4.10.16

ΛΕΝΕ..."23 τουρκικές παραβιάσεις που όλες αναχαιτίστηκαν", ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝ..."ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ"

Την ώρα που η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Αιγαίο, οι Τούρκοι με έξι μαχητικά αεροσκάφη κι ένα CN-235 έκαναν 23 παραβιάσεις.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 23
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ή ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
1 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 7 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ 6 ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ 23 ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ. ΝΑΙ; ΝΑΙ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ. ΝΑΙ; ΝΑΙ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΤΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ. Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 23 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΧΑΝΟΙ.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ, (ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ) ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΑΣ ΛΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ..."ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ". ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ. ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ.

1 comment :

Anonymous said...

Έχει αλλάξει κάτι από την εποχή παπανδρέου του νεοτέρου όπου και δόθηκε οδηγία να πετούν άοπλα τα ελληνικά μαχητικά και να προβαίνουν μόνο σε αναγνωρίσεις? Δεν νομίζω! Οπότε τη συζητάμε, το ίδιο παραμύθι με την και καλά αξιόμαχη κατάσταση των ενόπλων δυνάμεων...παρμενίωνες και πούτσες μπλε!

12G