29/10/2016

Ο Χένρι Κίσινγκερ έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσίας

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ το 1973, Χένρι Κίσιγνκερ - Henry Kissinger, έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAS), μαζί με έξι άλλους νομπελίστες. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Ακαδημαϊκό Μπόρις Τσετβερούσκιν, ο οποίος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των μελών με δικαίωμα ψήφου στην Ακαδημία. Ο τίτλος της RAS ως Ακαδημαϊκού, του Χένρι Κίσινγκερ, έγινε βάσει μιας έρευνας σχετικής με τα παγκόσμια προβλήματα. Ο 93χρονος Κίσινγκερ ήταν ένας από τους εμπνευστές της ύφεσης μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ. Το ίδιο τίτλο έλαβαν οι νικητές του βραβείου Νόμπελ, Serge Arosh και Martinus Veltman (Φυσική), Rogers Kornberg, Jean-Pierre Sauvage και Dan Shehtman (Χημεία) και Kenneth Joseph Errou (Οικονομικά). Ο Χέντρι Κϊσινγκερ υπηρέτησε ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ κατά τα έτη 1969-1975 και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ 1973-1977.

The Hellenic Information Team

ΣΧΕΤΙΚΟ:  ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ Χ. ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ…

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της, γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση. Η μόνη παρηγοριά για τους Ελληνες ίσως να είναι η δικαίωση τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκηση τους πρέπει να τους στηρίξουμε, για να τρωθεί η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο της, πάντοτε επικίνδυνης για μας, Γερμανίας”

"At the beginning of the 21st century, Israel must succeed in the integral control of the energy deposits, which exist in the maritime area of the East Mediterranean. Concerning the future exploiters, Israel should negotiate only with Turkey and, if circumstances make it necessary, yield to Turkey parts of the deposits. Arab nations in the Middle East will be locked on the vicious circle of civil wars. Greece and Cyprus, will be confronted with directed economic crisis. The only consolation for the Greek people might be receiving the long over due WWII German compensations. In this demanding judiciary struggle, Greece deserve our full support, in order to make vulnerable the ever dangerous for us German prestige, and its economic, future reconstruction."

(CONFIDENTIAL ESSAY, GERMANY, 1983)
Athanasios E. Drougos
http://www.greeknation.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9922.html

11 comments :

  1. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ...ΟΤΙ Ο ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ SU-35 ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.!!ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ(ΣΦΙΧΤΗ ΑΜΥΝΑ)....ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ.!!ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ
    ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
    ΤΑ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ
    ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
    ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΛΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ

    Ε ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΤΣΙΟ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΦΙΧΤΗ ΑΜΥΝΑ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΚΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΣ Η.Π.Α. Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ...ΜΑΓΚΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ.

    ReplyDelete
  3. "ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΚΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΣ Η.Π.Α."

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ....ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ....Ο ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ....ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ ΕΒΡΑΙΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  4. Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ.!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  5. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ (ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ) ή ΑΠΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΝΕΤΑΙ-ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ). ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ (ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ (ΛΕΥΚΟΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΝΑΙ, ΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ

    ReplyDelete
  6. "ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ (ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ) ή ΑΠΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΝΕΤΑΙ-ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥΣ "

    ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΣΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ.


    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  7. ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΗΜΗΣΕΙ ή ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΓΝΙΟΥ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ (ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
  8. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΙΔΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΛΛΟΥ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ....ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΩΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟ:

    " ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ (ΛΕΥΚΟΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. "

    ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Χ.ΚΛΙΝΤΟΝ ....ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ Ν.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΞΙΟΤΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ,Α.ΤΣΙΠΡΑΣ.....ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Χ.ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.!!ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΔΕΞΙΟΥΣ" ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΕΦΙΑΛΤΕΣ....ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ;;;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΟΜΙΛΟΥΜΕ;;;ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  9. Ναι μονο που ο τσίπρας, η μπακογιάννη και όλοι οι πολιτικοί των αριστεροδεξιών κομμάτων στην ελλάδα, στηρίζουν την ομοεθνή τους κλίντον. ένα μέρος του λαού δεν έχει καμιά φυλετική σχέση με τους έλληνες, και προέρχεται από σημιτοεβραίους που ήρθαν στην ελλάδα, σε διάφορες ιστορικές περιόδους. Σε αυτούς ανήκουν ο τσίπρας, η μπακογιάννη, ο παπανδρέου, ο σιμήτης, και η πλειονότητα των πολιτικών.

    ReplyDelete
  10. "Ναι μονο που ο τσίπρας, η μπακογιάννη και όλοι οι πολιτικοί των αριστεροδεξιών κομμάτων στην ελλάδα, στηρίζουν την ομοεθνή τους κλίντον. ένα μέρος του λαού δεν έχει καμιά φυλετική σχέση με τους έλληνες, και προέρχεται από σημιτοεβραίους που ήρθαν στην ελλάδα, σε διάφορες ιστορικές περιόδους. Σε αυτούς ανήκουν ο τσίπρας, η μπακογιάννη, ο παπανδρέου, ο σιμήτης, και η πλειονότητα των πολιτικών."

    ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ ΕΔΑΦΙΟ 68..
    "εξ ών τοσαύτης μεταβολής ετύχομεν ώστε τόν μέν επέκεινα χρόνον οι δυστυχούντες εν τοίς βαρβάροις τών Ελληνίδων πόλεων άρχειν ηξίουν - καί Δαναός μέν εξ Αιγύπτου φυγών Άργος κατέσχεν, Κάδμος δέ Σιδώνιος Θηβών εβασίλευσεν, Κάρες δέ τάς νήσους κατώκουν, Πελοποννήσου δέ συμπάσης ο Ταντάλου Πέλοψ εκράτησεν – μετά δ’ εκείνον τόν πόλεμον τοσαύτην επίδοσιν τό γένος ημών έλαβεν ώστε καί πόλεις μεγάλας καί χώραν πολλήν αφελέσθαι τών βαρβάρων."

    ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ (τών Ελληνίδων πόλεων άρχειν ηξίουν)...Ο ΔΑΝΑΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΡΓΟΣ(ΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ)...Ο ΚΑΔΜΟΣ Ο ΣΙΔΩΝΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ...ΟΙ ΚΑΡΕΣ ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ....ΚΑΙ Ο ΠΕΛΟΠΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΝΤΑΛΟΥ(ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ) ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΣΗ ΑΚΜΗ,ΩΣΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ.

    ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟΝ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΘΕΤΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...Ο ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ....Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΡΟΝ.ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  11. Σωστά, το ζήτημα είναι πως θα καθαρίσει ή Ελλαδα από τους σημερινούς καδμειους-δαναους, που αποτελούν ένα ποσοστό του πληθυσμού, και κατέχουν όλες τις θέσεις εξουσίας στην ελλαδα, έχοντας βοήθεια και από τους ομοεθνείς τους στην εσπερια.

    ReplyDelete