21/09/2016

Προπαρασκευαστικές ισλαμοεξεγέρσεις στα νησιά. Το ακραίο σενάριο που ίσως ήδη σχεδιάζεται

Η ισλαμική εξέγερση στα διάφορα κέντρα βρίσκεται προ των πυλών και όλες οι πρόβες τζενεράλε πρέπει να άφησουν ικανοποιημένους τους αφανείς σχεδιαστές τους. Μέσα όμως σε όλη αυτή την ανοργανωσιά και το μπάχαλο του ελληνικού κράτους μπορούμε να εξάγουμε ένα συμπέρασμα και να κάνουμε μια υπόθεση, πιθανώς ακραία, πιθανώς όμως όχι. Το συμπέρασμα είναι πως η Ελλάδα εμφανίζεται εντελώς αναποτελεσματική στον τομέα της αποτροπής. Όταν λέμε αποτροπή δεν εννοούμε αυτό που σημειώναμε χθες βράδυ, ότι δηλάδη δεν αποφύγαμε την υπερσυγκέντρωση χιλιάδων μουσουλμάνων ως επί τον πλείστον παρανόμων μεταναστών στη χώρα. Εννοούμε την ανυπαρξία της ΕΥΠ να έχει έγκαιρη πληροφόρηση και να αποτρέπει τις μίνι ισλαμο-εξεγέρσεις. Ας έρθουμε τώρα και στο σενάριο.

Ας υποθέσουμε ότι σε Χ χρονικό διάστημα ξεσπούν ταυτόχρονες ισλαμοεξεγέρσεις σε Λέσβο, Χίο, Κω, Σάμο, Λέρο και όπου έχει συγκεντρωθεί νεοεισαχθέν μουσουλμανικό στοιχείο. Ας φανταστούμε (αν και δε θέλει πολύ φαντασία) ότι τα επεισόδια δεν σταματούν, οι οργισμένοι νεαροί μουσουλμάνοι δεν εκτονώνονται, συμπλέκονται με κατοίκους, σημειώνονται βιασμοί, ληστείες και θάνατοι οπότε αναλαμβάνει ο Στρατός να "τελειώσει" το πρόβλημα. Σε μια τέτοια εκδοχή ο κατάλογος των θυμάτων, ιδίως των αλλοδαπών μακραίνει. Αρχίζει να δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα (ρωτήστε τον Ασαντ πως γίνεται αυτό) και ο φιλόδοξος πατερούλης του Ισλάμ, Ερντογάν δίνει εντολή (σαν αυτές του Τελ Αβίβ σε επιχειρήσεις αστραπή στο Γκολάν) σε δύο ελικόπτερα να βάλουν κατά θέσεων του Στρατού στα νησιά ή εκτοξεύει ρουκέτες από μια τορπιλάκατο ή δύο F-16 εκτελούν μια αποστολή για να προστατεύσει τους "ανυπεράσπιστους πρόσφυγες" από το Μαρόκο και το Πακιστάν.

Το έχουμε σκεφθεί αυτό; Είναι τραβηγμένο και ναι, ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων, μπορούμε όμως να το αποκλείσουμε αν πχ ζητήσει και πάρει το οκ όπως έκανε με τη Συρία; Σίγουρα πάντως αυτές οι εξεγέρσεις και η χρησιμότητά τους έχουν αρχίσει και μελετώνται από τις Τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις εντασσόμενες στα επιχειρησιακά τους σχέδια. Ας μη μας διαφεύγει ότι πίσω από όλα αυτά τα αόρατα κέντρα με τα sms και τις κατευθύνσεις προς τους εξαθλιωμένους μουσουλμάνους, ενδέχεται να κρύβεται (και) η Αγκυρα. Πόσοι άραγε από αυτούς τους 60.000 των χοτ σποτς έχουν θητεύσει στη Συρία ως τουρκοκίνητοι ισλαμιστές που εκπαιδεύθηκαν και έδρασαν με τη στήριξη της ΜΙΤ κόβοντας κεφάλια, ατιμάζοντας μητέρες και κόρες και δολοφονώντας αθώους; Έστω και 50-60 τέτοιοι να βρίσκονται στα κέντρα φιλοξενίας του ξέφραγου αμπελιού που λέγεται Ελλάδα, είναι ή δεν είναι σε επαφή με την απέναντι πλευρά όποτε χρειάζεται;

Του Στρατή Μαζίδη
http://www.freepen.gr/2016/09/blog-post_6454.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΚΑΚΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΕΞΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΟΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

5 comments :

  1. Anonymous22/9/16 04:30

    δεν θα τελειωσουμε....μας κρατανε σε ομηρια....το σοβιετικο καθεστως της μεταπολιτευσης ελεγχει τα παντα....η χα δεν μπορει....την εκβιαζουν και αυτην ....οι αναρχοκομουνιστες ειναι πλειοψηφια στη νεολερα....πρεπει να κερδισουμε χρονο...χρονο ομως δεν εχομε.....πως θα διαχειριστουμε μια νικη μας.....πως θα διαχειριστουμε μια ηττα μας...ο μιχαλολιακος μπορει?????....οι αστουληδες δεν μπορουν....πρεπει να εχουμε επαφες με αστικοπατριωτες να μην τους αποριπτουμε....κραταμε με λυσσα με παθος και φανατισμος μεχρι της τελευταιας ρανιδας του αιματος μας τον εθνικισμο και τον μεγαλοιδεατισμο.....και αλλα πολλα που δεν γραφονται δημοσιως....

    διπλον τριπλον θα παρωμεν αυτο που μας επαρθεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αφιερωνω στην ηρωικη κρητη το βιντεο μου που μου ριξαν οχι οι τουρκοι αλλα οι δικοι μας αναρχοκομουνιστες και το ανεβασε ενας κουρδος ιντερνετικος φιλος

    https://www.youtube.com/watch?v=UN7gMz31roc



    ReplyDelete
  2. Anonymous22/9/16 09:46

    Και θα στεναχωρηθώ τα μάλα αν σημειωθούν βιαζμοί και σφαγές των ηλίθιων που έφεραν πρώτο το συριζα σε αυτά τα νησία...για δέυτερη φορά και μετά το πρώτο κύμα λαθροεισβολής!


    12G

    ReplyDelete
  3. Anonymous22/9/16 09:50

    Α και να σημειώσω στον φαντασιόπληκτο του άρθρου ότι όχι απλά ο στρατός δεν θα κάνει την δουλειά του στην περίπτωση που γίνουν αυτά που περιγράφονται στο άρθρο...όταν μάλλον γίνουν... αλλά και κάθε ένας που θα προσπαθήσει να υπερασπιστή την οικογένεια και το σπίτι του το πιθανότερο είναι να κατηγορηθεί.! Δεν έχετε καταλάβει με τη κυβέρνηση και τη ανθρώπους έχετε μπλέξει κύριοι.!


    12G

    ReplyDelete
  4. Anonymous22/9/16 11:05

    Οι μικροεξεγέρσεις είναι πρόβες για το μέλλον. Μόλις φθάσουν σε αριθμό που θα αισθάνονται ότι μπορούν να επικρατήσουν, θα εξεγερθούν.
    Όμως η εξέγερση δεν θα είναι μόνο στα νησιά [γιά ανώνυμο 9:46], θα είναι σε όλη την Ελλάδα γιατί έχουν γεμίσει παντού hot spot!!! Ήθελα να ήξερα εσύ πως μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής και να κοροϊδεύεις, εκτός αν μένεις σε κανα φρούριο ή σε φυλάνε 100 σαν τον φλαμπουράρη...
    Οι αναρχοάπλυτοι θα οργανώνουν τις επιθέσεις, έχουν κάνει αρκετές πρόβες [Μαρφίν, κ.λ.π.], εξάλλου αυτοί τους ξεσηκώνουν και στα νησιά. Θα ξεσηκώνονται με μηνύματα και το 1ο που κάνουν στα hot spot, είναι η εγκατάσταση wifi.
    Ο στρατός σε λίγο δεν θα υπάρχει [και τώρα σιγά μην δώσει εντολές ο συγκαμμένος], θα υπάρχει ευρωπαϊκός ή νατοϊκός στρατός, γιαυτό βιάζονται οι αριστεροκατσαπλιάδες να φέρουν τους έξωθεν μισθοφόρους.

    ReplyDelete
  5. Anonymous22/9/16 11:19

    "το σοβιετικο καθεστως της μεταπολιτευσης ελεγχει τα παντα....η χα δεν μπορει..."

    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ...ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.!!

    Η Χ.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΓΙΓΑΝΤΩΔΕΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ...ΤΟΤΕ ΠΛΑΝΑΤΕ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑΝ.!!Η Χ.Α ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"...ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ Η.Π.Α...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ) Δ-Ε-Ν ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.!!

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ 12G ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ...ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;Η ΕΛ.ΛΑΣ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΝΕ...ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ.!!ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 6:00 ΠΡΩΙΝΗ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Α.Σ ...ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ "Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙ"...ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ!!!ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ;;;ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ;;

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΝΕ...

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete