, είναι η διαφήμιση της αναπαραγωγής πλαστών ελληνικών διαβατηρίων!!! Μία διαφήμιση που, φυσικά, δεν απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες, αλλά σε πολίτες άλλων χωρών και αποκαλύπτει την μηδενική πλέον ασφάλεια της χώρας, η οποία με τα πλαστά αυτά διαβατήρια αναμένεται πολύ σύντομα να διαθέτει πολίτες σε χώρες της Δύσης, οι οποίοι θα σπιλώνουν το όνομα της Ελλάδας ως... Έλληνες πολίτες! Σχετική διαφήμιση στο Youtube για πλαστά ελληνικά διαβατήρια καταργήθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να βρεθούν εκείνοι που την ανέβασαν στο διαδίκτυο.  Όπως διαβάσαμε, στο κανάλι με το όνομα Paula Lewis, αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απίστευτο… Αφέθηκε μήνυμα με πλήρη στοιχεία ικανότητας στην πλαστότητα, αλλά και με πολλά στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους.

Γράφει συγκεκριμένα: "Για να αγοράσετε πλαστά ελληνικά διαβατήρια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail που αναφέρονται στο βίντεο. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή πλαστών διαβατηρίων της Ελλάδας. Μπορείτε να παραγγείλετε νέα ελληνικά e-διαβατήρια στέλνοντας ένα μήνυμα... στο e-mail που αναφέρεται στο βίντεο. Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό και υλικά για την παραγωγή πλαστών ελληνικών διαβατηρίων. Όλα τα μυστικά χαρακτηριστικά των πραγματικών διαβατηρίων αναπαράγονται για τα πλαστά ελληνικά διαβατήρια μας. Έχουμε μια μεγάλη επιλογή νέων ελληνικών e-διαβατηρίων διαθέσιμα προς πώληση. Για Αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για να παραγγείλετε πλαστά e-διαβατήρια υψηλής ποιότητας!"

Κι επειδή τα διαβατήρια είναι μια περιορισμένη "ανάγκη", το συγκεκριμένο κύκλωμα διαθέτει τα πάντα, αποδεικνύοντας πως "από όλα έχει ο μπαξές"...

ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ οποιονδήποτε καθολικό έγγραφα ΣΑΣ

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
ταυτότητα
Κοινωνική κάρτα ασφαλείας
Άδεια οδήγησης
Καναδάς κάρτες
Ηνωμένες Πολιτείες Κάρτες
κάρτες Student
διεθνείς Κάρτες
ιδιωτική κάρτες
πιστοποιητικά υιοθέτηση
πιστοποιητικά Βάπτιση
πιστοποιητικά γέννησης
πιστοποιητικά θανάτου
πιστοποιητικά διαζύγιο
πιστοποιητικά γάμου
Προσαρμοσμένη πιστοποιητικά
High School Πτυχία
G.E.D. διπλώματα
Αρχική Σχολή Διπλώματα
Πτυχία College
Πτυχία Πανεπιστημίου
Πιστοποιητικά εμπόριο Δεξιοτήτων
Επικυρώνει SSN Αριθμός
ΗΠΑ πράσινες κάρτες
Πλαστά δολάρια / ευρώ
Spy Προϊόντα
φωνή Changers
ακούγοντας συσκευές
αόρατο μελάνι
Έλεγχο του ιστορικού
Ερευνήστε Οποιονδήποτε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ
Γενική υποστήριξη: richardbowers24hrs@gmail.com
Επικοινωνήστε με e-mail: = richardbowers24hrs@gmail.com
Skype Name: bscott1215

Δεν γνωρίζουμε τι θα πράξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες των άλλων χωρών. Απλώς θα υπενθυμίσουμε πως υπάρχει αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά και ένα πλήθος υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με πολύ ειδικές ευθύνες σχετικά με την παραγωγή κρατικών εγγράφων, δεν θα κάνουμε τον κόπο να αναρωτηθούμε τι προτίθεται να πράξει το ελληνικό κράτος, οι αρμόδιοι υπουργοί και υπηρεσίες, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Γιατί, πέρα από τα αυτονόητα δεν μπορεί να συμβεί τίποτε απολύτως. Οφείλουν να βρούν άμεσα, να συλλάβουν και να φυλακίσουν ολόκληρη τη συμμορία που παράγει ελληνικά διαβατήρια (και διαφημίζεται ξεδιάντροπα) και στη συνέχεια, να "πέσουν κεφάλια" υπουργών και αρμοδίων κρατικών υπαλλήλων. Γιατί, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην εμπλέκονται κάποιοι "αρμόδιοι"...

https://kostasxan.blogspot.gr/2016/11/blog-post_40.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΛΛΟ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ..."ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΘΟΦΑΝΗΣ. ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ-ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ. ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ.

No comments :

Post a Comment