30/10/2016

Κι άλλο ρωσικό πολεμικό πλέει για τη Συρία- αφού 'πιάσει' πρώτα Πειραιά

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣΤΕ, Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ ΡΩΣΣΙΚΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ) ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΟΥΔΕΝΟΣ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΝΤΟΝΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Το περιπολικό πλοίο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ‘Σμετλίβι’ [Сметливый] που βρίσκεται υπό τις εντολές του πλοιάρχου Γ' βαθμού, Σεργκέι Σαβτσενκόβ, απέπλευσε από τη Σεβαστούπολη και κατευθύνθηκε προς το Βόσπορο με προορισμό τις ακτές της Συρίας, με πρώτη, όμως, προσέγγιση στο ελληνικό λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το 'Σμετλίβι’ στον Πειραιά θα συμμετάσχει στις διαπολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του έτους Ρωσίας - Ελλάδας που θα λάβουν χώρα από τις 31 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Στις 2 Νοεμβρίου το ρωσικό πολεμικό θα αναχωρήσει για τον προορισμό του. Την παραμονή το απόπλου του, σύμφωνα με το σχέδιο ασκήσεων, το ‘Σμετλίβι’ προέβη σε ασκήσεις σε θαλάσσιο χώρο της Μαύρης Θάλασσας, με εκτοξεύσεις αντιαεροπορικών πυραύλων με στόχους τόσο στον αέρα όσο και στη θάλασσα. Το πλήρωμα εξασκήθηκε σε μεθόδους αντι-σαμποτάζ και εργάσθηκε για τη διερεύνηση ναρκοπεδίων και ελέγχου πολλαπλών ζημιών. Επί του σκάφους, βρίσκεται μια ειδική ομάδα αντι - τρομοκρατικών δραστηριοτήτων από μια ταξιαρχία πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Ντμίτρι Ούσκοφ.

The Hellenic Information Team

6 comments :

  1. Έχω την εντύπωση ότι ο κούζνι ο καπνοτσιμινιέρης ελλιμενίστηκε σήμερα στην κύπρο.


    12G

    ReplyDelete
  2. ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΦΙΛΕ 12G
    ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ...ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ....ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΟΣ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ...ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΜΙΚΡΗ ΡΩΣΙΑ".

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  3. Σιγά ρε που θα μείνουν και χωρίς στόλο οι Ρώσοι. Το σχόλιο "ισχύς" είναι για γέλια, και αποδεικνύει πόσο λίγα γνωρίζετε στη πραγματικότητα και πουλάτε φούμαρα στο κόσμο.

    1) Δεν υπάρχει καμία Ρωσοτουρκική προσέγγιση. Μια απλή εξομάλυνση των 1-2 βημάτων πριν τον πόλεμο έχει γίνει. Είναι μια λυκοφιλία όπου ο καθένας προσπαθεί να δουλέψει τον άλλον.

    2) Αν υπήρχε τέτοια προσέγγιση, στο βαθμό που υποννοεί το χαϊβάνι που έκανε το σχόλιο, οι ΗΠΑ δε θα πωλούσαν το F-35 στους Τούρκους. Δηλαδή πόσα κιλά ζώον μπορεί να είναι κάποιος; Και μη μου πείτε "τα λεφτά"; Ποιά λεφτά ρε γίδια, οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν το Σουλτάνο με τυπωμένα δολάρια μαύρα τόσα χρόνια για να μη καταρρεύσει (κι εσείς "ψάχνετε" τους Άραβες και τους Κινέζους, χάπατα όλοι). Τζάμπα του τα δίνουν, είναι το μακρύ χέρι του ΝΑΤΟ στη μέση ανατολή. Κι εσείς κοιμάστε.

    3) Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να φοβάται από τους Τούρκους. Οι Τουρκικές δεσμεύσεις περιοχών, οι συνεχείς "παραβιάσεις" τους( που δεν είναι πραγματικές παραβιάσεις, παρά μόνο στο μυαλό σας, και όσοι -λίγοι- ξέρουν 2-3 πράγματα παραπάνω για το θέμα γελάνε), γίνονται για ένα και μόνο λόγο: Για να έχει το ΝΑΤΟ πρόφαση να έχει συνεχή παρουσία στο Αιγαίο και να απειλεί-περιορίζει τις Ρωσικές κινήσεις. Οι Τούρκοι για να μαζεύουν τους Ρώσους είναι εδώ (γιατί δε μπορεί να το κάνει η ελληνική πλευρά μόνη της), όχι "για να μας πάρουν τα νησιά". Αλλαγή συνόρων στην Ελλάδα δε πρόκειται να υπάρξει όσο η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ.

    Τα υπόλοιπα είναι τρομολοαγνείες.

    ΥΓ: Η Ελλάδα δεν έχει ορίσει θαλάσσια σύνορα στα 12 νμ, ούτε ΑΟΖ. Αφήνει το θέμα φλου νομικά, ενώ μπορεί να το κάνει άνετα και χωρίς κανένα "casus beli". Εξάλλου τι "casus beli" μπορεί να υπάρξει, όταν η Ελλάδα απλά θα εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο; Αν οι Τούρκοι επιτεθούν, θα τις φάνε από όλο το πλανήτη, και το ξέρουν. Και επιθετικό πόλεμο ακόμη και σήμερα δε νικάνε χωρίς τρελές απώλειες, και με τρελές απώλειες όλο τους το πολιτικό σύστημα θα πάει στη κρεμάλα, έτσι όπως είναι η κατάσταση εκεί, και οι Κούρδοι θα αποκοπούν εντελώς. "Παραβιάσεις" στον αέρα στα 10νμ είναι για γέλια απλά. Δεν έχεις εναέριο χώρο όταν δεν έχεις έδαφος από κάτω. Αυτή είναι μια ελληνική νομική παπάντζα. Οι Τούρκοι νόμιμα κάνουν ό,τι κάνουν, κι έχουμε το ελληνικό κατεστημένο να πουλάει σανό. Γίδια.

    ReplyDelete
  4. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΤΕ ΓΕΛΑ. ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ; Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΧΕΙΣ-ΕΧΕΤΕ (ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ) ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΕΝΤΟΝΩΣ ΤΟ ΡΩΣΣΟΦΙΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΙΓΟΝΤΑΙ.

    1) ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ(Α) ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ. ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΣ.

    2) ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΩΝ 6-10Ν.Μ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΣΥ-ΕΣΕΙΣ (ΠΛΗΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ) ΟΥΤΕ ΞΕΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΟΖ (ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ, ΑΦΗΝΕΙ "ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΛΟΥ", ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΝΤΟΣ ΑΟΖ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Χ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΡΙΑ.

    3) ΤΟ ..."Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ" ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΟΖ (ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ) ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ. ΑΟΖ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΡΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ; ΧΕΣΤΗΚΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΕΝΕΓΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

    Υ.Γ-1: ΑΠΛΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΦΥΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΥΣΤΕΡΙΚΗ "ΓΚΟΜΕΝΑ" ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣ.

    Υ.Γ-2: ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΡΡΙΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ. ΕΑΝ ΕΣΥ, ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΚΤΟΣ "ΓΡΑΜΜΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΥΣ (1990-2000) ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΗΠΑ, ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ; Ε ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΘΙΓΕΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙ, ΠΑΡΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ "ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.

    ReplyDelete
  5. -" Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να φοβάται από τους Τούρκους"
    -" Οι Τούρκοι για να μαζεύουν τους Ρώσους είναι εδώ (γιατί δε μπορεί να το κάνει η ελληνική πλευρά μόνη της), όχι "για να μας πάρουν τα νησιά". Αλλαγή συνόρων στην Ελλάδα δε πρόκειται να υπάρξει όσο η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ."

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ 1821...ΑΝ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΣΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ) ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ... ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΓΙΕΝΙ ΣΕΡΑΪ, ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ... ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;) ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ... ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ, ΘΑ ΤΡΙΒΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ... ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ.

    ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ... ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΙΑ Η ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΕΡΑΪ.
    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ... ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, Η ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ... Η ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΥΧΗ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΟΥΑ ΝΕΑ ΓΟΥΙΝΕΑ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

    Υ.Γ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ η ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  6. " Οι Τούρκοι για να μαζεύουν τους Ρώσους είναι εδώ "
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ 2014 ΟΤΑΝ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΧΕ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ... 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    1)ΑΠΟ ΡΩΣΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ... ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.."

    2)Ο Β. ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ".

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ"..

    ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ"

    Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΛΟΓΟ ΚΙΣΙΝΤΖΕΡ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΧΙ ΝΑ "ΜΑΖΕΨΕΙ" ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ 24ωρα ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.!!ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ...ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΩΝ ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΙΣΜΑΗΛ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.!! ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΕΡΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ (ΙΣΡΑΗΛ),ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ,ΟΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΝΩΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΧΙ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ)...ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΟΠΛΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ...ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ...ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΠΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete