15/09/2016

Η COSCO δεν δίνει το λιμάνι για την εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. ΤΡΕΧΑΤΕ... ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ..."ΗΡΩΑ".

"Η COSCO δεν δίνει το λιμάνι για την εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, παρά το αίτημα, τόσο της οικογένειας και των φίλων του Παύλου, όσο και του Δήμου Κερατσινίου–Δραπετσώνας, προς την διοίκηση του ΟΛΠ, που πλέον είναι διορισμένη από την COSCO και συγκεκριμένα τον χώρο δίπλα από τις πέτρινες αποθήκες, για να διοργανώσει συναυλία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στη μνήμη του Κερατσινιώτη Παύλου Φύσσα, που πριν από 3 χρόνια δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με αίτηση του, αφού προηγήθηκαν η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα, ζήτησε από τον ΟΛΠ Α.Ε, τον χώρο δίπλα από τις πέτρινες αποθήκες για να διοργανώσει την προγραμματισμένη συναυλία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Η νέα διοίκηση του ΟΛΠ απάντησε αρνητικά, επικαλούμενη μάλιστα λόγους «ασφαλείας», κάτι που δεν είχε τολμήσει ούτε διανοηθεί ποτέ να κάνει ο ΟΛΠ όσο ήταν κάτω από κρατικό έλεγχο."

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΚΛΑΜΑ, (ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ). ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ... "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ":  https://lefterianews.wordpress.com/. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ.

1 comment :

  1. Anonymous15/9/16 18:34

    ΕΤΣΙ!ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete