28.10.16

Στέργιος Σμυρλής, Ταξίαρχος (ε.α): ΠΡΟΤΑΣΗ στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να συγκροτήσουμε την ασπίδα του Έθνους.

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Όντας κι εγώ ένα κλαδί του ευγενούς δένδρου των ενόπλων δυνάμεων του Έθνους μας, όντας κι εγώ ένας από εσάς, συμμερίζομαι τις δυσκολίες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον ίστατο καιρό αντιμετωπίζουμε όλοι μας, γεγονός που, ως προσφέροντες την ικμάδα της νιότης μας στην υπηρεσία της Πατρίδας, ΟΥΔΟΛΩΣ έπρεπε να τύχουμε των συνεπειών που ταλανίζουν το Έθνος, εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας. Με τούτο το λιτό σημείωμά μου, με πόνο ψυχής απευθύνομαι σε όλους εσάς που μέσα σας πάλλει η φλόγα του πατριωτισμού, εκφράζοντας την μεγάλη μου οδύνη διότι η Πατρίδα μας έχει εισέλθει σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο είναι δύσκολο να βγει ζωντανή αφού οι όψιμοι αντιστασιακοί, οι αφισοκολλητές, η κομματική συναλλαγή, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και ο στείρος λαϊκισμός των Ελλαδέμπορων, υπηρετώντας ένα μακροπρόθεσμο εθνοκτόνο σχέδιο των δυνάμεων του σκότους δημιούργησαν το τοξικό περιβάλλον στο οποίο τα άνθη της δικαιοσύνης, της ισότητας, της ισονομίας, της λεβεντιάς και της φιλοπατρίας μαράθηκαν και στη θέση τους φύτρωσε μία διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δικτατορία που στους κόλπους της ανδρώθηκαν η ιδιοτέλεια, η συναλλαγή και η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων. Η προδοσία των Ιμίων, η κατάδοση του Λάλα, η παράδοση του Οτσαλάν, η κατάργηση των Αου και Βου Σώματος Στρατού, ζωτικών βάσεων και στρατοπέδων κ.λ.π αποτελούν συμπτώματα αποσύνθεσης της πολιτικής ηγεσίας και ιοβόλο πρόγραμμα αλώσεως της Πατρίδας.

Σ’ αυτήν την κατ’ επίφαση επιβληθείσα «Δημοκρατία» οι Ένοπλες Δυνάμεις απομονώθηκαν, περιθωριοποιήθηκαν και λοιδορήθηκαν συνειδητά, ικανά δε στελέχη τους κατηγορήθηκαν ως αντιπαραγωγικά και ονομάσθηκαν απαξιωτικά ένστολοι και τελικά κατάντησαν οι ορντίναντσες των λαθρομεταναστών. Σήμερα οι μάσκες έπεσαν και είναι σε όλους μας γνωστό ότι η Ελλάδα πλέον κυβερνάται μόνο από όργανα υπηρετούντα τις αλλότριες δυνάμεις της μνημονιακής πολιτικής της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας συμμορίας του Χρήματος. Ανερμάτιστοι πολιτικοί, τραπεζίτες, εθνικοί ταγοί, δικαστικοί, ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβοι αντιπροσωπεύουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που εξοντώνει την ανθρωπότητα στερώντας την ελευθερία σε εκατομμύρια ανθρώπων. Γέμισε η Ελλάδα από Δούρειους Ίππους, ντόπιους ή ξενόφερτους, όργανα διεθνών οικονομικών ή μη οργανισμών, κομματόσκυλα και ιδιοτελείς επίορκους λειτουργούς που έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, ημίαιμα που έχουν αναρριχηθεί σε αξιώματα με την βοήθεια του μεγάλου αδελφού. Στην Ελλάδα, του σήμερα, το κράτος εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο του ντοβλετιού του οποίου είμαστε ραγιάδες και όχι πολίτες. Δεν υπάρχει κράτος νόμου και κράτος δικαίου, ούτε απρόσωπη διοίκηση που έχει μπροστά της κυρίαρχους πολίτες. Το αποτέλεσμα είναι η φαυλοκρατία ως μόνιμο χαρακτηριστικό. Η φαυλοκρατία συνεχίζει την διαχρονική παράδοση της αυθαιρεσίας των κυρίαρχων και των δυνατών».

Εμείς δεν επιθυμούμε να είμαστε η γενιά της κοινωνικής διάσπασης, της ήσσονος θυσίας, της συναλλαγής, της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης. Δεν θέλουμε να είμαστε η γενιά της ήττας και της καταστροφής της Πατρίδας μας. Δεν θέλουμε να γίνουμε όργανα των ολετήρων του ΄Εθνους των Ελλήνων. Ο Κομμουνισμός και ο καπιταλισμός, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, συνεισέφεραν στην επιδίωξη της Νέα Τάξης Πραγμάτων με το να διαλύσει αυτή την έννοια της Πατρίδας ως Εθνικής οντότητας, να αλλοιώσει τον θεσμό της οικογένειας , να υποβαθμίσει την Θρησκεία, να ισοπεδώσει το ανθρωποκεντρικό μας σύστημα και να οδηγήσει την Ελλάδα στην σκλαβοποίησή της. Οι αρχηγοί όλων των κομμάτων διαγκωνιζόμενοι ποιός θα υπηρετήσει κάλλιον τους αφέντες των, βρίσκονται σε διατεταγμένη ανθελληνική υπηρεσία που ξεπερνά τα όρια της προδοσίας του Έθνους και ξεπουλώντας άνευ αιδούς τον δημόσιο πλούτο της χώρας, η λεηλασία του οποίου έχει πάρει απρόσμενες διαστάσεις, θα μας οδηγήσουν σύντομα σε Εθνικές περιπέτειες. Ένας πιθανός τρίτος Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος, όπου θα αναβιώσει η ιδεοληψία του Ναζισμού, σε συνδυασμό με τις μεθοδευμένες προωθήσεις, μετακινήσεις εκατομμυρίων Ισλαμιστών προς την Δύση, θα σημάνει την δημιουργία κομμάτων, εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των οποίων οι αρχηγοί θα ελέγχονται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι οποίοι με την βοήθεια Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Δουρείων Ίππων, πρακτόρων , σαπρόφυτων και προδοτών τελικά θα συναινέσουν σε μία Παγκόσμια διακυβέρνηση, που θα σημάνει την πολτοποίηση Λαών, πολιτισμών και θρησκειών.

Δυστυχώς ο Υπουργός που αγόρασε την ελαττωματική παρτίδα των 30 εκατ. εμβολίων, σήμερα ως Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Λαθρομετανάστευση, αφού ανέχθηκε το κλείσιμο των συνόρων όλων των χωρών ζήτησε δέκα εκατομμύρια ακόμη λαθρομετανάστες με σκοπό πλέον τον ενταφιασμό του Ελληνισμού γεγονός που θα σημάνει τον πνευματικό μαρασμό της Πατρίδας μας ενώ η επιχειρούμενη επικράτηση του Ισλάμ θα προκαλέσει την σκλαβοποίηση και την συρρίκνωση της Ελληνικής φυλής αναδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον περιούσιο Λαό του «Εωσφόρου» που αποτελεί και τον τελικό στόχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και το όνειρο ενός αρρωστημένου Ιουδαϊσμού. Η Ελλάδα μας οδηγείται στον Αρμαγεδδώνα της Ιστορίας, τα παιδιά μας εκπατρίζονται, ο ανθός του Έθνους μαραίνεται και ενεργά στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων αυτοκτονούν καθ’ ην στιγμή οι Λαθρομετανάστες- Ισλαμιστές εισβολείς καταλαμβάνουν την Πατρίδα μας αντικαθιστώντας βιαίως τον γηγενή πληθυσμό της υπό τις ευλογίες μιάς διεθνούς σπείρας οικονομικών δολοφόνων.

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον ότι η «Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη» και ότι είναι σημαντικό να διατηρείς άσβεστη την φλόγα και τα πιστεύω του «Ευέλπιδος» που αποτελεί το απαύγασμα του ήθους των Ενόπλων Δυνάμεων και την ψυχή του Έθνους. Αυτές οι Δυνάμεις είμαστε εμείς που θα σώσουμε τον Ελληνισμό, θα διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της χώρας και την Ελευθερία του Λαού μας. Εμείς είμαστε δεμένοι με όρκο αίματος και μπολιασμένοι για την Πατρίδα. Αντ’ αυτής της υπέρτατης αποστολής μας εμείς τι πράττουμε; Ποιόν φοβούμεθα; Τους Προδότες; Τους ριψάσπιδες; Το εθνοκτόνο ΚΚΕ; Τους βολεμένους δήθεν δεξιούς του συστήματος; Τους διεφθαρμένους και τους ανώμαλους ταγούς; Τον μεγάλο αδελφό; Όχι!!! Εμείς δεν φοβούμαστε κανέναν!! Είμαστε πάντα στις επάλξεις του καθήκοντος, της αξιοπρέπειας και της τιμής έτοιμοι να προσφέρουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για την Πατρίδα!!!

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Ανιδιοτελείς πολίτες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, νέοι άνθρωποι που δεν υπέστησαν την διαχρονική οξείδωση της Νεοταξικής Προπαγάνδας, που αγαπούν τον Ελληνισμό, τον άνθρωπο και αυτή την Πατρίδα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, ενώνονται, υψώνουν την φωνή τους και προσβλέπουν σε ΕΜΑΣ ως ύστατη ελπίδα αποτροπής της επιδιωκόμενης ανηκέστου βλάβης.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεβαστοί μου Στρατηγοί και Αγαπητοί Συνάδελφοί μου,

Όσοι ακόμη μπορούμε, υπό το κράτος μιάς συνειδησιακής επανάστασης, ας πολεμήσουμε το εγώ μας και την ιδιοτέλειά μας, ας μελετήσουμε και διορθώσουμε την συμπεριφορά μας και υπό την παρότρυνση της σωτηρίας του Έθνους ας δημιουργήσουμε την Πατριωτική Ομάδα εργασίας, πέραν και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες, η οποία μεταξύ άλλων:
· Θα αναζητήσει τους καλύτερους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό προκειμένου να συγκροτήσουμε την ασπίδα του Έθνους.
· Να δημιουργήσει μελετητικές ομάδες που θα παρακολουθούν, θα συνεργάζονται, θα ενημερώνουν και θα προτείνουν λύσεις.
· Να δημιουργήσει κοινωνικά δίχτυα, ομάδες αλληλεγγύης και πρόληψης αυτοκτονιών.
· Να προετοιμάσει ψυχολογικά τον Ελληνικό Λαό σε περίπτωση πολέμου και να εκδώσει οδηγίες επιβίωσης.
· Να δημιουργήσει γραμμή επικοινωνίας με τους εκπατρισθέντες Έλληνες του Εξωτερικού καθώς και με τις ήδη υπάρχουσες Ελληνικές Κοινότητες.
· Να εντοπίσει Δούρειους Ίππους και ανθελληνικές Ομάδες που ενεργούν σε βάρος της Πατρίδος μας.
· Να επισκέπτεται ευαίσθητες Εθνικά περιοχές, να αφουγκράζεται και να εντοπίζει κινδύνους.
· Να δημιουργήσει και να οργανώσει την Παλλαϊκή Άμυνα της χώρας.

Με βαθύτατη εκτίμηση και θερμούς Πατριωτικούς χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής, Ταξίαρχος (ε.α)1966. (Τηλ: 22910 25459 - 6944325056)

10 comments :

Anonymous said...

Σ’ αυτήν την κατ’ επίφαση επιβληθείσα «Δημοκρατία»:
Δηλαδή κ. Ταξίαρχε το ζητούμενό σας είναι η εγκαθίδρυση της γαμημένης,κατ'εμέ, ΑΛΗΘΟΥΣ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑΣ;
Ενώ στη συνέχεια του κειμένου σας ακολουθείτε την σωστή,πάντα κατ'εμέ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, όπως τουλάχιστον εγώ το λαμβάνω, δεν τολμάτε να κάνετε την απλή ερώτηση στους ε.ε. στρατιωτικούς:
ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;
Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό:
http://kranosgr.blogspot.gr/2016/10/blog-post_327.html
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ...ΟΠΩΣ ΟΙ ''ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ'' ΧΕΣΤΗΔΕΣ,ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΝΑΝΟΙ...
Κ.Ταξίαρχε σε μία Ελληνική κυβέρνηση ο πρώτος στόχος θα είναι αυτά τα ένστολα,συνοδοιπόρα των μπολσεβίκων, και ο δεύτερος θα είναι οι μπολσεβίκοι !
Βεβαίως εσείς δεν ανήκετε σε αυτούς εφόσον έχετε τον Ανδρισμό και γράφετε επωνύμως ενώ εγώ ως...ανώνυμος !

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΕΧΘΗΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ Ε.Δ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Anonymous said...

" διότι η Πατρίδα μας έχει εισέλθει σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο είναι δύσκολο να βγει ζωντανή"

Α ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!!ΚΑΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ;;ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΟ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ η ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ,ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.!!

ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ) ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.....ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΜΑΖΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.!!ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ Ε.Σ....Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ....ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΑΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΠΟ ΠΑΡΟΝ.

"Γέμισε η Ελλάδα από Δούρειους Ίππους, ντόπιους ή ξενόφερτους, όργανα διεθνών οικονομικών ή μη οργανισμών, κομματόσκυλα και ιδιοτελείς επίορκους λειτουργούς που έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας"

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;

" Η Ελλάδα μας οδηγείται στον Αρμαγεδδώνα της Ιστορίας,"

ΑΚΡΙΒΩΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΥΠΟΘΕΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΑΣ.!!ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ....Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ....ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Δ-Ε-Ν ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ....ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.!!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.

Υ.Γ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ Α-Φ-Ο-Υ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΤΕ...ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΟΥΓΚΑ.!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ Ε.Α ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ;;Η ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ;;

ΧΧΧΧ.


Anonymous said...

Μέχρι να συσταθούν οι ομάδες μελέτης, μέχρι να προταθούν λύσεις, μέχρι να αξιολογηθεί η κατάσταση, φέξε μου και γλίστρησα και οι τούρκοι θα έχουν φθάσει Πειραιά...
Με ευχολόγια δεν αλλάζουν τα πράγματα, στο Αιγαίο περιπολούν αλβανικά πλοία, την φύλαξη των συνόρων έχει αναλάβει η φρόντεξ και οι στρατιωτικοί καθαρίζουν την κόπρο των λαθροεισβολέων και παρακαλάνε για ένα θαύμα, δηλαδή να εισακουστούν οι παρακλήσεις τους από τους κυβερνώντες....
Οι στρατιωτικοί αντί να κλαψουρίζουν ας τολμήσουν... Κάποιοι άλλοι έκαναν το χρέος τους και δεν μετάνιωσαν και ας πέθαναν στην ψάθα ή πέθαναν μαχόμενοι...
Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουν να κάνουν κάτι, παρά να περιμένουν παθητικά να πέσουν από το μαχαίρι των λαθροεισβολέων, που τελευταία εξεγείρονται όλο και πιό συχνά και πιό απειλητικά!

Anonymous said...

ΖΙΑΖΙΑΣ
http://www.militaire.gr/28-%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%89%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%b6%ce%b9%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%b1%cf%82/

ΦΡΑΓΚΟΣ
http://www.militaire.gr/28-%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%89%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-1940-%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80/

ΧΧΧΧ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ

|||

Anonymous said...

Φράγκος και Ζιαζιάς...και το πέος το εκλαίγανε.
Κοπελίτσα xxxx...άντε και...

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ said...

BINTEO
.
ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΑ
.
https://www.youtube.com/watch?v=vcXGwqhf-l0
.
Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγ 2015
.
ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.
.
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ,
.
ΑΠΟΚΑΛΛΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
.

ΙΣΧΥΣ said...

H ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ A/YESMAN ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟY ΜΗΝΥΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Hellenic Revenge

https://isxys.blogspot.com/2011/06/h-ayesman-y-hellenic-revenge.html

Anonymous said...

"Κοπελίτσα xxxx...άντε και...'

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ...ΠΟΥ ΕΝΩ Δ-Ε-Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ...ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ "ΓΑΜΗΣΟΥ" ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ,ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ.!!ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ...ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ...ΕΛΑ ΑΥΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΣΟΥ(ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)...ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ:

1. Δονάλδιος Δάκιος
2. Πόρκιος Γουρούνιος
3. Δέφιος Πάπιος
4. και ο αρχαίος φιλόσοφος Γκαρφίλδιος.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.ΒΡΕ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ Ο ΣΚΩΛΗΞ ΣΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ;;ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ...ΟΠΟΤΕ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.

ΧΧΧΧ.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ said...

Αγαπητέ συμπατριώτη,
Μόλις είδα τα σχόλια σου.
Θέλω και μπορώ να σου απαντήσω αλλά το κάνω μόνο σε αυτούς που έχουν το θάρρος και ενυπογράφως εκφράζουν τις απόψεις τους.
Η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη.


Με θερμούς Πατριωτικούς χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος (ΕΑ)

31 Ιουλίου 2017