15/09/2016

Υπερπτήσεις τουρκικού ελικοπτέρου στην Κω

Τουρκικό ελικόπτερο Ακτοφυλακής εισήλθε (ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ) στις 7:10 στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από την Κω. Συγκεκριμένα, οι υπερπτήσεις έγιναν στις 7:12, άνωθεν ΒΑ άκρας Κω, στα 400 πόδια και στις 07:14, άνωθεν ΒΑ Κω, στα 500 πόδια. Το ελικόπτερο εξήλθε (ΠΑΛΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ) του FIR Αθηνών στις 07:27.

"Την παρουσία ενός σκάφους που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες εκμεταλλεύθηκαν οι Τούρκοι για να στείλουν ελικόπτερο της Ακτοφυλακής τους πάνω από την Κω! Το παράδοξο είναι ότι οι Τούρκοι όπως λένε οι πληροφορίες τους Militaire.gr είχαν ενημερώσει το Λιμενικό για την απογείωση του ελικοπτέρου αναφέροντας ότι θα επιχειρήσουν μ΄ αυτό να ελέγξουν το σκάφος. Το Λιμενικό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν ενημέρωσε το ΓΕΕΘΑ και το πράγμα μπερδεύτηκε όταν το ελικόπτερο των Τούρκων βρέθηκε να πετά στα 400 πόδια πάνω από ακτές της Κω! Είναι ασφαλώς δύσκολο να πιστέψουμε ότι η υπέρτπηση του ελικοπτέρου της τουρκικής Ακτοφυλακής έγινε κατά λάθος,όπως θα υποστηρίζουν πιθανότατα οι Τούρκοι. Επίσης προκύπτει το ερώτημα γιατί δεν υπήρξε εγκαίρως ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ για την τουρκική ειδοποίηση απογείωσης ελικοπτέρου."

ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΙΚΤΟΠΕΡΟ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΙΚΡΗ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟ/ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟ "ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ". 

No comments :

Post a Comment