26/09/2016

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΤΥΜΠΑΚΙ: Φυλλάδια με θρησκευτικό περιεχόμενο τα οποία υπέγραφε η “Μουσουλμανική Κοινότητα Κρήτης” - Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος: «Ναι» στη φιλοξενία και την εκπαίδευση των προσφύγων

Κάτοικοι της περιοχής του Τυμπακίου είδαν σήμερα το πρωί σκορπισμένα στους δρόμους φυλλάδια θρησκευτικού περιεχομένου, τα οποία υπέγραφε η “Μουσουλμανική Κοινότητα Κρήτης”. Στα φυλλάδια εμπεριέχονται μηνύματα για την κυριαρχία του Αλλάχ στον πλανήτη, για τους άπιστους, αλλά και αποσπάσματα από το Κοράνι. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεδομένου και της χρονικής περιόδου ενόψει της έλευσης στο νησί προσφύγων, μία τέτοια κίνηση προκάλεσε προβληματισμό και ανησυχία τόσο στις τοπικές αρχές όσο και στους κατοίκους. Άμεσα το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και ερευνάται η προέλευση αυτών των φυλλαδίων, ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά και τι μήνυμα θέλησαν να περάσουν με μία τέτοια κίνηση. Σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ, o αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, είπε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό για το οποίο έχει ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ και το οποίο ερευνάται, χωρίς πάντως να δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό.

http://www.cretapost.gr/

Το κείμενο, αναφέρει:

«Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς). 
Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου. 
Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν να έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη. 
Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες. Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ' εμάς τους πιστούς. Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη. (Κοράνι 9:12)
«Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων –ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν– έτσι ώστε να σταματήσουν». (Κοράνι 8:12)
«Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς».

Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης».


“Οχι” στο φόβο, “ναι” στη φιλοξενία των προσφύγων και την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων ανεξάρτητα από το χρώμα, τη φυλή, τη θρησκεία τους, λέει σε συνέντευξή του στην “Π” ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος τονίζοντας ότι απειλή για τη χώρα μας δεν είναι οι μουσουλμάνοι αλλά οι φανατικοί και οι εχθρικοί άνθρωποι απ’ όπου και αν προέρχονται. Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης σημειώνει ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε και να απορρίπτουμε τους πρόσφυγες αν δεν τους γνωρίσουμε και σημειώνει ότι τα παιδιά των προσφύγων πρέπει να πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία αρκεί να σέβονται τη χώρα που τα φιλοξενεί και να τα σεβόμαστε κι εμείς. “Ιδιαίτερα στον σημερινό κόσμο η συνύπαρξη των λαών είναι απαραίτητη. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι φανατικοί και επικίνδυνοι, ο φόβος δεν ωφελεί κανέναν” τονίζει.

Η συζήτηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης είχε ως εξής:

Ερώτηση: Γίνεται μεγάλη συζήτηση τον τελευταίο καιρό στην Κρήτη για την φιλοξενία των προσφύγων στο νησί. Κάποιοι διαφωνούν κάθετα, άλλοι λένε ότι πρέπει να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Ποια είναι η δική σας θέση;
Απ: “Κατ’ αρχήν πρέπει να συνειδητοποιούμε πάντοτε ότι ο άνθρωπος, κάθε άνθρωπος, είναι παιδί και δημιούργημα του Θεού. Δεν είναι σωστό να απορρίψουμε οποιονδήποτε άνθρωπο, οποιουδήποτε χρώματος, ηπείρου, φυλής, χώρας. Ολοι οι άνθρωποι είναι σεβαστοί. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να απορρίπτουμε κανέναν άνθρωπο. Χρέος και τιμή όλων μας είναι να μην απορρίπτουμε κανέναν αλλά να τον τιμούμε και τον σεβόμαστε. Η απάντηση είναι “ναι”, να τους φιλοξενήσουμε, “ναι” να τους βοηθήσουμε”.

Ερωτ: Εχετε συναναστραφεί προσωπικά μουσουλμάνους, έχετε προσωπική εμπειρία για τον τρόπο που ζουν και σκέφτονται;
Απ: “Κατά καιρούς, σε άλλες εποχές έχω συναντηθεί και έχω μιλήσει με μουσουλμάνους, ιδιαιτέρως στα χρόνια των σπουδών μου εις την Κωνσταντινούπολη. Δεν έχω προσωπικώς συναντήσει φανατικούς μουσουλμάνους. Εκείνους τους οποίους έχω συναντήσει εις την Τουρκίαν ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι, όχι φανατικοί”.

Ερωτ: Πολλοί πιστεύουν ότι είναι απειλή για τον χριστιανισμό η έλευση μουσουλμάνων στη χώρα μας και αισθάνονται φόβο. Τι θα λέγατε σε αυτούς τους ανθρώπους;
Απ: “Ολοι οι μουσουλμάνοι δεν είναι το ίδιο. Μερικοί από αυτούς είναι πολύ φανατικοί, ενώ άλλοι όχι. Εξαρτάται πολύ από το ήθος και την ποιότητα των ανθρώπων. Απειλή για τη χώρα μας και τους ανθρώπους της είναι οι φανατικοί και εχθρικοί. Σαφώς και πρέπει κανείς να μην απειλεί τον άλλον. Οσοι το κάνουν αυτό είναι λάθος, όποιοι κι αν είναι. Δεν μπορούμε πάντως να κρίνουμε τους ανθρώπους αυτούς αν δεν τους γνωρίσουμε πρώτα, αν δεν μιλήσουμε μαζί τους και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν γνωρίζω προσωπικώς όλους τους μουσουλμάνους και δεν μπορώ να γνωρίζω πώς είναι όλοι. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι φανατικοί και επικίνδυνοι. Δεν γνωρίζω ποιοι, πόσοι απ’ αυτούς είναι φανατικοί και επικίνδυνοι. Πιστεύω όμως ότι δεν χρειάζεται να φοβούμασθε κανέναν. Μόνον να αγαπούμε, να σεβόμαστε, όχι να φοβούμασθε. Ο φόβος δεν ωφελεί κανέναν”.

Ερωτ: Αρκετοί αντιδρούν και στη σκέψη ότι τα παιδιά των προσφύγων θα φοιτούν σε ελληνικά σχολεία. Θεωρούν ότι τα προσφυγόπουλα δεν έχουν θέση στα σχολεία που πηγαίνουν τα δικά τους.
Απ: “Δε νομίζω ότι είναι λάθος τα παιδιών των προσφύγων να πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία. Δεν είναι λάθος. Είναι όμως απαραίτητο τα παιδιά αυτά να σέβονται την Ελλάδα μας, τα παιδιά μας, τα σχολεία μας, όπως και εμείς να τα σεβόμαστε ως παιδιά του Θεού και ανθρώπους Του”.

Ερωτ: Υπάρχουν ιεράρχες που αναπτύσσουν μια ρητορική μίσους για τους αλλόθρησκους. Τι γνώμη έχετε για την τακτική τους;
Απ: “Η Ορθοδοξία και οι κληρικοί και ιεράρχες μόνον αγαπούν. Εάν μισούν και δεν αγαπούν είναι λάθος και χρειάζεται να διορθωθεί το λάθος αυτό”.

Ερωτ: Θεωρείτε πως είναι δυνατή η συνύπαρξη των λαών ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός;
Απ: “Η συνύπαρξη των λαών και των ανθρώπων χρειάζεται πάρα πολύ, ιδιαιτέρως εις τον σημερινό κόσμο. Για την Εκκλησία είμαστε αδέλφια όλοι μας. Μπορούμε και πρέπει να συνυπάρχουμεν ως λαοί και άνθρωποι. Είναι όμως σίγουρον ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνον από εμάς. Χρειαζόμαστε απολύτως την ευλογία και τη δύναμη του Θεού. Μόνο μ’ αυτό τον τρόπο μπορούμε να συνυπάρξουμε. Χωρίς τον Θεό θα είμαστε στη σημερινή τραγική κατάσταση. Χρειάζεται όμως να γνωρίζουμε τον Θεό ως Πατέρα και Δημιουργό μας. Τον Θεό όμως χρειάζεται να τον αγαπούμε, να γνωρίζουμε την αγάπη που έχει εις εμάς. Να “αγαπούμεν αλλήλους”, ο ένας τον άλλο, όπως συμβαίνει με την Ορθοδοξία. Μόνο μέσα σ’ αυτό το κλίμα μπορούμε να συνυπάρχουμε και να συμπορευόμασθε, διαφορετικά θα είμαστε όπως είναι σήμερα ο κόσμος, στο χάος¨.

Της Αννας Κωνσταντουλάκη
http://www.patris.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

12 comments :

  1. Anonymous26/9/16 15:26

    Τί λέει ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!Ακόμη να συνέλθω μ'αυτά που μόλις διάβασα.Τί γίνεται ρε γμτ,πως την καταντήσανε έτσι την πατρίδα μας;Να πέσει ατομική να τελειώνουμε με δαύτους.

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/9/16 15:46

    Χαχαχαχ πέταξαν λέει φυλάδια με θρησκευτικό περιεχόμενο "αναστάτωση στην τοπική κοινωνία"...δλδ όταν θα αρχίσουν τα μπαλίδια τη θα γίνει?


    12G

    ReplyDelete
  3. Anonymous26/9/16 17:31

    ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΚΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;ΕΤΣΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ....ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.!!!!

    ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  4. Για την διαμάχη της ανθελληνικής κυβέρνησης με την Εκκλησία της Ελλάδος

    Ο Σύριζα προωθεί την ταχεία ισλαμοποίηση της Ελλάδος σε συνεργασία με την ΝΔ, που ψήφισαν από κοινού το νομοσχέδιο για το μουσουλμανικό τέμενος και μόνη δύναμη αντίστασης στα εθνοκτόνα τους σχέδια είναι η Χρυσή Αυγή που στηρίζει την Εκκλησία μας.

    Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/deltiatypou/view/gia-thn-diamachh-ths-anthellhnikhs-kubernhshs-me-thn-ekklhsia-ths-ellados

    Η Χ.Α ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ...

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η Χ.Α ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΛΙΓΩΝ-ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ/ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ReplyDelete
  5. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ. ΓΙΑΤΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΤΡΙΑΡΧΕΙΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ "ΛΕΠΤΑ" ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΠΟΡΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΕΖΑΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΣΑΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ.

    Η ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΗΤΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΗ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
    ..... (;;;) Η ΜΟΝΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ "ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ" ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ/ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΛΕΝΕ "ΝΕΕΣ", ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10000 ΕΤΩΝ , ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 1500 ΕΤΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΥΒΡΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Κ.Λ.Π.

    ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ Η Χ.Α ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ... Ε ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ; ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ , ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ). ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΕΛΟΣ.

    ReplyDelete
  6. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΔΛΔ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΜΑΣ ΠΕΙΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ;

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΡΩΣΣΟΙ, ΕΛΒΕΤΟΙ η ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΕΚΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ, "ΚΟΥΡΗΤΗΣ" .

    ReplyDelete
  7. Anonymous26/9/16 18:26

    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε (ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ).ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...ΕΙΠΑΜΕ Η Χ.Α ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  8. "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ

    ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  9. Anonymous26/9/16 18:36

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ Α.Ε" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α ΤΗΝ Ν.Δ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΙ,ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΚΟΚΚΙΝΟΙ,ΡΟΖΑΛΙ,ΜΑΥΡΟΙ...ΦΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΨΥΧΑ..ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ...ΤΟΣΟ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΕΙΣΑΤΕ ΠΙΑ;;ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ;;ΤΟΣΟ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ;;ΤΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΙ;;

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ...ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΕΧΝΗΤΗ,ΠΛΑΣΤΗ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.!!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΤΕ ΤΥΡΡΑΝΙΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗΣ...ΑΛΛΟΤΕ ΜΟΝΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΕΣ...ΑΛΛΟΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ...ΑΛΛΟΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ...ΑΛΛΟΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ" ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ,ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ!!

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ...ΙΔΕΕΣ ΚΑΤΕΨΘΓΜΕΝΕΣ...ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.!!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (π.χ ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ) ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ....ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ"...ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ,ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΕΣ" ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ...ΟΠΩΣ ΤΟ "ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ" ΤΟ "ΝΑΤΟ" Η "ΔΑΣΕ" Η "ΔΕΕ" Η Η.Π.Α ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  10. Anonymous26/9/16 18:44

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  11. Anonymous26/9/16 19:21

    ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" η "ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" κ.λ.π ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ...ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" Η "ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" κ.λ.Π ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΟΡΩΝ...

    ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.!!ΕΝΩ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟ/ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ε-Σ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

    ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.!!

    Υ.Γ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ "ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  12. Anonymous26/9/16 20:36

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΧΧΧΧ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ Ή ΒΟΥΛΕΣ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ).Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ'' ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΤΩΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ'' ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ...ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete