30.10.16

WikIlEAKS: Πλήθος δημοκρατικών καθώς και η ίδια η Χίλαρι Κλίντον είχαν λάβει χορηγίες από τον Ερντογάν για την προεκλογική τους εκστρατεία !

Ενδιαφέρον είναι, ότι ο υπεύθυνος των οικονομικών της Χίλαρι αντιδρούσε σφόδρα σε τούρκικη χορηγία και προειδοποιούσε τον Ποντεστά για τις ολέθριες συνέπειες που μπορούσε να έχει μία τέτοιου είδους δέσμευση. Η Χίλαρι, ως υπουργός καθόλη την διάρκεια της διακυβέρνησης Ομπάμα, εξυπηρέτησε τον σχεδιασμό της πολιτικής του Ερντογάν καταστρέφοντας τη Λιβύη και τη Συρία, ενώ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στην Αίγυπτο υποστηρίζόντας τον Ισλαμιστή Μόρσι. Σήμερα αποκαλύπτεται πως κάθε επιλογή της Χίλαρι Κλίντον δεν έγινε από βλακεία. Aμφιβάλλει κανείς τι πολιτική θα ακολουθήσει η Χ.Κλίντον προς την Ελλάδα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://greeknewsondemand.com/

3 comments :

Anonymous said...

ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΤΟ 50% ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.....ΑΠΟ ΤΟ 50% ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ,ΕΝΑ 24% ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΝΩ ΕΝΑ 26% ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ.!!
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ Η.Π.Α ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 26%!! ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 74% ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΣΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!....ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.!!

Η ΣΧΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΥΖΥΓΟ...ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΙΑΝΕΙ ΣΤΑ "ΠΡΑΣΑ" ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ....ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΝΟΥΧΙΖΕΤΑΙ!!!ΔΙΕΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΩΕΙΑ!!ΤΡΙΧΕΣ Η "ΣΥΖΥΓΟΣ" ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ...ΘΑ ΑΠΟΑΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ.!!

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...3 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΞΟΔΟΙ:
Α)ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ(ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ)

Β) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!!(ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ)

Γ)ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.!!

ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,ΛΟΓΟ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ...Α)ΛΟΓΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ...ΚΑΙ Β)ΛΟΓΟ ΔΕΙΛΙΑΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ...Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Η ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ.

|||

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ||| ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Ο ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ η ΓΥΝΑΙΚΑ...ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΣΗ"..ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗ.

ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ(ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ),ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ(ΠΑΘΗΤΙΚΟ)...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Α)ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ,ΠΡΟΣ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ.ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΡΓΑ....ΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ "ΑΚΡΑ" ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ....ΕΝΩ ΤΑ "ΜΕΣΑ" ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΟΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ(ΛΟΓΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΘΕΙΑΣ) ΑΥΤΗ Η ΦΥΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΓΡΑΜΜΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ....ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ,ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ.!!

Β) Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΨΗΦΟΣ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...ΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ.

ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ Δ'ΡΑΙΧ (Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ "ΧΕΡΙ" ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ)...ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Η.Π.Α ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ"!! ΔΙΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 70 ΕΤΩΝ,ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ $ ΑΠΛΑ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ"*....Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΧΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΕΙ.

*ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ 8+R...ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΧΩΡΑ.!!Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΑΥΤΟΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΕΩΣ....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΦΥΣΕΩΣ.

Υ.Γ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΟΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ....Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΙΚΗ.

ΧΧΧΧ.