13.10.16

Γνωστές εταιρείες έκαναν ...χορηγίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ στην ΕΥΠ

«Χορηγίες» δεκάδων χιλιάδων ευρώ έδιναν ελληνικές επιχειρήσεις σε πράκτορες της ΕΥΠ. Οι ελληνικές εταιρείες παρέδιδαν μεγάλα ποσά σε στελέχη της υπηρεσίας τα οποία φέρεται να είχαν και «συνδικαλιστική δράση», ωστόσο με άγνωστο όφελος αλλά και κατάληξη των χρηματικών ποσών. Κύριο ερώτημα που εγείρεται είναι γιατί οι υπεύθυνοι των εταιρειών έδιναν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά στην ΕΥΠ, τι επεδίωκαν αλλά και τι ίσως φοβούνταν. Σύμφωνα με το παραστατικό που παρουσιάζει «Το Βήμα», στις 16 Φεβρουαρίου 2009 ελληνική εταιρεία εστίασης με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα έδωσε φαινομενικά εντελώς αδικαιολόγητα το ποσό των 10.000 ευρώ για «οικονομική ενίσχυση και χορηγία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, στον σύλλογο των υπαλλήλων της ΕΥΠ.  Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ ζητούσαν με άλλο έγγραφό τους, που βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας, οικονομική ενίσχυση από τις επιχειρήσεις με αντάλλαγμα τη διαφήμιση στη φανέλα της ομάδας ποδοσφαίρου (…) των συνδικαλιστών αλλά και καταχωρίσεις σε έντυπο των πρακτόρων της ΕΥΠ. Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι πολλών επιχειρήσεων άρχισαν να δίνουν τον οβολό τους υπέρ των μυστικών υπηρεσιών. Ανάμεσα σε αυτές φέρεται να είναι και εταιρείες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα αλλά και πετρελαιοειδή εκτός Αττικής.

Όπως σημείωναν στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη, «τα συγκεκριμένα παραστατικά προκαλούν σειρά ερωτηματικών. Και αυτό όχι μόνο διότι φέρεται να έχουν δοθεί σε μια περίοδο που είχαν αναδειχθεί και άλλες ύποπτες υποθέσεις στην ΕΥΠ με καταχρήσεις κονδυλίων, με πλαστογραφίες, με προσπάθειες δημιουργίας "εικονικών" επιχειρήσεων κ.ά. Το περίεργο είναι γιατί δίνονται τέτοια σημαντικά ποσά για υποτιθέμενη διαφήμιση σε μία ομάδα εργαζομένων που δεν ξεπερνούν τις μερικές εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα και το θεωρητικό καταναλωτικό αντίκρισμα είναι μηδαμινό. Εννοείται ότι όλοι είναι αφανείς, με ειδικό πλαίσιο απασχόλησης κ.λπ. Ακόμη έχει παρατηρηθεί να δίνονται δωρεές από ελληνικές επιχειρήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. για το "αγαθό" της ασφάλειας που μπορεί να προσφέρει. Όμως σε πράκτορες που ασχολούνται με θέματα κατασκοπίας γιατί να δίνονται λεφτά από εταιρείες με φαγητά ή εμπόρους λιανικών ειδών. Μπορεί να αφορά αυτό διακίνηση πληροφοριών για επιχειρηματικά θέματα, ειδικές μεταχειρίσεις ή κάτι άλλο; Υπάρχει ακόμη μεγάλο ζήτημα με την κατάληξη αυτών των χρημάτων». Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με αυτά τα παραστατικά που φέρεται να ανακαλύφθηκαν προσφάτως διεξάγονται νέες έρευνες στο εσωτερικό της εν λόγω υπηρεσίας…

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=835728

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ: "ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙΟΥ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΓΑΠ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ... Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ... ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΡΗΞΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ... ΤΟ ΤΟΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ... ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΧΙΜ(Δ)ΑΚΗ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ, ΙΧ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010..."

15 comments :

Anonymous said...

http://www.crashonline.gr/πυροβολήθηκε-ο-επικεφαλής-του-κλιμακ/

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ;

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

ΙΣΧΥΣ said...

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ (ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ), ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΧΤΕΣΤΑΙΝ ΕΧΕΙ). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΗ. ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΛΩΣ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ; ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΣΤΥΝΟΜΚΟΣ.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ Ε.Δ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ "ΠΑΓΩΜΑ" ΑΞ/ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΓΩΜΑ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΔΑΣΙΔΕ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΛΑ "ΠΑΓΩΣΑΝ" ΑΔΥΝΑΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ (40-50 ΕΤΩΝ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΔΕ, (50+) ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ. ΙΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ. ΤΡΑΓΙΚΟ.

Υ.Γ: ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ...ΣΚΟΤΑΔΙ !!!

Anonymous said...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΒΥΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΗΛΙΘΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΕΤΟΙΟΥ "ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ"...Ο ΤΥΠΟΣ η ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ/ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ η ΚΑΤΙ.!!Η ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΣ.....ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΠΛΟΥ ΕΙΝΑΙ 1%...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ...ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;;;ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΕΑΜΑ...ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ.

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ.!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΗ Ή ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Ή ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ? ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΕΥΠ/ΣΔΟΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Ή ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

|||

Anonymous said...

ΟΙ Ε.Δ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ. ΙΣΧΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ..ΑΝΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ...ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ , ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΑΞΗ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ. ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΔΩ. (ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ).

|||

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ||| ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ: http://www.viadiplomacy.gr/pirovolisan-ton-ipefthino-tou-klimakiou-tis-ethnikis-ipiresias-pliroforion/

Anonymous said...

ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.."..Ο ΤΥΠΟΣ η ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ/ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ η ΚΑΤΙ.!!Η ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΣ"

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Δεν έχουμε πει ότι πρέπει να διασταυρώνετε ότι γράφει ο συγκεκριμένος τύπος; Για δείτε εδώ λαβράκι που βρήκα...
http://attikanea.blogspot.gr/2016/10/blog-post_105.html?m=1

Anonymous said...

Πρέπει να διαβάσεις πολλά επεισόδια για να καταλάβεις το τι έγινε και συνεχίζει να γίνεται...

ΙΣΧΥΣ said...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2016/10/blog-post_85.html

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΟΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ (ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ) ΟΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ/ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ/ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ/ΣΑΠΙΛΑΣ Κ.Λ.Π ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ή ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΩΡΑ, Η ΓΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ή ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΒΟΘΡΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΟΣΗΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.... ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ (Ο ΜΕΤΑΞΑΣ). ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ Ε.Δ, ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΥΠ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΕΘΝΙΚΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

Anonymous said...

ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ... ΟΜΩΣ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΛια ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΝΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΠ & ΣΙΑ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΣΥΡΙΖΕΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ¨ΠΥΘΙΑ" - ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ - & CIA... ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ...

ΙΣΧΥΣ said...

ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ. Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ..ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ; ΘΕΣΗ; ΑΠΟΨΗ; ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ.

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ
https://isxys.blogspot.com/2014/04/blog-post_29.html
https://isxys.blogspot.com/2016/07/blog-post_2.html
https://isxys.blogspot.com/2016/01/blog-post_343.html
https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_26.html
https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_24.html
https://isxys.blogspot.com/2013/11/blog-post_3823.html
https://isxys.blogspot.com/2012/12/blog-post_10.html

https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_15.html
https://isxys.blogspot.com/2014/09/blog-post_40.html

https://isxys.blogspot.com/2013/04/8.html
https://isxys.blogspot.com/2012/10/blog-post_8228.html
https://isxys.blogspot.com/2012/07/blog-post_1509.html
https://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_97.html

https://isxys.blogspot.com/2012/04/10.html
https://isxys.blogspot.com/2012/04/blog-post_261.html
https://isxys.blogspot.com/2011/12/blog-post_4717.html

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ...ΕΥΠ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ . ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. Κ.Λ.Π

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ. ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ ΠΡΑΤΤΕΙ (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ).