17/10/2016

Πήρε η Χίλαρι Κλίντον το χρίσμα της υποψηφίας Προέδρου με νοθεία;

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (από κάμερες ασφαλείας) και κάνει τον γύρο του πλανήτη ισχυρίζεται ότι δείχνει οπαδούς της Χίλαρι Κλίντον, μέσα στα εκλογικά κέντρα των εσωκομματικών εκλογών των Δημοκρατικών, να «γεμίζουν» τις κάλπες με ψηφοδέλτια της Κλίντον. Η Χίλαρι Κλίντον αναμετρήθηκε για το χρίσμα με τον γερουσιαστή της πολιτείας του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς. Στις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών, για το χρίσμα του υποψηφίου Προέδρου, ο Μπέρνι Σάντερς έχασε συγκεντρώνοντας το 43,1% των ψήφων και κέρδισε η Χίλαρι Κλίντον με το 55,2% των ψήφων. Πώς κέρδισε η Χίλαρι Κλίντον; Από ό,τι φαίνεται όχι και τόσο με το σπαθί της. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται όσοι διακινούν το βίντεο στο διαδίκτυο.

http://www.tribune.gr/
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δείτε το βίντεο:



ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΣΤΟ Youtube, ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. Η ΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 18.09.2016 12:36. Η ΧΙΛΑΡΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΝ... ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Η  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΟΥ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ. Η ΧΙΛΑΡΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ..

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ... ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ.

No comments :

Post a Comment