08/09/2016

Τη Θυσία του Αβραάμ γιορτάζουν οι νέοι πολίτες της χώρας, τους παραχωρούν ΣΕΦ και ΟΑΚΑ για προσευχή! - «Πορεία διαμαρτυρίας προσφύγων» χορεύοντας Μακαρένα!

Από τις 12 και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι μουσουλμάνοι εορτάζουν την Θυσία του Αβραάμ. Το πρωί της πρώτης ημέρας θα τελεστεί προσευχή όπως τελέστηκε και κατά την εορτή της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου στις 5 Ιουλίου. Για την “διευκόλυνσή” τους, παραχωρούνται δωρεάν, σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, δύο χώροι: το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.).

Οι διαμαρτυρίες των «προσφύγων» συνεχώς εντείνονται προσπαθώντας να «πιέσουν καταστάσεις» για να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα πραγματοποίησαν «πορείες διαμαρτυρίας», την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση εμμένει στην πολιτική της, διογκώνοντας έτσι το πρόβλημα. Επίσης, ομάδες «αλληλέγγυων» από τους κομματικούς στρατούς και τις χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ, έχουν ξαμοληθεί για να σιγοντάρουν τους λαθρομετανάστες στις εκδηλώσεις τους. Ξανά λοιπόν, στην Θεσσαλονίκη λαθρομετανάστες βγήκαν στους δρόμους, διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν μετεγκατάσταση, κοιμήθηκαν στην άσφαλτο με τους «επιτετραμμένους» δημοσιογράφους να «ρίχνουν μαύρο δάκρυ» και να κάνουν «μελιστάλαχτα ρεπορτάζ», ενώ οι «πρόσφυγες» το διασκέδαζαν χορεύοντας μέχρι και … «Μακαρένα»!

Η Ελλάδα έχει γίνει τριτοκοσμική χώρα, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι Έλληνες πολίτες τόσο μεγαλύτερα περιθώρια θα υπάρξουν ώστε να ανατραπεί αυτό το κατρακύλημα της πατρίδας μας.  Κάποτε μας φάνταζε απίθανο κάτι τέτοιο, σήμερα δεν είναι.Γι αυτούς που μόλις ”προσγειώθηκαν” στο Ελλαδιστάν, καλώς ήλθατε στην πραγματικότητα…

http://www.elkosmos.gr/

No comments :

Post a Comment