15.10.16

ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑΣ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΗΠΑ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑΣ, ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΚΛΟΓΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΘΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ Γ.ΠΠ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ "ΣΩΤΗΡΑ". ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΜΕ ΑΣ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΦΟΡΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑΣ.

1 comment :

Anonymous said...

"ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ Γ.ΠΠ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥΣ."

ΣΩΣΤΟ...Η ΛΕΞΗ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ "ΕΙΔΙΚΟ" ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ...ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ η ΑΤΛΑΝΤΟΓΕΝΕΙΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΤΛΑΝΤΟΓΕΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ....ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

"ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑΣ."

ΣΩΣΤΟ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ Η.Π.Α ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ;;ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΚΡΗ...ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΗ,ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΟΙΧΟΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑ;;;ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΙΝΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΙΝΟΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΓΟΝΟΤΥΠΟ ΚΡΥΒΕΙ.!!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ,ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ;;ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ "ΣΗΜΑ" ΤΟΥΣ ...ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.!!ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΛΟΓΧΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ...ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ Ο ΚΑΔΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΠΑΡΤΩΝ(ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΔΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ).ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...Ο ΒΟΩΤΗΣ...ΤΟ ΘΙΒΕΤ...Ο ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΦΙΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ...Η ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ...Η ΣΕΛΗΝΗ...ΟΙ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ο ΣΙΝΗΣ Ο ΠΥΤΙΟΚΑΜΠΤΗΣ(ΓΙΟΚΑΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ)!!ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ" ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ...ΑΡΑ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ...ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ;;

Ο ΚΑΔΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ...ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΔΜΟΣ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ...ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ Η ΣΚΥΘΗ η ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ...ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΙΝΑ)...ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΥΘΗΣ...ΣΚΥΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ.!!ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο [Στέφανος Βυζαντ.] "Καρχηδων πολις Αρμενιας"...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΣΚΥΘΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΨΙΝ...ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ:"η Σκυθών πόλις" η Beth Shean...ΔΗΛΑΔΗ "Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΟΣ"!!!ΟΙ ΟΔΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ...ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ .. Shin Bet ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ;;ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο "ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΙΝ/ΣΗΘ/ΣΕΤ"....

ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ,ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ".

ΧΧΧΧ.